Modano Software pro finanční modelování - přehled, funkce,

Modano se sídlem v Austrálii je softwarová společnost, která poskytuje řešení pro správu obsahu pro finanční modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. . Modano vlastní platformu, kterou lze použít k modulárnímu vytváření finančních modelů, což může výrazně vylepšit vaše možnosti modelování v Excelu.

Vlastnosti softwaru Modano Financial Modeling Software

Software pro finanční modelování Modano umožňuje uživatelům provádět především tři věci:

  1. Standardizace - tím, že vezmete předem připravené sekce a vložíte je do modelu
  2. Posouzení - pomocí nástrojů k zajištění správného fungování vzorců a zajištění bezchybnosti modelu
  3. Automatizace - usnadňuje opětovné použití částí modelů a automatizuje určité úkoly

Nabídka produktů společnosti Modano

Modano nabízí svým zákazníkům tři hlavní produktové řady. Produktové řady zahrnují:

  1. Podnik - Prémiový produkt společnosti Modano pro velké korporace
  2. Společenství - produkt zdarma
  3. Implementace - konzultační služba, která vám pomůže nastavit vlastní modely

Více informací o finančním modelování

Finanční modelování v aplikaci Excel je ve skutečnosti prostředek, nikoli cíl. Je to prostředek k důkladnému pochopení toho, jak podnikání funguje, což je skutečný „konec“.

Zatímco Modano je navrženo tak, aby snižovalo čas a rizika spojená s vytvářením finančních modelů, software stále vyžaduje, abyste důkladně porozuměli klíčovým konceptům finančního modelování. Takže si nemyslete, že se stále nebudete muset učit, jak sestavovat finanční modely od nuly!

Programy, jako je software pro finanční modelování od společnosti Modano, přesto mohou vytváření finančních modelů mnohem usnadnit. Mohou vám také pomoci vytvořit více informativní modely, které jasněji prezentují data.

Modano vs Finance finanční modelování téma

Dodatečné zdroje

Posláním Finance je pomáhat vám rozvíjet svou kariéru. S pevně stanoveným cílem jsme navrhli rozsáhlou knihovnu bezplatných zdrojů, průvodců, šablon a dalších, které vám na cestě pomohou.

Důrazně doporučujeme další bezplatné finanční zdroje uvedené níže, které vám pomohou urychlit vaši kariéru co nejrychleji:

  • Interaktivní mapa kariéry
  • Dotazy a odpovědi na finanční pohovor Otázky a odpovědi na finanční pohovor Otázky a odpovědi na finanční pohovor. Tento seznam obsahuje nejčastější a nejčastější otázky a odpovědi na pohovory týkající se financí a zaměstnání. Existují dvě hlavní kategorie: behaviorální a technická
  • Typy finančních modelů Typy finančních modelů Mezi nejběžnější typy finančních modelů patří: 3 výkazový model, DCF model, M&A model, LBO model, rozpočtový model. Objevte top 10 typů
  • Osvědčené postupy pro finanční modelování Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy pro Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF atd.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found