Coattail Investing - Jak uspět kopírováním velkých investorů

Coattail investování odkazuje na investiční strategii, kde investor replikuje investiční styl známých úspěšných investorů. Jednotliví investoři používají informace zveřejněné na Komisi pro výměnu cenných papírů (SEC) Zákon o cenných papírech z roku 1933 Zákon o cenných papírech z roku 1933 byl prvním významným federálním zákonem o cenných papírech přijatým po krachu na akciovém trhu v roce 1929. Zákon je také označován jako Zákon o cenných papírech federální zákon o cenných papírech nebo zákon z roku 1933. Byl přijat 27. května 1933 během Velké hospodářské krize. ... zákon byl zaměřen na nápravu některých webových stránek o protiprávním jednání, aby bylo možné zjistit, do kterých společností investoval konkrétní investor.

Coattail investování funguje dobře, když instituce nebo investor, který je napodobován, investuje s nákupem a držením Akciové investiční strategie Akciové investiční strategie se týkají různých typů investování do akcií. Těmito strategiemi jsou zejména hodnota, růst a indexové investování. Strategie, kterou si investor zvolí, je ovlivněna řadou faktorů, jako je finanční situace investora, investiční cíle a tolerance rizik. myšlení. Úspěšnými investory, kteří stojí za replikaci, jsou ti, kteří se těší nepřetržitému úspěchu po dobu 20–30 let. Mezi příklady takových investorů patří Warren Buffet Warren Buffett - EBITDA Warren Buffett je dobře známý tím, že nemá rád EBITDA. Warren Buffett je připočítán za výrok „Myslí si vedení, že zubní víla platí za CapEx?“, Miller Mime a David Einhorn.

Coattail Investice

Jak procvičovat investování kabátů

Podle zprávy bostonské výzkumné firmy Aite Group z roku 2012 bylo kopírování investic jedním z hlavních trendů správy majetku. Institucionální investoři mají tendenci sledovat několik úspěšných investorů, aby zjistili, do čeho investují. Investoři, kteří spravují více než 100 milionů dolarů, jsou povinni každé čtvrtletí podávat své obchody u SEC. Investoři společnosti Coattail poté prohledali web SEC, aby zjistili, co tito investoři kupují a prodávají.

Online společnosti zabývající se výzkumem hodnotových investic, jako je GuruFocus, usnadňují proces sledování portfolií úspěšných investorů. Neustále sledují nejlepší investory a správce portfolia a poté za poplatek poskytují informace ostatním. Tyto informace šetří čas potřebný ke sledování, analýze a třídění ideálních investic.

Koho kopírovat při investování do kabátů

Při zvažování replikace investičních stylů úspěšných investorů jsou následující různé kategorie investorů, které lze sledovat:

1. Aktivističtí investoři

Aktivističtí investoři jsou ti, kteří mohou způsobit, že akcie společnosti ocení, když je jejich účast zveřejněna. Média hlásí každý pohyb, který tito investoři dělají, a to dává těm, kteří cvičí kabát investující příležitost, jednat. Aktivističtí investoři také mají tendenci informovat své následovníky prostřednictvím sociálních médií a osobních blogů o svých investičních portfoliích.

2. Peníze manažeři

Manažeři velkých peněz, kteří mají spravovaná aktiva přes 100 milionů dolarů, jsou povinni podávat SEC formulář 13F, který každé čtvrtletí podrobně popisuje jejich investiční podíly. Tyto informace jsou přístupné na webových stránkách SEC a veřejnost je může získat zdarma a použít je k plánování svých dalších investic.

3. Kupte a podržte manažery

Investoři s přístupem typu buy and hold, jako je Warren Buffet, poskytují dobrou platformu pro investování do kabátů. Výhodou investic typu buy and hold je, že nabízejí časovou prodlevu, kterou mohou investoři využít k implementaci obchodní replikace. Krátkodobé investice jsou obvykle příliš riskantní pro investování do kabátů, protože časová prodleva mezi nákupem a prodejem je příliš krátká na to, aby replikace obchodu vydělala přiměřenou míru návratnosti.

Jak uspět jako kabátový investor?

Kopírování investičních strategií úspěšných investorů přichází s vlastním podílem na výhodách a rizicích. Investor kabát by měl při implementaci investiční strategie úspěšných investorů zvážit následující:

1. Proveďte náležitou péči

Někteří investoři pravděpodobně budou investovat slepě s nadějí, že dosáhnou vysoké návratnosti jen proto, že do stejné investice investoval jiný investor. Provedení due diligence Due Diligence Due diligence je proces ověřování, vyšetřování nebo auditu potenciální dohody nebo investiční příležitosti k potvrzení všech relevantních skutečností a finančních informací a k ověření všeho, co bylo vzneseno během procesu fúze a akvizice nebo investičního procesu. Před uzavřením obchodu je dokončena náležitá péče. o potenciálních investicích může pomoci odhalit jakékoli varovné signály, které by mohly učinit investici příliš riskantní pro běžného investora.

