Národní maloobchodní federace (NRF) - přehled, účel, struktura

National Retail Federation (NRF) je největší světová maloobchodní nadace s více než 3,8 miliony maloobchodních provozoven. NRF se sídlem ve Washingtonu, D.C., představuje největší odvětví soukromého sektoru ve Spojených státech a podporuje více než 52 milionů zaměstnanců.

Národní maloobchodní federace

souhrn

  • National Retail Federation (NRF) je největší světová maloobchodní nadace s více než 3,8 miliony maloobchodních provozoven. NRF nabízí členství maloobchodníkům, průmyslovým partnerům, univerzitám a studentům.
  • Jedním z hlavních cílů NRF je zastupovat a prosazovat maloobchodní průmysl prostřednictvím lobbování u politiků a šíření povědomí o důležitosti maloobchodního průmyslu.
  • Jednou z nejznámějších událostí NRF jsou její výroční konference a EXPO, běžně označované jako Retail's BIG Show. Koná se v New Yorku a každoročně přitahuje více než 40 000 návštěvníků a 800 vystavovatelů z celého světa.

Co dělá Národní maloobchodní nadace?

Národní maloobchodní nadace je odpovědná za zastupování společností v maloobchodním sektoru. Zahrnují obchodní domy, speciální, slevové, katalogové, internetové a nezávislé maloobchodníky, marketingové společnosti, řetězové restaurace, obchody s potravinami a podniky, které poskytují zboží a služby Produkty a služby Produkt je hmatatelný předmět, který se uvádí na trh za účelem akvizice. , pozornost nebo spotřeba, zatímco služba je nehmotný předmět, který vzniká od maloobchodníků, jako jsou prodejci a poskytovatelé technologií. NRF nabízí členství maloobchodníkům, průmyslovým partnerům a univerzitám a studentům. Distribuuje také publikace zaměřené na maloobchod.

NRF působí také jako zastřešující skupina pro menší maloobchodní sdružení na státní, národní a mezinárodní úrovni. Pořádá každoroční kongres - známý jako Retail’s BIG Show nebo NRF Annual Convention & EXPO - po tři dny v New Yorku, který přitahuje více než 37 000 maloobchodních profesionálů a společností z celého světa.

Účel Národní maloobchodní nadace

Dva hlavní cíle Národní maloobchodní asociace jsou následující. Prvním z nich je zastupovat maloobchod a postavit se za lidi, politiky a nápady v tomto odvětví. Tímto způsobem je NRF jedním z nejvýznamnějších obhájců maloobchodu a hraje důležitou roli při lobbování u politiků a vládních úředníků ve Washingtonu.

Mezi důležité otázky NRF v posledních letech patří zejména zabezpečení dat na ochranu citlivých informací o spotřebitelích, daňová reforma a pracovní vztahy týkající se sporů mezi managementem a pracovní silou.

Druhým cílem je vzdělávat a inspirovat ostatní v oblasti maloobchodu, což se děje prostřednictvím filantropické složky NRF, Nadace NRF.

Historie a struktura NRF

Národní maloobchodní federace byla založena v roce 1911 jako Národní maloobchodní asociace suchého zboží (NRDGA). Sdružení uspořádalo první výroční schůzi svých členů v tomto roce, od té doby se konalo každoročně jedno. NRDGA byla v roce 1958 přejmenována na National Retail Merchants Association a spojila se s Americkou maloobchodní federací a vytvořila současnou Národní maloobchodní federaci.

V čele NRF je generální ředitel a jeho zaměstnanci, kteří mají na starosti každodenní provoz sdružení - v oblastech, jako jsou finance, komunikace a veřejné záležitosti, konference, vzdělávací strategie, vztahy s vládou, informační technologie, marketing , výzkum a vztahy mezi členy.

NRF je také řízen výkonným výborem a představenstvem, které se skládá z generálních ředitelů vs. finanční ředitel Lidé mimo obchodní svět se často zaměňují s rolemi, které hraje generální ředitel vs. finanční ředitel. Výkonný ředitel (CEO) a finanční ředitel (CFO) přebírají různé, ale stejně důležité odpovědnosti v organizaci. a vedoucí pracovníci velkých maloobchodních společností ve Spojených státech.

NRF Annual Convention & EXPO - Retail’s BIG Show

NRF Annual Convention & EXPO, známý jako Retail’s BIG Show, je třídenní konference pořádaná každý rok v New Yorku. Neustále se rozšiřuje a v roce 2020 se na konferenci zúčastnilo více než 800 vystavovatelů, 300 řečníků a 200 vzdělávacích akcí, které se zúčastnily více než 40 000 účastníků.

Konference je jedním z hlavních zdrojů příjmů NRF a umožňuje svým účastníkům lépe porozumět inovacím a řešením, které musí maloobchodní průmysl nabídnout při řešení výzev. Se vzestupem technologických inovací v posledních letech se témata jako strojové učení a omnichannel Omni-channel Omni-channel (nebo omnichannel) vztahují k prodejnímu přístupu, který zákazníkům poskytuje vynikající nákupní zážitek pomocí více kanálů. Pokrývá řízení dodavatelského řetězce jsou na konferenci stále běžnější.

Maloobchodní BIG Show se často řadí mezi 200 nejlepších událostí v Severní Americe a také mezi rychle rostoucí obchodní události.

Další zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Click and Mortar Click and Mortar Click and Mortar je omnichannel obchodní model, který integruje online a offline operace. Zákazníci mohou nakupovat přes internet u prodejce
  • Produktová řada Produktová řada Produktová řada označuje řadu souvisejících produktů pod stejnou značkou. Jinými slovy, produktová řada je kolekce podobných produktů, které se prodávají
  • Tržby na čtvereční stopu Tržby na čtvereční stopu Tržby na čtvereční stopu jsou metriky běžně používané maloobchodními společnostmi k určení výše tržeb generovaných na čtvereční stopu maloobchodního prostoru. Prodej za
  • Typy kupujících Typy kupujících Typy kupujících představují skupinu kategorií, které popisují stravovací návyky spotřebitelů. Chování spotřebitele ukazuje, jak oslovit lidi s různými zvyky

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found