Šablona rozvrhu nemovitostí a vybavení - Stáhněte si zdarma Excel

Tato šablona plánu majetku, závodu a vybavení vám pomůže sledovat zůstatky PP&E a náklady na odpisy.

Takto vypadá plán nemovitostí, budov a zařízení:

Šablona rozvrhu nemovitostí a vybavení

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Pozemky, budovy a zařízení (PP&E) jsou v rozvaze dlouhodobým hmotným aktivem. Rozvaha Rozvaha je jednou ze tří základních finančních výkazů. Tato prohlášení jsou klíčová jak pro finanční modelování, tak pro účetnictví. Rozvaha zobrazuje celková aktiva společnosti a způsob, jakým jsou tato aktiva financována prostřednictvím dluhu nebo vlastního kapitálu. Aktiva = Pasiva + Vlastní kapitál podniku sloužící k vytváření výnosů a zisků. PP&E hraje klíčovou roli ve finančním plánování a analýze Analytik FP&A Staňte se analytikem FP&A ve společnosti. Načrtneme plat, dovednosti, osobnost a školení, které potřebujete pro FP&A pracovní místa a úspěšnou finanční kariéru. Analytici, manažeři a ředitelé FP&A jsou zodpovědní za poskytování výkonných manažerů analýz a informací, které potřebují k provozování společnosti a budoucím výdajům, zejména pokud jde o kapitálové výdaje Jak vypočítat CapEx - vzorec Tato příručka ukazuje, jak vypočítat CapEx odvozením CapEx vzorec z výkazu zisku a ztráty a rozvahy pro finanční modelování a analýzu. .

Účet PP&E je často označován jako síť akumulovaných odpisů. To znamená, že pokud společnost nekoupí nové vybavení (kapitálové výdaje jsou nulové), čisté PP&E by měly každé období pomalu klesat v hodnotě kvůli odpisům Výdaje na odpisy Odpisy se používají ke snížení hodnoty závodu, majetku a vybavení, aby odpovídaly jeho používání a opotřebení v průběhu času. Odpisy se používají k lepšímu vyjádření nákladů a hodnoty dlouhodobého aktiva, protože souvisí s výnosem, který generuje. . To lze lépe určit podle odpisového plánu.

Vzorec pro výpočet čistého PP&E je:

Čisté PP&E = hrubé PP&E + kapitálové výdaje - kumulované odpisy

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found