Klepání na dveře - znáte výhody a nevýhody

Knocking on Doors je strategie generování potenciálních zákazníků, kterou používají poradci v oblasti investičního bankovnictví. Popis pracovní pozice finančního analytika Níže uvedený popis pracovní pozice finančního analytika poskytuje typický příklad všech dovedností, vzdělání a zkušeností potřebných k získání pozice analytika v bance, instituci, nebo společnost. Provádějte finanční prognózy, vykazování a sledování provozních metrik, analyzujte finanční data, vytvářejte finanční modely, které hledají bezpečné vyhlídky na podnikání při zachování nákladů Fixní a variabilní náklady Náklady lze klasifikovat několika způsoby v závislosti na jejich povaze. Jednou z nejpopulárnějších metod je klasifikace podle fixních nákladů a variabilních nákladů. Fixní náklady se nemění se zvyšováním / snižováním jednotek objemu výroby, zatímco variabilní náklady jsou závislé pouze na minimu. Strategie začala na počátku 20. století, kdy pojišťovací agenti zaklepali na dveře lidem. Nebyly k dispozici žádné faxové přístroje, mobilní telefony ani internet a agenti museli fyzicky vybírat pojistné při prodeji pojistných produktů svým vyhlídkám. Mezi další profesionály, kteří zaklepali na dveře, patřil pošťák, mlékař a sčítání lidu. I přes pokrok v technologii je klepání na dveře stále užitečnou prodejní strategií. Corporate Strategy Corporate Strategy se zaměřuje na to, jak řídit zdroje, rizika a návratnost napříč firmou, na rozdíl od pohledu na konkurenční výhody obchodní strategie pro různá průmyslová odvětví v 21. století.

Klepání na dveře

Klepání na dveře je ideální pro dva typy produktů, tj. Produkty, které vyžadují demonstraci, a produkty, které generují celoživotní hodnotu pro zákazníka. U produktů, které vyžadují předvedení, musí prodejce poskytnout pokyny klientům a vysvětlit, jak je jejich produkt lepší než jeho konkurenti. Mezi takové produkty patří čisticí prostředky, pojistné produkty, osobní investiční služby a kosmetické výrobky. Na druhou stranu produkty, které generují celoživotní hodnotu pro zákazníka, zahrnují hubení škůdců, domácí alarm a soukromé bezpečnostní služby, solární energii, služby na trávníku a instalaci internetu. Tyto produkty vyžadují nepřetržitou podporu a poradci musí v případě potřeby navštívit domov zákazníka.

Proč poradci dávají přednost klepání na dveře

Ačkoli existují pokročilejší metody generování potenciálních zákazníků, klepání na dveře je stále populární strategií z následujících důvodů:

Nedostatečný počáteční kapitál

Někteří poradci vstupují na trh pouze s malým rozpočtem, který nemusí stačit na pokrytí marketingových nákladů. Noví poradci shledávají podomní prodej přátelštější možností, než aby čekali, až nashromáždí dostatek kapitálu na financování jejich podnikání prostřednictvím reklamy. Největší náklady jsou tankování jejich automobilu a tisk některých základních materiálů, jako jsou letáky a vizitky, které obsahují jejich kontaktní informace. Tato metoda je nejen nákladově efektivní, ale také efektivnější při získávání klientů než studené volání a online reklamy.

Maximalizujte jejich čas při účasti na schůzkách

Poradce se může rozhodnout zaklepat na dveře po dokončení schůzek v určité oblasti. Výhodou této metody je, že poradci mohou potenciální schůzku využít jako doporučení k získání dalších vyhlídek v dané oblasti. Pokud je budoucí schůzka s poskytnutými službami spokojena, může doporučit sousedům služby poradce, což usnadní přistání více klientů.

Přednost

Někteří poradci dávají přednost osobnímu prodeji své značky potenciálním klientům před studeným voláním a generováním potenciálních zákazníků pomocí přímé pošty. Cílem marketingu je přeměna zájmů na skutečný prodej a klepání na dveře poskytuje platformu, jak se dostat před více lidí a získat více klientů. Někteří mohou tuto techniku ​​použít spolu s dalšími účinnými technikami, jako je internetový marketing.

