Poradci Caber Hill - přehled, služby, klíčoví důstojníci

Caber Hill Advisors je investiční banka se sídlem v Chicagu ve státě Illinois. Firmu založil Craig Castelli v roce 2014. Před jejím založením byly velké investiční banky seřazeny podle abecedy. Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch obvykle nepodporoval a nesloužil malým a středním společnostem. Proto, aby překlenula mezeru na trhu, zahájila společnost Castelli Caber Hill Advisors, aby poskytla kvalifikované a zkušené poradenské služby v tomto opomíjeném segmentu trhu.

Caber Hill Advisors

Investiční banka nabízí svým klientským společnostem bezproblémový nákup, prodej a růst pomocí solidního týmu poradců a odborníků s předchozími zkušenostmi na trhu. Většina zaměstnanců Caber Hill buď dříve vlastnila firmu, investovala do malých společností, nebo rostla v rodinném podniku. S tímto pozadím společnost pevně rozumí výzvám, kterým čelí její klienti.

Služby nabízené Caber Hill Advisors

Vzhledem k tomu, že firma slouží malým a středním společnostem, které chtějí získat nebo prodat své podniky, používá Caber Hill Advisors systémy, které jí umožňují poskytovat standardizované služby. Využívá inovativní přístupy, které kombinují nejlepší prvky místní obchodní makléřské komunity a velkých investičních bank. Umožňuje firmě nabídnout malým podnikům tržní analýzu zaměřenou na výsledky. Small Cap Stock Small Cap Stock je veřejně obchodovatelná společnost, jejíž tržní kapitalizace se pohybuje od 300 do 2 miliard dolarů. Klasifikace mezi malými, středními a velkými společnostmi je subjektivní a může se lišit mezi makléřskými společnostmi a analytiky trhu. . Jedná se o spolehlivý přístup k zajištění toho, že dosáhnou svých požadovaných výsledků při poskytování prodeje a nákupu společností, rozvoji podnikání, oceňovacích služeb Business Valuation Specialist Business valuation odkazuje na proces stanovení skutečné hodnoty podniku. Majitelé spolupracují se specialistou na oceňování podniků, aby jim pomohli získat objektivní odhad hodnoty jejich podnikání. Vyžadují služby specialistů na oceňování podniků za účelem stanovení reálné hodnoty podniku a strategií ukončení podnikání. Níže je podrobná diskuse o různých službách.

Prodej firmy

Poradenství na straně prodeje je primární služba nabízená společností Caber Hill. Zde je podrobný průvodce firmou pro prodej firmy:

  • Ocenění podniku - Prvním krokem firmy při prodeji podniku je ocenění podniku. Provede analýzu společnosti, tržních podmínek, prostředí kupujícího a poté představí několik scénářů, aby zajistil, že se ceny nebudou lišit podle struktury obchodu a typu kupujícího.
  • Objektivní zarovnání - Jakmile si ocení podnikání, jejich dalším krokem je spolupráce se svými klienty na sladění očekávání, např. Pokud klienti chtějí prodat společnost na odchod do důchodu, prodat segment podnikání atd.
  • Příprava memoranda o důvěrných informacích (CIM) CIM - memorandum o důvěrných informacích Memorandum o důvěrných informacích (CIM) je dokument používaný v M&A k sdělování důležitých informací v procesu prodeje. Průvodce, příklady a dokument šablony - Po synchronizaci cílů klienta je další fází vytvoření rozsáhlého prezentačního materiálu pro použití při marketingu podnikání a zapojení zainteresovaných kupujících. To často zahrnuje přípravu 25stránkového dokumentu známého jako důvěrné informační memorandum (CIM). V souhrnu obsahuje všechny informace, které by kupující mohl potřebovat vědět o společnosti v prodeji.
  • Proaktivní přístup k marketingu podnikání - Okamžitá akce je zapojit potenciální kupce prostřednictvím všech možných kontaktů marketingového kanálu v rámci jejich sítě, místní reklamy, národní publikace, sociálních médií a služeb výpisu „business for sale“.
  • Předkvalifikace kupujících - Všichni kupující, kteří mají zájem, jsou pečlivě předkvalifikováni skrz screeningový systém, aby se ujistili, že splňují očekávání ohledně ocenění. Stejně tak podepisují přísnou dohodu o zachování důvěrnosti, aby zachovali soukromí prodávajícího.
  • Dražba - Jakmile identifikují všechny zainteresované kupující, začíná proces dražby s cílem generovat více nabídek a maximalizovat hodnotu každé přijaté nabídky.
  • Zákonnosti - Když obdržíte žádoucí nabídku, pracuje společnost Caber Hill Advisors společně se svým klientem, účetními a právníky, aby dohodu uzavřela legálním uzavřením.

Nákup firmy

Jako poradci na straně nákupu Caber Hill spolupracuje s vlastníky a managementem, aby definovali optimální strategii fúzí a akvizic (M&A), identifikovali nejlogičtější cíle, řídili due diligence a prováděli transakce.

