Zástavní fond - příspěvek do konkrétního fondu v soukromém kapitálu

Zástavní fond je formou investic do soukromého kapitálu Fondy soukromého kapitálu Fondy soukromého kapitálu jsou fondy kapitálu, které mají být investovány do společností, které představují příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s pevnou, která umožňuje členům sledovat konkrétní investiční cíle tím, že přispívá prostředky do konkrétního fondu. Je to podobné jako u jiných typů investic, kromě toho, že investoři do zástavního fondu mají možnost poskytnout prostředky konkrétním investičním obchodům. Investoři poskytují kapitálový závazek investičnímu týmu Pět nejlépe placených pracovních míst ve finančním průmyslu Doufáme, že vás tento průvodce pěti nejvýznamnějšími placenými místy ve finančním odvětví potěší. Finanční průmysl je snadno jedním z nejvíce konkurenceschopných, pokud jde o hledání zaměstnání. To platí dokonce i ve vztahu k pozicím na vstupní úrovni, protože je téměř zcela neslýchané budovat úspěšnou kariéru v oblasti investic s konkrétními předem stanovenými parametry. Schvalují každou transakci a mohou se rozhodnout, zda budou každou transakci provádět samostatně nebo hromadně. Zástavní fond slouží k odstranění některých nástrah, které ovlivňují tradiční investiční fondy.

Zástavní fond

Záložní fondy se staly populární po dot-com bublině. V té době investoři používali konvenční formát investování, kdy investoři přispívali prostředky do jednoho fondu spravovaného správcem fondu. Správce portfolia Správce portfolia Správci portfolia spravují investiční portfolia pomocí šestistupňového procesu správy portfolia. V této příručce se dozvíte přesně, co správce portfolia dělá. Manažeři portfolia jsou profesionálové, kteří spravují investiční portfolia s cílem dosáhnout investičních cílů svých klientů. by pak investoval do portfolií, pro která se skupina rozhodla, spíše než do toho, co by každého investora zajímalo. Formát zástavního fondu umožňuje investorům zvolit si, zda se mají účastnit investiční příležitosti na základě dohody. Tento formát upřednostňují investoři, kteří jsou skeptičtí ohledně investic v odvětvích, která neznají.

Jak funguje zástavní fond

Správa zástavních fondů

Záložní fondy jsou vytvářeny za účelem realizace investic v různých průmyslových odvětvích a odvětvích, která dosahují vyšší návratnosti, jako jsou nemovitosti a energie. Fondy spravuje tým zkušených andělských investorů, ať už bývalých VC nebo současných VC. Členové týmu slouží jako generální partneři a zabývají se správcovskými funkcemi fondu. Některé z funkcí zahrnují získávání, prověřování a předkládání investičních nápadů investorům do zástavních fondů, příprava právních dokumentů, dosah a poskytování post-investiční podpory, aby byl zajištěn hladký průběh investic.

Na rozdíl od konvenčních rizikových fondů zástavní fond neprovozuje slepý fond. Místo toho financuje investiční příležitosti, poskytuje jim pomoc a předkládá je investorům. Investoři do zástavního fondu poté zkontrolují obchody, které jim byly poskytnuty, a rozhodnou se, do kterých obchodů budou investovat. Praxe se liší od tradičního formátu rizikového fondu, kde investoři mají omezený vstup do toho, do kterých investičních příležitostí investovat, a do každodenního provozu fondu. Zástavní fond nabízí značnou kontrolu nad tím, jak a kde se investuje.

Schvalovací proces

Každý zástavní fond zahrnuje komisi pro kontrolu obchodů, která kontroluje měsíční podání nabídek, aby získala ty nejslibnější obchody. V ideálním případě se výbor setká s rychle rostoucími společnostmi, provede předběžný proces due diligence Kontrolní seznam Due Diligence Tento kontrolní seznam due diligence zahrnuje více než 25 položek, které zahrnují finanční, právní a provozní položky, které musí být ověřeny. a vybírá nejlepší obchody, které jsou v rámci investiční skupiny investorů. Výbor poté připraví shrnutí každé dohody a pošle je investorům fondu. Investoři dostanou okno, ve kterém mohou zkontrolovat obchody a reagovat zpět na generální partnery fondů s obchody, o které mají zájem.

