Šablona referenčního dopisu - Stáhněte si šablonu Word zdarma

Tato šablona referenčního dopisu vám pomůže připravit dopisy na pomoc kolegům a zaměstnancům při hledání zaměstnání Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování nabídek v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, pokladně, FP&A, podnikových financích, účetnictví a dalších oblastech financí. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších. Referenční dopis může být velmi silným nástrojem při hledání zaměstnání.

Zde je rychlý náhled šablony referenčního dopisu Finance:

Šablona referenčního dopisu

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Profesionální reference

Jak již bylo zmíněno, referenční dopisy jsou velmi užitečné pro lidi, kteří se ucházejí o práci. Spárujte referenční dopis s průvodním dopisem Průvodní dopis Průvodní dopis je oficiální dopis, který vyjadřuje zájem a proč se hodláte ucházet o pozici ve společnosti při podávání žádosti o zaměstnání. pro dosažení nejlepších výsledků. Finance nabízí několik šablon na průvodní dopisy Jak napsat průvodní dopis Průvodní dopis je jednostránkový dokument, který je součástí vašeho životopisu při podávání žádosti o práci. Slouží jako představení sebe samého vedoucímu náboru nebo náborovému pracovníkovi. Úspěšný motivační dopis povede k pohovoru a přiblíží se k požadovanému zaměstnání. Proto při předložení průvodního dopisu a pokračování v práci s podnikovými financemi musíte ukázat a pokračovat v životopisu Postupujte podle pokynů a osvědčených postupů v oboru. Stáhněte si životopisy a šablony motivačních dopisů, které budou připraveny na vaši žádost o zaměstnání. Tyto životopisy jsou navrženy tak, aby vám poskytly nejlepší záběr při výběru na pohovor, který vám může pomoci při hledání zaměstnání!

Referenční dopis je přímé prohlášení jiné osoby, které podporuje spolehlivost a odbornost žadatele. Někdo jiný vystrkuje krk, aby se vyjádřil k úspěchu a schopnostem žadatele. Napsáním referenčního dopisu využívá tato osoba svou profesionální pověst k ověření, že žadatelova tvrzení o jejích schopnostech jsou důvěryhodná.

Referenční dopis je obvykle sepsán osobou, která měla ve vztahu k žadateli dozorčí funkci. Mnoho žadatelů například požaduje referenční dopis od profesorů, šéfů nebo manažerů.

Šablona referenčního dopisu společnosti Finance může vašim kolegům usnadnit psaní referenčního dopisu!

Prvky referenčního dopisu

Existuje několik prvků referenčního dopisu. Při psaní referenčního dopisu je důležité zahrnout všechny tyto údaje.

Jedná se o tyto prvky:

  • Doporučení
  • Informace o vaší pozici a vašem vztahu k žadateli
  • Podrobnosti o rolích, odpovědnosti a dovednostech žadatele
  • Vaše kontaktní informace, abychom vás mohli kontaktovat pro ověření reference a další informace

Šablona referenčního dopisu Finance je rozdělila do samostatných odstavců:

První odstavec: první odstavec referenčního dopisu by měl obsahovat krátký úvod o tom, kdo jste, zda doporučujete uchazeče o zaměstnání, a krátké prohlášení o tom, jak ho znáte.

Druhý odstavec: tento odstavec je tělem referenčního dopisu. Tento odstavec by měl jít do podrobností o vašem vztahu s žadatelem. Uveďte informace o tom, jakou pozici zastávali a jakou pozici jste zastávali. Pokuste se také uvést podrobnosti o datech zaměstnání a odpovědnosti, které měl žadatel na svém místě. Například zahrňte situaci nebo projekt, který žadatel dostal, a jak s ním zacházeli.

Třetí odstavec: znovu potvrďte, zda doporučujete žadatele tímto odstavcem. Uveďte svou důvěru v žadatele.

Čtvrtý odstavec: toto je závěr a odhlášení vašeho dopisu. Uveďte kontaktní informace, aby vás mohla přijímací nebo přijímací komise, která se dívá na váš dopis, zastihnout, pokud potřebují provést referenční kontrolu nebo potřebují další informace.

Příklad referenčního dopisu

Níže je uveden ukázkový referenční dopis, který byl vytvořen pomocí šablony referenčního dopisu Finance.

Ukázka referenčního dopisu

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.
  • Marketplace Finance Template NEW Template Marketplace Finance vytvořila novou platformu obchodních šablon na míru pro finanční analytiky z celého světa. Podívejte se na Finance Marketplace a vezměte si svůj

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found