Šablona výnosu - Stáhněte si zdarma šablonu aplikace Excel

Tato šablona míry výnosu ukazuje, jak vypočítat roční příjem.

Níže je snímek obrazovky šablony míry běhu tržeb:

Screenshot šablony rychlosti výnosu

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Výnosová míra výnosů je ukazatel finanční výkonnosti, který bere aktuální výnosy společnosti v určitém období (týden, měsíc, čtvrtletí atd.) A převádí je na roční částku, aby získal celoroční ekvivalent. Tuto metriku často používá rychle rostoucí společnosti, protože data stará i několik měsíců mohou podceňovat současnou velikost společnosti. Dalším termínem je míra běhu prodeje.

Obecně platí, že míra běhu používá aktuální finanční informace společnosti, jako jsou současné tržby a současné výnosy, jako prediktor budoucího výkonu. Jde o extrapolaci aktuální finanční výkonnosti a předpokládá, že současné finanční prostředí se v budoucnu nezmění.

Vzorec míry výnosu

Míra běhu = Výnosy v období / počet dní v období x 365

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found