CFI vs EduPristine - kurzy a školení v oblasti finančního modelování

EduPristine je e-learningová společnost se sídlem v Indii.

Pokud hledáte postup v kariéře v oblasti podnikových financí, FP&A, účetnictví nebo financí, kurzy Finance jsou nejlepším způsobem, jak se dostat do žebříčku.

Finanční kurzy vytvořila přední vzdělávací společnost na Wall Street, společnost MDA Training, a byly použity k školení tisíců nových analytiků a spolupracovníků v globálních bankách Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket Investment Bank jsou přední světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a.

Mnoho našich studentů se nás před tím, než se zúčastní našich kurzů, zeptá, v čem se lišíme od EduPristine, a proto jsme níže zveřejnili užitečné srovnání, které vám pomůže s plánováním vaší kariéry.

Proč bych měl absolvovat finanční kurzy přes EduPristine?

Naši učitelé a školitelé začali před více než 20 lety navrhovat kurzy pro školení nových zaměstnanců v globálních bankách v Londýně, New Yorku, Hongkongu, Torontu a dalších významných finančních centrech.

Na konci dne je obsah a doručení vše. Věříme, že naše video kurzy mají ve srovnání s naší konkurencí dokonalou kombinaci grafického designu, ilustrací a krásných šablon Excel.

Naše ceny jsou konkurenceschopnější a poskytujeme vám přístup k více kurzům.

Zde je srovnání našeho Full Access Bundle a EduPristine „Pro Access“.

Finanční recenze

Nepoužívejte jen slovo, podívejte se na stovky 5hvězdičkových recenzí Recenze studentů Denní recenze a zpětné vazby od tisíců studentů, kteří absolvují kurzy Finance, aby se připravili na kariéru v investičním bankovnictví, FP&A, financích, účetnictví ... dostali jsme od tisíců studentů.

Kurzy finančního modelování

Posláním Finance je pomáhat komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. Při plnění této mise se Finance zaměřují především na kurzy finančního modelování a další specializované oblasti financí, jako je oceňování podniků a pokročilé dovednosti v Excelu.

Kurzy finančního modelování EduPristine vs Finance

Obrázek: Kurzy finančního finančního modelování.

Ostatní konkurenti

Chcete-li porovnat Finance (a možná EduPristine) s ostatními konkurenty v oblasti finančního školení, podívejte se na tyto další příručky níže:

  • Finance vs Wall Street Prep Kurzy finančního modelování na Wall Street Prep. Bez předsudků jsou pro každého, kdo uvažuje o kariéře v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví nebo financích, kurzy financí běžným způsobem, jak se dostat nebo postoupit. V této příručce porovnáváme Finance s Wall Street Prep (WSP). Porovnejte Finance vs WSP.
  • Finance vs eduCBA eduCBA Naši studenti se nás před registrací často ptají, v čem jsou finance lepší než eduCBA pro online školení v oblasti finančního modelování. Porovnejte Finance vs. eduCBA. Finance je globální poskytovatel komplexních služeb online školení v oblasti financí pro začínající finanční analytiky. Finanční kurzy vyučuje pouze několik vybraných elitních trenérů.
  • Finance vs Khan Academy Khan Academy Studenti se ptají, v čem se Finance liší od kurzu účetnictví a financí Khan Academy. Bezplatné online kurzy v oblasti financí jsou praktické, přímé a poutavé. Pokud chcete zahájit svou kariéru v oblasti účetnictví nebo financí, jsou kurzy Finance nejlepším způsobem, jak se dostat na konkurenční trh práce.
  • Finance vs Otevřená kultura Otevřená kultura Otevřené kultury bezplatné kurzy. Naši studenti se nás často ptají, jak jsou finance lepší než Open Culture pro bezplatné finance a bezplatné kurzy účetnictví. Pokud se chcete dostat na účetnictví, finance nebo kapitálové trhy, kurzy Finance jsou vaše nejlepší sázka, bar nic.

FinanceEduPristine
ProduktBalíček s plným přístupemPro Access

# samozřejmě22 kurzůNA
Cena (USD)$497$447

Co je v ceněVideo kurzy a šablonyVideo kurzy a šablony

Podpěra, podporaE-mail a telefonE-mail a telefon

CertifikátyAnoAno
Roky rozvíjející kurzy20+10+

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found