Výhody klepání na dveře

Větší odvolání značky

Interakce tváří v tvář je efektivnější než telefonický rozhovor nebo přímá pošta. Studie Harvard Business School odhalila, že osobní sdělení má za následek třináctkrát větší odvolání značky než sdělení doručené prostřednictvím jiných marketingových kousků. Poradci mohou vytvářet trvalý dojem a budovat důvěru, které nelze dosáhnout jinými marketingovými metodami. V době, kdy se korporace více zaměřují na rozhlas, televizi, tisk a online reklamy, mají skutečné lidské interakce větší dopad. Schopnost poradců zvládnout vysokou míru odmítnutí, která přichází s klepáním na dveře, však určuje, jak úspěšní budou v terénu.

Snížená režie

Na rozdíl od jiných metod generování potenciálních zákazníků se náklady na realizaci marketingové kampaně klepáním na dveře blíží nule. Poradci mohou v krátké době zaklepat na dveře, představit se a přistát s několika klienty. Jedinými výdaji by byly vizitky, věšáky na dveře pro chybějící potenciální klienty, dárky, letáky, značkové hrnky na kávu / trička a pohodlná obuv. Noví poradci s nízkým rozpočtem často preferují tuto metodu.

Méně konkurence

Jelikož se většina společností zaměřuje na pokročilé marketingové metody, jako je telemarketing, semináře a přímá pošta, má jen několik poradců energii chodit ven a vyhlídky na chladnou cestu. Většina lidí také považuje klepání na dveře za zastaralou metodu. Díky tomu se poradci, kteří zaklepají na dveře, vymykají od ostatních, protože jsou jediní, kteří mají osobní kontakt s potenciálními zákazníky, kteří pravděpodobně obdrželi desítky telefonních hovorů nebo přímé pošty.

Budujte místní značku

Klepání na dveře poskytuje poradcům příležitost etablovat se jako poradci finančního plánování v dané lokalitě. Edward Jones, společnost pro finanční plánování, radí svým poradcům, aby zaklepali na určitý počet dveří, než se budou moci stát značkou go-to. Poradce může začít tím, že vystoupí z kanceláře a vytvoří povědomí mezi místními obyvateli. Poradce poté může otevřít agenturu v dané oblasti, jakmile nashromáždí klienty v dané lokalitě.

Nevýhody klepání na dveře

Změna chování spotřebitele

V současném digitálním věku navštěvují spotřebitelé online weby, kde najdou informace o produktech, které chtějí koupit. Když hledají informace online, mohou nakupovat také online, aniž by navštívili obchody. To ponechává poradce od domu ke dveřím v nevýhodě, protože by mohli vychladnout potenciální zákazníky, kteří již produkt vlastní nebo o něm mají informace. Aby mohli držet krok se změnami v technologii, mohou poradci vytvářet weby, pomocí kterých se mohou dostat k širší klientské základně.

Žádné obtěžovací zákony

Některé státy mají zákony „bez obtěžování“, které omezují poradce v tom, aby šli do jakéhokoli domu ve státě bez povolení. Jsou povinni zaplatit poplatek, přihlásit se k povolení nebo informovat orgány o zamýšlené návštěvě. Nedodržení těchto zákonů přináší vysoké pokuty a dokonce vězení. Ve státech s takovými zákony by poradci měli buď vyhovět, nebo navštívit státy nebo oblasti bez těchto zákonů.

Vzory počasí

Rozhodnutí, zda oblast navštívit, či nikoli, může záviset na počasí v dané oblasti. Některé oblasti mají v určitých obdobích roku extrémní teploty, které mohou poradce přinutit změnit plán klepání na dveře. Pokud v oblasti poledne pociťují vysoké teploty, mohou poradci naplánovat návštěvu oblasti v ranních hodinách, aniž by to obtěžovalo obyvatele. Během chladného období mohou poradci upřednostňovat práci v odpoledních hodinách, kdy teploty mírně vzrostly.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce klepáním na dveře. K dalšímu finančnímu vzdělávání vám pomohou následující finanční zdroje.

  • Obchodní modely eCommerce Obchodní modely eCommerce Obchodní modely Existuje celá řada obchodních modelů eCommerce. Trhy, maloobchodníci a značky soutěží o podnikání v eCommerce. Tento přehled nastiňuje
  • SG&A náklady SG&A SG&A zahrnuje veškeré nevýrobní náklady vzniklé společnosti v daném období. To zahrnuje výdaje, jako je nájemné, reklama, marketing, účetnictví, soudní spory, cestování, stravování, platy managementu, bonusy a další. V některých případech může zahrnovat i náklady na odpisy
  • Přidaná hodnota Přidaná hodnota Přidaná hodnota je zvláštní hodnota vytvořená nad původní hodnotu něčeho. Může se vztahovat na produkty, služby, společnosti, management a
  • Průvodce analytikem pro finanční modelování a oceňování Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found