Web pro hledání pracovních míst Freshersworld - Najděte a ucházejte se o bankovní práce v Indii

Freshersworld je největší indický web pro hledání zaměstnání, který má podle společnosti více než 10 milionů životopisů a 60 tisíc náborářů. Uchazeči o zaměstnání se mohou ucházet o vládní pracovní místa, pracovní místa v soukromém sektoru, pracovní místa v bankovnictví a další přímo prostřednictvím webových stránek Freshersworld. Uživatelé se mohou zaregistrovat k odběru denních upozornění na pracovní místa, která obdrží e-mailem, aby měli přehled o nejnovějších příležitostech.

Freshersworld tvrdí, že je jediným webem, který umožňuje přímou aplikaci pro vládní pracovní místa a nadnárodní pracovní místa v Indii. Zaregistrovat se můžete zde -> //www.freshersworld.com/

Freshersworld

Bankovní práce v Indii na Freshersworld

Jednou z hlavních kategorií na Freshersworldu jsou Bankovní úlohy. Zde můžete hledat bankovní úlohy na webu Freshers.

Kandidáti mohou vyhledávat nejnovější volná pracovní místa v bankovním sektoru v Indii prostřednictvím vyhledávacího portálu na webu. Pokud jste vždy chtěli najít příležitost v bankovním sektoru, pak by se z toho mohl stát jeden z nejlepších zdrojů pracovních nabídek.

Je důležité vědět, že bankovní systém v Indii se skládá z pracovních míst ve veřejném i soukromém bankovnictví a je řízen Indickou rezervní bankou (RBI).

Další informace o nejlepších komerčních bankách v Indii Nejlepší komerční banky v Indii Obchodní banky v Indii se obecně dělí do tří kategorií: banky veřejného sektoru, banky soukromého sektoru a zahraniční banky. Mezi komerční banky patří State Bank of India (SBI), ICICI Bank (Industrial Credit and Investment Corporation of India), HDFC Bank, Axis Bank, Kotak Mahindra Bank, IndusInd Bank, aby zjistily, kde může být mnoho příležitostí.

Dále si možná budete chtít přečíst informace o odvětví investičního bankovnictví v Indii. Investiční bankovnictví v Indii Další informace o investičním bankovnictví v Indii. Uvádíme seznam nejlepších investičních bank v Indii a nastíníme, jak získat práci analytika nebo spolupracovníka. Historie investičního bankovnictví v Indii sahá až do doby, kdy evropské obchodní banky v 19. století v regionu poprvé založily obchodní domy. připravit se na nadcházející hledání zaměstnání.

Více na Freshersworld - zkoušky vyžadované pro bankovní práce v Indii

Existuje mnoho nabízených online zkoušek, které jsou vyžadovány pro různé pozice v bankách, včetně:

  • Zkouška úředníků a důstojníků RBI
  • Zkouška důstojníků NABARD
  • IBPS PO zkouška
  • Zkouška SBI PO
  • Zkouška úředníka SBI
  • Zkouška IBPS Clerk
  • Zkouška IBPS RRB Officer
  • Zkouška IBPS RRB Office Assistant

Online školení pro bankovní kariéru v Indii

Většina pozic v bankách vyžaduje silné znalosti účetnictví, financí, finanční analýzy a finančního modelování. Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. . Tyto dovednosti lze těžko získat, protože mnoho univerzit neučí praktické aplikace, jako je modelování v Excelu nebo tabulková analýza.

Posláním Finance je pomáhat komukoli na světě stát se skvělým finančním analytikem a rozvíjet jeho kariéru.

S ohledem na tuto misi navrhlo Finance důležité školení a vývojové kurzy týkající se finančního modelování a oceňování v aplikaci Excel.

Školení pro pracovní místa na Freshersworld

Zdroj: Kurzy online bankovnictví Finance.

Zatímco hledáte Freshersworld ... kurzy finančního modelování a bankovnictví

Chcete-li opravdu vyniknout v bance, budete potřebovat silné dovednosti v oblasti finančního modelování a online kurzy Finance jsou jedním z nejlepších způsobů, jak tyto dovednosti rozvíjet.

Podívejte se na bankovní kurzy Finance online a snadno si tyto dovednosti osvojte pomocí videonávodu krok za krokem.

Bankovní kurzy a školení pro bankovní práce v Indii

Zdroj: Kurzy online bankovnictví Finance.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce po Freshersworld a bankovních pozicích v Indii. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou kariéru, podívejte se níže na tyto další zdroje:

  • Jak získat práci v investičním bankovnictví Jak získat práci v investičním bankovnictví? Tato příručka nastiňuje, jak získat práci v investičním bankovnictví s využitím nejlepších tří taktik: vytváření sítí a obnovení, příprava na pohovor a technické dovednosti
  • Co dělají investiční bankéři Co dělají investiční bankéři? Co dělají investiční bankéři? Investiční bankéři mohou pracovat 100 hodin týdně prováděním výzkumu, finančního modelování a vytváření prezentací. Přestože investiční bankovnictví zahrnuje některé z nejžádanějších a finančně nejzajímavějších pozic v bankovním sektoru, je také jednou z nejnáročnějších a nejobtížnějších kariérních cest, Průvodce IB
  • Proč pracovat v investičním bankovnictví? Proč investiční bankovnictví? Téměř každý tazatel v oblasti investičního bankovnictví si položí otázku: proč investiční bankovnictví? Chci pracovat v investičním bankovnictví, protože je to nejrychlejší způsob, jak se naučit finanční modelování, oceňování, Excel a pochopit podstatu velkých podnikových transakcí. Jsem si vědom, že práce má přísnou hierarchii, velmi dlouhé hodiny
  • Všichni finanční kariérní průvodci Kariéra Prohledejte knihovnu kariérních zdrojů Finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found