Ocenění

Aby se jakémukoli podnikání dařilo, je nutné plánování, aby se určila aktuální obchodní hodnota. Caber Hill proto nabízí nejobjektivnější a nejkomplexnější obchodní hodnocení v oboru. Poskytuje majitelům podniků nejpřesnější hodnocení reálné tržní hodnoty jejich společnosti, aby se mohli rozhodnout o svém dalším logickém obchodním kroku.

Rozvoj podnikání

Caber Hill poskytuje vývojové služby založené na řešeních, které pomáhají společnostem rozvíjet jejich podnikání a expandovat do nových obchodních segmentů a lokalit.

  • Strategie ukončení - Caber Hill radí podnikům, jak opustit trh prováděním rozsáhlých analýz a plánování. Aby pomohl podnikům, zaměřuje se na tři výstupní strategie: schopnost prodeje, načasování prodeje a dopad na osobní život majitele. Tyto tři strategie tedy zaručují majitelům firem, že z prodeje dostanou to nejlepší a po prodeji plánují zelenější budoucnost.

Případová studie od klienta Caber Hill Advisors

Distributor zdravotnických prostředků měl již druhý rok po sobě minout svou kvótu a majitel riskoval ztrátu distributorství. V tomto dilematu se distributor obrátil na poradenské služby Caber Hill Advisors. Investiční banka analyzovala obchodní model klienta, než přišla s způsoby, jak tento obchod předělat.

Výsledky ukázaly, že problém přímo souvisel se strukturou prodejního týmu a schématem pobídek. Společnost spolupracovala s týmem vrcholového vedení na vyrovnání teritorií a zavedení nového plánu odměňování založeného na výkonu. Po opětovném vyrovnání začal distributor každý rok zaznamenávat dvouciferný růst.

Vrcholový management poradců Caber Hill

  • Craig Castelli Je zakladatelem a generálním ředitelem společnosti Caber Hill Advisors.
  • David Ogurek - Do společnosti Caber Hill Advisors nastoupil v květnu 2014 jako její viceprezident. Mezi jeho hlavní odpovědnosti patří finanční analýza, příprava materiálů pro prezentaci klientů, včetně důvěrných informačních memorand, průzkum trhu a rozvoj podnikání.
  • Peter Holton - Je to výkonný ředitel. Uvádí více než 20 let zkušeností v oblasti prodeje, provozu a fúzí a akvizic v odvětví servisních služeb.
  • Scott Myatt - Do společnosti Caber Hill Advisors nastoupil v roce 2017 jako výkonný ředitel týmu zdravotní péče firmy. Jeho úkolem je vést M&A aktivity v audiologickém a sluchadlovém průmyslu.
  • Chelsea Diles Treseder - Nastoupila v roce 2014 jako ředitelka pro rozvoj podnikání. Mezi její odpovědnosti patří zapojení klientů se zvláštním zaměřením na postupy v oblasti zdravotní péče a společnosti zabývající se zdravotnickými prostředky.
  • Robert Kemp - Nastoupil v roce 2017 jako analytik poté, co ve společnosti pracoval jako stážista v roce 2016. Mezi jeho povinnosti patří finanční due diligence, příprava odvětvových zpráv a průzkum trhu.

Více zdrojů

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro finanční profesionály. Abychom vám pomohli v kariérním postupu, podívejte se na další zdroje níže:

  • Butikové investiční banky Butikové investiční banky Butikové investiční banky jsou menší firmy, které obvykle nenabízejí investiční bankovnictví s úplnými službami, ale nabízejí alespoň jednu finanční službu investičního bankovnictví. Butikové banky mají často pouze místní nebo regionální zastoupení, i když některé fungují globálně. Seznam butikových investičních bank
  • Equity Research vs. Investment Banking Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních nabídek v investičním bankovnictví, kapitálový výzkum, pokladna, FP&A, podnikové finance, účetnictví a další finanční oblasti. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších
  • Kariérní cesta investičního bankovnictví Kariérní cesta investičního bankovnictví Průvodce kariérou investičního bankovnictví - naplánujte si svoji kariérní cestu IB. Dozvíte se o platech investičního bankovnictví, o tom, jak se najímat a co dělat po kariéře v IB. Divize investičního bankovnictví (IBD) pomáhá vládám, korporacím a institucím získávat kapitál a provádět fúze a akvizice (M&A).
  • Co dělají investiční bankéři? Co dělají investiční bankéři? Co dělají investiční bankéři? Investiční bankéři mohou pracovat 100 hodin týdně prováděním výzkumu, finančního modelování a vytváření prezentací. Přestože investiční bankovnictví zahrnuje některé z nejžádanějších a finančně nejzajímavějších pozic v bankovním sektoru, je také jednou z nejnáročnějších a nejobtížnějších kariérních cest, Průvodce IB

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found