2. Buďte trpěliví

Úspěšní investoři jsou trpěliví. Mohou počkat na nejdelší možnou dobu, než se zbaví svých investic. Některé investice mohou trvat 7 až 10 let, než přinesou značné zisky. Investoři musí být trpěliví, když investují do určitých věcí, jako je nákup a držení fondů, jejichž splatnost může trvat déle.

Cena akcií může někdy růst kvůli umělé události. To znamená, že je pravděpodobné, že cena akcií v budoucnu poklesne. Nejvhodnější doba k nákupu těchto akcií je situace, kdy jsou ceny nízké, než jejich nákup, když je cena vysoká kvůli umělé události, jejíž účinky nebudou trvat dlouho.

3. Nesledujte jediného investora

Investor, který chce vydělat na kopírování investičních strategií úspěšných investorů, by měl sledovat portfolia několika profesionálů v různých sektorech. To, co funguje pro jednoho investora, se může lišit od toho, co funguje pro jiné investory v různých odvětvích. Diverzifikace napodobovacích strategií může pomoci zvýšit šance na získání pozitivních výnosů napříč několika portfolii a snížit riziko, že investiční nápady budou záviset pouze na jednom guru.

4. Sledujte vyzkoušené a důvěryhodné investory

Sledování investorů s důvěryhodným zázemím, kteří si v průběhu let užívali svůj spravedlivý podíl na úspěchu, zvyšuje šance na úspěšné investování do kabátů. Úspěšní investoři jako Warren Buffet často sdílejí své nápady na konferencích, obchodních časopisech a populárních finančních webech. Tito investoři příležitostně zveřejňují svá portfolia a tržní výhledy nejlepších investic, na které je třeba dávat pozor.

Jaká jsou rizika investování do kabátu?

1. Dlouhá doba splatnosti

Spuštění některých investic a dosažení smysluplných výnosů trvá déle. Investoři, kteří jsou netrpěliví nebo hledají snadné způsoby, jak krátkodobě profitovat, mohou nakonec své investice zlikvidovat příliš brzy, což povede ke ztrátám.

2. Příliš mnoho copycats

Na trhu, kde je příliš mnoho jednotlivců a institucionálních investorů, kteří sledují, co dělají peněžní manažeři, může dojít k tomu, že někteří investující do kabátového investování budou mít při získávání zásadních informací zpoždění. Na akciovém trhu cenné informace často zastarají během několika minut.

Více zdrojů

Doufáme, že jste si užili přečtení finančního průvodce po investování kabátů. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro finanční profesionály. Abychom vám pomohli v kariérním postupu, podívejte se na další zdroje níže:

  • Objektivní vs. subjektivní obchodování Objektivní vs. subjektivní obchodování Objektivní vs. subjektivní obchodování: Většina obchodníků se řídí v podstatě objektivním nebo subjektivním stylem obchodování. Objektivní obchodníci se při rozhodování o obchodování řídí určitými pravidly. Raději mají rozhodnutí o nákupu a prodeji v zásadě předem naplánovaná. Subjektivní obchodníci se naproti tomu distancují od používání přísných pravidel
  • Investice: Průvodce pro začátečníky Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Finance's Investing for Beginners vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.
  • Investiční metody Investiční metody Tato příručka a přehled investičních metod nastiňují jejich hlavní způsoby, jak se investoři snaží vydělat peníze a řídit riziko na kapitálových trzích. Investicí je jakékoli aktivum nebo nástroj zakoupený s úmyslem prodat je za cenu vyšší, než je kupní cena v určitém budoucím časovém okamžiku (kapitálové zisky), nebo s nadějí, že aktivum přinese přímo příjem (například příjem z pronájmu) nebo dividendy).
  • Technická analýza: Průvodce pro začátečníky Technická analýza - Průvodce pro začátečníky Technická analýza je forma oceňování investic, která analyzuje minulé ceny a předpovídá budoucí cenovou akci. Techničtí analytici se domnívají, že kolektivní akce všech účastníků trhu přesně odrážejí všechny relevantní informace, a proto cenným papírům neustále přiřazují spravedlivou tržní hodnotu.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found