Zátěž - definice, typy, jak získat EC

Břemeno je omezení ve využívání finančních prostředků. Používá se ve veřejném účetnictví Účetnictví Účetnictví je pojem, který popisuje proces konsolidace finančních informací tak, aby bylo jasné a srozumitelné pro všechny, aby se ujistil, že existuje dostatek finančních prostředků pro splnění určitých povinností. Vlády používají břemena, aby zabránily nadměrnému utrácení svých financí. Osvědčení o břemenu se používá také v oblasti nemovitostí. Nemovitosti Nemovitosti jsou nemovitosti, které se skládají z pozemků a vylepšení, mezi něž patří budovy, příslušenství, silnice, stavby a inženýrské sítě. Vlastnická práva dávají vlastnické právo k půdě, vylepšením a přírodním zdrojům, jako jsou minerály, rostliny, zvířata, voda atd., Pokud existuje nárok na nemovitost. Používá se například v případě, že na nemovitost existuje zástavní právo k dani, což ztěžuje převod nemovitosti na nového vlastníka. Zatížení omezuje zásady, které musí nemovitost dodržovat, jako jsou územní zákony nebo určité druhy staveb na pozemku.

ZátěžZdroj

Co je to Encumbrance Certificate (EC)?

Osvědčení o zatížení (EC) se většinou používá v realitním průmyslu a poskytuje potvrzení, že na nemovitost nepodléhají žádné peněžní ani právní závazky, jako je například nezaplacený úvěr. od bank nebo jiných finančních institucí za účelem finančního řízení plánovaných nebo neplánovaných událostí. Tím dlužníkovi vznikne dluh, který musí splatit s úroky a v daném časovém období. nebo jiné závazky. ES je pro majitele domu důležitým dokumentem, protože je dokladem o zákonném vlastnictví nemovitosti a také umožňuje majiteli přijímat půjčky od bank Nejlepší banky v USA Podle americké Federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů bylo pojištěno 6 799 FDIC komerční banky v USA od února 2014. Centrální bankou země je Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o federálních rezervách v roce 1913 proti této nemovitosti.

Osvědčení o břemenu je zabezpečeno místním úřadem registrátora a obvykle obsahuje všechny transakce relevantní pro konkrétní časové období. Certifikát navíc poskytuje pouze informace o dokumentech, které jsou registrovány u matriky. Proto dokumenty jako krátkodobý pronájem Klasifikace leasingu Klasifikace leasingu zahrnují operativní leasingy a leasingy na kapitál. Leasing je druh transakce prováděné společností, která má právo používat aktivum. V rámci leasingu společnost zaplatí druhé straně dohodnutou částku peněz, na rozdíl od nájemného, ​​výměnou za možnost používat aktivum. listiny nebo závěťové dokumenty nebudou zahrnuty do transakcí v ES, protože dokumenty nejsou registrovány podle zákona.

Jak získat osvědčení o zatížení?

Osvědčení o břemenu může vlastník nemovitosti získat v místní kanceláři matriky. Majitel musí poskytnout příslušné informace o nemovitosti, například doklad o adrese a názvu, a uhradit poplatek za zajištění certifikátu. Úředník prověří index transakcí týkajících se nemovitosti za konkrétní období.

Majiteli se poté vydá břemeno s uvedením všech podrobností transakcí za určité období. Pokud s vlastností nejsou spojeny žádné podrobnosti transakce, je poskytnut nulový certifikát zatížení.

Druhy věcných břemen

Břemeno je omezení nemovitosti, tj. Vlastník nemůže převést vlastnické právo na někoho jiného. Zde jsou některé z nejběžnějších věcných břemen, které lze na nemovitost umístit:

1. Zástavní právo

Zástavní právo Zástavní právo je zákonné právo požadovat zástavní právo k nemovitosti poskytnuté vlastníkem nemovitosti věřiteli. Zástavní právo se obecně používá jako nejběžnější druh zátěže a lze jej umístit na nemovitost za účelem získání finančního závazku od vlastníka domu, tj. Hypotéky Hypotéka Hypotéka je úvěr - poskytnutý hypotečním věřitelem nebo banka - která umožňuje jednotlivci koupit si dům. I když je možné si půjčit na pokrytí všech nákladů na bydlení, je častější zajistit si půjčku ve výši přibližně 80% hodnoty domu. . Zástavní právo zůstává na nemovitosti až do úplného splacení hypotéky. Může zahrnovat také daňová zádržná práva na nezaplacené daně.

Dodavatel může navíc získat zástavní právo, pokud neobdrží platbu za opravy provedené na nemovitosti. Pokud není zástavní právo uspokojeno, může to vést k uzavření domu a výtěžek z prodeje směřuje k úhradě dluhů vlastníka.

2. Omezení skutků

Omezení listiny omezuje to, co lze s majetkem udělat. Je také známá jako omezující smlouva. Omezením může být cokoli, od zákazu umístění satelitu na střeše až po určení, kde mohou být auta zaparkována. Může také omezit stavbu čehokoli na zemi.

Omezení listin pomáhají vytvořit standard pro to, k čemu lze vlastnost použít, a často se používají k ochraně hodnoty vlastnosti. Omezení jsou obvykle kladena na nemovitosti s historickým významem.

3. Věcné plnění

Věcné břemeno dává osobě nebo subjektu právo užívat nemovitost, i když ji nevlastní. Například společnost poskytující veřejné služby by mohla získat věcné břemeno k umístění energetických sítí na pozemek farmáře. Běžné věcné břemeno je takové, které umožňuje vlastníkovi sousední nemovitosti použít příjezdovou cestu jiné nemovitosti pro přístup.

Další společné věcné břemeno je takové, které existuje, když společný chodník na pláž prochází majetkem jednoho majitele. Věcné břemeno je na pozemku, nikoli na samotném pozemku.

4. Zásah

Zásah existuje, když část jedné vlastnosti přesahuje do sousední vlastnosti. To může zahrnovat například plot postavený podél sousední nemovitosti nebo větev stromu, která visí nad sousední nemovitostí. Vlastník nemovitosti, který zasáhl, bude obvykle chtít, aby byl zásah odstraněn, protože zásah často ztěžuje převod jejich vlastnictví na nového vlastníka.

5. Licence

Licence je právo užívat majetek jiné osoby. Licence často přichází s pravidly, která je třeba dodržovat. Nedodržení pravidel může mít za následek zrušení licence. Lze například získat licenci k pořádání událostí na majetku někoho jiného.

Související čtení

Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále učit a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující finanční zdroje:

  • Komerční realitní makléř Komerční realitní makléř Komerční realitní makléř je prostředníkem mezi prodejci a kupujícími komerčních nemovitostí, který pomáhá klientům prodávat, pronajímat nebo kupovat komerční nemovitosti. Komerční realitní makléř má svobodu pracovat buď jako nezávislý agent, nebo jako člen obchodní realitní makléřské firmy.
  • Sdružení vlastníků domů Sdružení vlastníků domů Sdružení vlastníků domů nebo HOA je řídícím orgánem určitého členění, rozvoje městských domů, komplexu bytů nebo komunity, která je
  • Project Finance - A Primer Project Finance - A Primer Project finance primer. Financování projektu je finanční analýza úplného životního cyklu projektu. Analýza nákladů a přínosů se obvykle používá
  • Model rozvoje nemovitostí Model rozvoje nemovitostí Model rozvoje nemovitostí se obvykle skládá ze dvou částí: Souhrn obchodů a Model peněžních toků. Ve shrnutí dohody všechny důležité předpoklady

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found