Období kontroly obchodu může trvat několik dní až týdnů. Generální partneři pak pokračují a provádějí investice identifikované investory. Pokud existují případy, kdy lze investiční fondy kombinovat a investovat do jedné společnosti, mají obecní partneři tendenci vytvářet samostatné komanditní společnosti, aby investovali do konkrétní společnosti. Investoři jsou v nové entitě uvedeny jako komanditní společnosti.

Nevýhody

I s výhodami, které požívají zástavní fondy, existují také nevýhody, díky nimž mohou být méně atraktivní ve srovnání s tradičními investičními metodami. Jedním z těchto omezení je, že investoři budou potřebovat více času na prověření a určení, zda investovat své prostředky do určité dohody nebo ne. Ovlivňuje efektivitu fondu, protože některé obchody vyžadují rychlá opatření z důvodu časových omezení. V tradičních formátech fondů dělají správci fondů tato rozhodnutí, aniž by nutně čekali na vstup investorů. To jim umožňuje uzavírat obchody rychleji, zatímco zástavní fondy stále prověřují investiční příležitosti.

Jak se zapojit do zástavního fondu

Proces přijímání

Většina zástavních fondů zavádí méně přísný proces přijímání nových investorů. Základním krokem, jak se stát členem, je vyplnit investorův dotazník, který vyžaduje podrobnosti investora, investiční profil, velikost jeho investic a další podrobnosti, které jsou specifické pro různé zástavní fondy. Dotazník a požadavky na akreditaci jsou nutné k určení historie investic investora, preferovaných investičních portfolií a jejich úrovní tolerance vůči riziku.

Roční poplatek za správu

Poté, co jsou investoři přijati do zástavního fondu, jsou povinni platit roční poplatky za správu. Poplatek se obvykle pohybuje od 5 000 do 10 000 $ ročně a někdy může být vyšší, v závislosti na firmě. Poplatek se používá na pokrytí základních administrativních nákladů a provozních nákladů a na vyřazení investorů, kteří nejsou odhodláni investovat do počáteční fáze. Argumentem zde je, že pokud potenciální investor může zaplatit takový roční poplatek, měl by být schopen vydělat 100 000 až 500 000 $ na andělské investice podle svého výběru. Členům, kteří dříve zaplatili roční poplatek za správu, se obvykle poskytuje přístup k toku obchodů zástavního fondu.

Zástavní fondy vs. fondy slepých fondů

Zástavní fond nabízí výhodu v tom, že investiční rozhodnutí dává do rukou jednotlivých investorů, místo toho, aby nutil investory investovat do nápadů, do kterých chce většina investovat. Pokud se většina investorů rozhodne investovat do jediného portfolia, investoři, kteří nejsou zájem o investici se může rozhodnout, že nebude držet krok a investovat do jiného fondu.

Na druhou stranu jsou slepé fondy typem fondů soukromého kapitálu, kde investoři přispívají do fondu a manažer fondu má za úkol identifikovat, prověřovat a vybírat, co a kdy budou investice provedeny. Investoři, kteří přispívají do fondu, nemají do fondu vstup, protože investiční rozhodnutí činí investiční rozhodnutí. Fondy naslepo byly populárnější v 80. a 90. letech, ale investoři se jim po dot-com bublině začali vyhýbat. Zástavní fondy dávají investorům svobodu zvolit si typ obchodů, do kterých investují, což u fondů pro slepé fondy chybělo.

Související čtení

Děkujeme za přečtení finančního vysvětlení zástavního fondu. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Fond fondů (FOF) Fond fondů (FOF) Fond fondů (FOF) je investiční nástroj, kde fond investuje spíše do portfolia složeného z akcií jiných fondů.
  • Private Equity vs Hedge Fund Private Equity vs Hedge Fund Porovnejte private equity vs hedge fond z hlediska investorů, rizika, likvidity, časového horizontu, struktury kompenzací, kariéry a dalších výhod a nevýhod každého z nich
  • Butikové investiční banky Butikové investiční banky Butikové investiční banky jsou menší firmy, které obvykle nenabízejí investiční bankovnictví s úplnými službami, ale nabízejí alespoň jednu finanční službu investičního bankovnictví. Butikové banky mají často pouze místní nebo regionální zastoupení, i když některé fungují globálně. Seznam butikových investičních bank
  • Investice: Průvodce pro začátečníky Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Finance's Investing for Beginners vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found