Míra okamžitého opuštění - definice, vzorec, jak ji udržovat na nízké úrovni

V internetovém marketingu / obchodní terminologii je míra okamžitého opuštění spojena s analýzou provozu na webovou stránku společnosti. Míra (vždy v procentech) označuje procento návštěvníků, kteří přijdou na web a odcházejí, ve srovnání s těmi, kteří přicházejí a zobrazují více stránek.

Míra okamžitého opuštění

Míra okamžitého opuštění společnosti v zásadě pomáhá společnosti lépe pochopit, jak „lepkavá“ je její webová stránka - jak dobře udržuje zájem návštěvníků. Webové stránky s nižší mírou okamžitého opuštění efektivněji přitahují uživatele a udržují je kolem, aby si mohli prohlédnout více stránek.

Souhrn:

  • Míra okamžitého opuštění měří počet návštěvníků webu, kteří si prohlížejí pouze jednu stránku a poté odcházejí oproti návštěvníkům více stránek
  • Tři klíčové způsoby, jak zajistit nízkou míru okamžitého opuštění, je zajistit, aby web účinně komunikoval informace, byl esteticky příjemný a uživatelsky přívětivý.
  • I když to záleží na odvětví a lokalitě, existuje standardní tabulka rozsahů, která vysvětluje nejlepší až nejhorší míru okamžitého opuštění

Vzorec pro míru okamžitého opuštění

Vzorec pro výpočet míry okamžitého opuštění je uveden níže:

Míra okamžitého opuštění - vzorec

Co udržuje nízkou míru okamžitého opuštění?

Při vytváření webu je třeba vzít v úvahu celou řadu různých aspektů, které budou uživatele udržovat, aby si vyzkoušeli více než jednu stránku. V horní části seznamu jsou:

1. Efektivní komunikace Komunikace Být schopen efektivně komunikovat je jednou z nejdůležitějších životních dovedností, které se musíte naučit. Komunikace je definována jako přenos informací k lepšímu porozumění. Lze to provést hlasově (prostřednictvím slovních výměn), prostřednictvím písemných médií (knihy, webové stránky a časopisy), vizuálně (pomocí grafů, grafů a map) nebo neverbálně

U každé webové stránky je primárním cílem předat nejrelevantnější informace o společnosti a tom, co se prodává nebo nabízí. Efektivní komunikace věcí, jako jsou kontaktní informace, všechny dostupné produkty / služby Produkty a služby Produkt je hmotná položka, která je uvedena na trh za účelem získání, pozornosti nebo spotřeby, zatímco služba je nehmotnou položkou, která vychází z cen atd. ., je zásadní, pokud chce společnost přimět návštěvníky k prohlížení více než jedné stránky, čímž bude společnost úspěšnější.

2. Estetika

Stimulace barev a zajímavá grafika, uspořádané elegantně a uspořádaně, mnohem pravděpodobněji přilákají a udrží diváky. Klíčem je zajistit, aby ve snaze být esteticky příjemný nebyl web přetížen příliš mnoha honosnými a matoucími grafikami, texty nebo barvami.

3. Přístup uživatele

Pokud web není uživatelsky přívětivý, nezáleží ani na dvou dalších aspektech tohoto seznamu, ani na žádném z dalších aspektů úspěšného webu. Důležité jsou rychlé rychlosti načítání, jasně označené odkazy a dokonce i věci, jako jsou zvukové klipy k přečtení názvů odkazů. Umožnění divákům snadno najít a přistupovat k jakékoli části webu, o který se zajímají, je povzbuzuje k tomu, aby zůstali.

Dobrá míra okamžitého opuštění

Existuje řada proměnných, které určují, co je dobrá nebo špatná míra okamžitého opuštění. Zahrnují odvětví, typ podnikání. Druhy podniků Při zakládání společnosti si můžete vybrat čtyři hlavní typy podniků: fyzické osoby, partnerství, společnosti s ručením omezeným a korporace. , prodané produkty / služby a jak je trh nasycený pro společnosti v tomto odvětví nebo prodávající stejné nebo podobné zboží / služby.

Způsob, jak určit nejlepší sazbu pro určitou společnost, je prozkoumat standardní nadprůměrné sazby pro podobné společnosti nebo společnosti se stejným tržním prostorem, které podle všeho slušně profitují.

Opět platí, že jaká je dobrá nebo ideální sazba pro jeden typ společnosti v daném městě, může být úplně odlišná pro podobnou společnost v jiné oblasti. Pravidlo pro míru okamžitého opuštění je však následující:

  • Cokoli pod 20%: Mimořádně nízká míra okamžitého opuštění!
  • 20% – 40%: Ideální rozsah cílů pro téměř každou společnost
  • 41% – 75%: Rozsah, do kterého většina webů skutečně spadá
  • 75%+: Nebezpečná zóna pro míry okamžitého opuštění

Související čtení

Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále učit a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující finanční zdroje:

  • Jak získat práci online Jak získat práci online Existuje mnoho výhod při získávání zaměstnání online. Kromě toho, že nemusíte dojíždět a snášet rušný provoz, můžete ušetřit spoustu peněz, protože už nemusíte kupovat pracovní oděvy a obuv. Rovněž budete mít větší kontrolu nad svým plánem.
  • Nejlepší online výukové webové stránky Nejlepší online výukové webové stránky Seznam top 10 online vzdělávacích webových stránek, jejich provoz a některé důležité informace o typech kurzů, které nabízejí. Tato příručka pomůže komukoli naučit se nové dovednosti online, posunout se v kariéře a naučit se téměř cokoli online. Podívejte se na 10 nejlepších platforem eLeaning
  • Walmart Marketing Mix Walmart Marketing Mix Walmart je velmoc podnikání a jednou z jeho klíčových silných stránek je jeho marketingový mix. Přežít na maloobchodním trhu vyžaduje víc než jen štěstí
  • Seznam všech kurzů financí

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found