Vysoké finance - přehled, dopad na riziko a růst, význam

Vysokým financováním se rozumí složité finanční transakce, které zahrnují obrovské množství peněz. To je často spojováno s neetickými praktikami při půjčování, půjčování nebo investování velkého množství peněz.

Vysoké finance

Velká část vedoucích pracovníků ve finančním sektoru - včetně bankéřů, manažerů a financujících - se při provádění vysokých finančních transakcí zahrnujících vytváření, likvidaci nebo vlastnictví finančních aktiv zapojuje do neetických praktik.

Tento jev se připisuje konkurenceschopnosti, nepřiměřenému zastoupení moci a mezilidské důležitosti. Hráči obvykle používají matematické a vysoce spekulativní algoritmy k manipulaci s transakcemi, aby generovali větší zisky.

souhrn

  • Vysoké finance jsou transakce zahrnující velké množství peněz.
  • Finančníci ve finančním sektoru používají složité algoritmy k financování každého postupu, aby generovali další zisky.
  • Koncept vysokého financování je silně zakořeněn ve finančním sektoru kvůli růstu elektronických transakcí.

Pochopení vysokých financí

Ovládnutí finančního odborníka v oboru financí představuje ve finančním sektoru nebezpečí. Tato praxe se často provádí spíše manipulací s algoritmy než tradičními bankovními praktikami Kontrola účtů vs spořicí účty Klient banky se může rozhodnout otevřít kontrolu účtů vs spořicí účty v závislosti na několika faktorech, jako je účel, snadnost přístupu nebo jiné atributy. Běžný účet je typ bankovního účtu, který se používá pro každodenní transakce. Jedná se o nejzákladnější účet, který nabízejí banky, družstevní záložny a malí věřitelé. . Jelikož většina hráčů s vysokými financemi používá k odměňování sofistikované nástroje, nevznikají jim ztráty, i když to dělají jejich klienti.

Vezměme si například aktuální výši studentského dluhu v USA, která se nyní odhaduje na více než jeden bilion amerických dolarů. Hlavní dlužníci studentských půjček pocházejí ze skromných sociálně-ekonomických domácností. Finanční instituce těží pouze z úroků, které účtují za půjčku.

Vysoké finance však mohou získat více výhod z nahromaděného studentského dluhu při vysokých lidských nákladech. Vysoké finance mohou z dluhu čerpat další výhody nad rámec účtovatelné úrokové sazby, vzhledem k jeho nástrojům, které mu umožňují provádět to v neprospěch dlužníka.

Dalším příkladem pro ilustraci vysoké finanční praxe je situace, kdy doručovací společnosti způsobí zpoždění v dodávce produktů, aby vytvořily nedostatek a prospěch zvýšením cen. Takový případ ukazuje další dimenzi vysokého financování, která se liší od výroby a spotřeby.

V takovém scénáři se zisk dosahuje spekulací se všemi typy položek, jako je peněžní trh. Peníze na trhu Peníze na trhu jsou organizovaným burzovním trhem, kde si účastníci mohou půjčovat a půjčovat krátkodobé, vysoce kvalitní dluhové cenné papíry s průměrnou dobou splatnosti atd. investiční produkty. Průměrný investor nemusí rozumět složitým metodám, které vysoké finance používají k vytváření zisků, protože jim chybí přístup ke složitým matematickým algoritmům.

Jak vysoké finance vyvažují rizika a usnadňují růst

Navzdory nedostatkům spojeným s vysokým financováním přináší vykonavatelům další výhody generováním dalších výnosů. Dodatečných výnosů se však dosahuje metodami, které negativně ovlivňují ostatní strany. Mezi příklady subjektů, které utrpí impozantní škody způsobené vysokými finančními prostředky, patří tradiční finanční instituce, domácnosti, místní samosprávy a společnosti.

Například penzijní fondy Penzijní fond Penzijní fond je fond, který akumuluje kapitál, který se vyplácí jako důchod pro zaměstnance, když odejdou do důchodu na konci své kariéry. jsou obvykle financované plány, které jsou dobře spravovány ve prospěch důchodců. Pochybní finančníci však mohou tyto prostředky využít k vybudování dalšího bohatství pro sebe na úkor skutečných příjemců. Takové případy jsou běžné v penzijních fondech pracujících, přičemž některé instituce zavádějí systémy pro sledování a sledování počtu ztracených fondů v důsledku vysokých finančních postupů pro instituce, které s takovými částkami peněz nakládají.

Kromě korupce je finanční manipulace s prostředky navržena tak, aby přinesla nadměrné výhody pro manažery. Potíže průměrného pracovníka s porozuměním zapojených procesů spolu s vysokou finanční složitostí činí tuto praxi udržitelnější.

Význam vysokých financí

Koncept vysokého financování je silně zakořeněn ve finančním sektoru kvůli růstu elektronických transakcí, což má za následek velké dopady, jak je popsáno níže.

Prvním dopadem je budování lukrativních finančních center a pokročilých počítačových operací, které nepřetržitě provádějí složité matematické algoritmy.

Další dopad je patrný v modernizaci infrastruktury finanční instituce za účelem zvýšení rychlosti transakcí a zvýšení efektivity operací. Například instalace kabelů z optických vláken může zvýšit efektivitu transakcí a umožnit transakce bez papírů, aniž byste museli navštěvovat tradiční bankovní sály.

Vysoké finance používají složité algoritmy k přeměně různých položek - například budov a dalších produktů - na cenné papíry kryté aktivy. Dokonce i prázdná městská budova může být přeměněna na zabezpečení kryté aktivy, které přináší zisky.

Například některé společnosti vydělaly zisky, aby zmírnily finanční šok, který zasáhl sektor během hypoteční krize. Mnoho finančních institucí se sídlem v USA dosáhlo významných zisků z těchto cenných papírů krytých aktivy. Federální rezervní systém Federální rezervní systém (Fed) Federální rezervní systém je centrální bankou Spojených států a je finanční autoritou za největší světovou ekonomikou volného trhu. také zahájil opatření kvantitativního uvolňování, aby společnosti přežily bankrot. Krize zasáhla i několik měst po celém světě.

Například v roce 2018 zkrachovala skupina měst v Itálii současně. Později se ukázalo, že investoři ve městech zajistili svá rizika na konkrétních derivátových komoditách. Města jsou strategicky mobilizována a využívána k vytváření protimonopolních sil k řešení finančních sil.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Algoritmické obchodování Algoritmické obchodování Algoritmické obchodní strategie zahrnují rozhodování o obchodování na základě přednastavených pravidel, která jsou naprogramována do počítače. Obchodník nebo investor
  • Bankovní rezervy Bankovní rezervy Bankovní rezervy jsou minimální hotovostní rezervy, které musí finanční instituce kdykoli uchovávat ve svých trezorech. Požadavky na minimální hotovostní rezervu
  • Strojové učení (ve financích) Strojové učení (ve financích) Strojové učení ve financích je nyní považováno za klíčový aspekt několika finančních služeb a aplikací, včetně správy aktiv, hodnocení úrovní
  • Globální finanční krize v roce 2008 Globální finanční krize v letech 2008–2009 Globální finanční krize v letech 2008–2009 odkazuje na obrovskou finanční krizi, které svět čelil v letech 2008 až 2009. Finanční krize si vybrala svou daň na jednotlivcích a institucích po celém světě s miliony amerických občanů. být hluboce zasažen. Finanční instituce začaly klesat, mnoho z nich bylo pohlceno většími subjekty a vláda USA byla nucena nabídnout výpomoc

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found