Známky špatného zaměstnavatele - Jak zjistit, zda pracujete pro jednoho

Abyste mohli pracovat efektivně, musíte se dozvědět o známkách špatného zaměstnavatele. Chcete-li dosáhnout úspěchu v kariéře, musíte pracovat ve správné organizaci Typy organizací Tento článek o různých typech organizací zkoumá různé kategorie, do kterých mohou spadat organizační struktury. Organizační struktury. Jinak se nikam nedostanete, bez ohledu na to, jak jste v práci oddaní.

Špatný zaměstnavatel

Charakteristika špatného zaměstnavatele

Jak poznáte, že pracujete pro zaměstnavatele, který vám způsobí více škody než užitku? Zde je několik značek, na které si musíte dát pozor:

# 1 Špatná pověst společnosti

Špatná pověst je jedním z běžných znaků, které vám říkají, abyste zvážili hledání nové práce. Pokud jste spojeni se společností se špatnou pověstí na veřejnosti a / nebo s nízkou mírou spokojenosti klientů, ovlivní to vaši pověst profesionála. Pojem profesionál označuje každého, kdo si vydělává na živobytí vykonáváním činnosti, která vyžaduje určitou úroveň vzdělání. , dovednost nebo trénink. .

Chcete být součástí organizace s dobrou pověstí mezi svými vrstevníky a v oboru. Nezáleží na tom, jak malá nebo velká je společnost, pokud je všeobecně známo, že je dobrým zaměstnavatelem.

# 2 Žádné vedení

Pokud pracujete nějakou dobu, možná jste narazili na špatného šéfa nebo manažera, který negativně ovlivnil váš firemní život. Nejhorší však je pracovat ve společnosti, která postrádá vedoucí postavení. Organizace potřebuje cíl, ke kterému se zaměstnanci snaží směřovat, směr, smysl pro odpovědnost a operace, které běží hladce.

Pokud společnosti chybí efektivní správa a řízení společnosti ESG (Environmental, Social and Governance) Environmentální, sociální a správa (ESG) jsou kritéria, která dohromady tvoří rámec pro hodnocení dopadu udržitelnosti, a může to být známka toho, že nemůže poskytnout zaměstnanci s pracovním prostředím, které je příznivé pro práci a dělá z práce příjemný zážitek.

# 3 Nepravidelná výplata

Většina odborníků, ne-li všichni, považuje plat za jeden z rozhodujících faktorů pro přijetí či přijetí práce. Se všemi nezbytnostmi, které musíme každý měsíc zvládnout, je frustrující, pokud dojde ke zpoždění při uvolňování vašeho platu. Odměna Odměna je jakýkoli druh kompenzace nebo platby, které jednotlivec nebo zaměstnanec dostává jako platbu za své služby nebo práci, kterou vykonává dělat pro organizaci nebo společnost. Zahrnuje jakýkoli základní plat, který zaměstnanec obdrží, spolu s dalšími typy plateb, které se hromadí v průběhu jejich práce, které. Je to také známka toho, že pracujete pro špatného zaměstnavatele.

Časté zpoždění nebo nesprávné zacházení s platy zaměstnanců může znamenat, že společnost čelí některým finančním výzvám. Může se také stát, že neexistuje efektivní mzdový proces.

# 4 Nemůžu dodržet sliby

Špatný zaměstnavatel dává slovní sliby. Problém je v tom, že je velmi snadné jej vyrobit, ale společnost může vždy porušit to, co vám původně slíbila. Pokud vám bylo řečeno, že dostanete bonus, jakmile dosáhnete své kvóty na čtvrtletí a není k dispozici žádný písemný dokument, může špatný zaměstnavatel nabídku takové výhody svobodně odmítnout.

To neznamená, že všechny společnosti, které dávají ústní sliby, jsou špatným zaměstnavatelem, ale pokud něco nabídnou bez jakékoli dokumentace, mělo by to být považováno za rudou vlajku. Pamatujte, že dobrý zaměstnavatel dá písemnou nabídku nebo slib.

# 5 Špatná komunikace

Špatná nebo nedostatečná firemní komunikace v organizaci může vést k nedůvěře a může vytvořit propast mezi zaměstnavatelem a zaměstnanci. Dobrý zaměstnavatel stanoví jasnou a dobře definovanou politiku, pokud jde o komunikaci.

Jasná komunikační politika má za následek transparentnost, která informuje všechny zaměstnance o nejnovějších projektech společnosti a o tom, na co se lidé mohou těšit. Zavedení účinné komunikační politiky také udržuje zaměstnance motivované, protože vědí, že všichni tvrdě pracují na dosažení jednoho cíle.

Závěrečné myšlenky

Pokud zjistíte, že pracujete pro zaměstnavatele s výše uvedenými znaky, možná budete chtít hledat další kariérní příležitosti. Proveďte průzkum a zeptejte se kolegů nebo mentorů. Existuje mnoho společností, které mají na paměti zájmy zaměstnanců. Když budete pracovat pro dobrého zaměstnavatele, budete schopni růst a nakonec se stát úspěšným.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce ke zjištění špatného zaměstnavatele. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Morálka zaměstnanců Morálka zaměstnanců Morálka zaměstnanců je definována jako celková spokojenost, výhled a pocit pohody, které zaměstnanec na pracovišti má. Jinými slovy, odkazuje na to, jak spokojení zaměstnanci cítí své pracovní prostředí. Morálka zaměstnanců je pro mnoho podniků důležitá díky přímému účinku na
  • Řízení lidských zdrojů Řízení lidských zdrojů Řízení lidských zdrojů (HRM) je souhrnný pojem pro všechny formální systémy vytvořené za účelem pomoci při řízení zaměstnanců a dalších zúčastněných stran v rámci
  • KPI pracovní síly KPI pracovní síly Jak můžeme sledovat pracovní sílu? Vlády a ekonomové obvykle hodnotí sílu pracovní síly v zemi na tři hlavní klíčové ukazatele výkonu (KPI)
  • Smysl pro účel v práci Smysl pro účel v práci Najděte svůj smysl pro účel v práci. Ať už vás práce baví nebo ne, často záleží na tom, jak dobře podporuje váš smysl pro účel. Kde pracujete, role, kterou zastáváte, a váš širší smysl pro váš účel se mohou změnit, proto, pokud chcete mít rovnováhu mezi těmito třemi, musíte být otevřeni změnám

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found