Non-traded REIT - přehled, jak to funguje, charakteristiky

Neobchodovaný REIT označuje investiční fond pro nemovitosti (REIT), který není kótován a obchodován na veřejné burze. New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) je největší burzou cenných papírů na světě, hostuje 82% z indexu S&P 500 a 70 z největších společností na světě. Jedná se o veřejně obchodovanou společnost, která poskytuje platformu pro nákup a prodej. Neobchodované REIT umožňují investorům přístup k diverzifikovaným investicím do nemovitostí s malými kapitálovými požadavky a přidanými daňovými výhodami.

Neobchodované REIT

Realitní investiční fond (REIT) je vysvětlen

Trust real estate investment (REIT) se vztahuje na svěřeneckou společnost, která vlastní, provozuje a financuje investice do nemovitostí vytvářející příjem. REIT jsou navrženy jako podílové fondy Podílové fondy Podílový fond je skupina peněz shromážděných od mnoha investorů za účelem investování do akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Podílové fondy jsou vlastněny skupinou investorů a spravovány profesionály. Dozvíte se o různých typech fondů, o tom, jak fungují, o výhodách a kompromisech investování do nich, což jsou v podstatě sdružené fondy od mnoha investorů, které se používají k vytváření úspor z rozsahu a získání přístupu k investičním možnostem, k nimž by za normálních okolností nebyli schopni získat přístup jednotlivě.

Investice do nemovitostí se vyznačují tím, že jsou velmi nelikvidní, drahé, vyžadují vysokou údržbu a jsou nehomogenní. Díky těmto faktorům je každodenní retailové investory velmi obtížné investovat do nemovitostí. REIT však poskytují příležitost mnoha retailovým investorům spojit své finanční prostředky dohromady. S pomocí profesionálního správce portfolia nemovitostí mohou drobní investoři investovat do nemovitostí, aniž by museli řešit potíže s nákupem, správou a financováním jednotlivých nemovitostí.

REIT následují jednoduchý obchodní model, ve kterém jsou REIT společnosti, které jsou nastaveny na:

  1. Koupit nemovitosti
  2. Sbírat nájemné od nájemců
  3. Přerozdělte nájemné akcionářům jako dividendy

REIT se obecně specializují na konkrétní sektory nemovitostí; některé se však mohou diverzifikovat do mnoha různých typů vlastností. Některé příklady odvětví nemovitostí jsou:

  • Obytné (domy, byty, byty)
  • Komerční komerční nemovitosti REIT Komerční nemovitosti REIT jsou investiční fondy do nemovitostí, které se specializují na komerční nemovitosti. REIT fungují jako podílové fondy, kde investoři (kancelářské budovy, maloobchodní centra, skladovací centra, hotely)
  • Průmyslové (sklady, továrny)
  • Infrastruktura (potrubí, kabely, telefonní věže)
  • Jiné (zdravotnická zařízení, lesy atd.)

REIT také poskytují daňovou výhodu pro investory, protože jsou organizováni jako trusty; dostávají příznivé daňové zacházení a musí investorům vyplatit prakticky všechny své příjmy ve formě dividend. Díky tomu jsou REIT velmi atraktivní pro investory se staršími příjmy.

Formy REIT

REIT mají investoři v různých formách, ze kterých si mohou vybrat. Existují tři hlavní typy REIT:

  1. Soukromé REIT
  2. Veřejné neobchodované REIT
  3. Veřejně obchodované REIT

Soukromé REIT nejsou registrovány u Komise pro cenné papíry (SEC) Komise pro cenné papíry (SEC) Americká komise pro cenné papíry nebo burza (SEC) je nezávislá agentura federální vlády USA, která je odpovědná za implementaci federálních zákonů o cenných papírech a navrhování pravidel pro cenné papíry. Je také odpovědný za údržbu odvětví cenných papírů a burz cenných papírů a opcí a nejsou regulovány SEC. Veřejné informace o těchto REIT jsou velmi malé a do takových typů REIT mohou obecně investovat pouze jedinci s vysokou čistou hodnotou. Soukromé REIT jsou extrémně nelikvidní a je obtížné je od nich vyplatit.

Veřejné neobchodované REIT nejsou kótovány na veřejné burze; jsou však regulovány SEC. Jsou to nelikvidní investice, ale mohou být investovány retailovými investory. Stejně jako u soukromých fondů REIT však může být obtížné vyplatit prostředky z veřejných neobchodovaných trustů trustů.

Veřejně obchodované REIT jsou registrovány a regulovány SEC. Podléhají volatilitě trhů; nabízejí však také výhodu, že jsou mnohem likvidnější. Investoři mohou své prostředky vyplatit mnohem snadněji než u soukromých REIT nebo veřejných neobchodovaných REIT. Veřejně obchodované REIT jsou také nejtransparentnější formou REIT.

Vysvětlení neobchodovaných REIT

Obecně platí, že REIT jsou veřejně obchodovány na finanční burze stejně jako akcie; některé REIT však nejsou veřejně uvedeny. Protože REIT nejsou obchodovány na sekundárním trhu, jsou mnohem nelikvidnější než jejich veřejně kótované protějšky. Zvyšuje také poplatky a očekávané výnosy od investorů. Pro manažery REIT jsou neobchodované REIT příznivé, protože kapitál je uzamčen na delší dobu.

Charakteristiky neobchodovaných REIT

Neobchodované REIT fungují podobně jako obchodované REIT se stejným obchodním modelem, výhodným daňovým zacházením a povinností vrátit vysoký podíl příjmů držitelům REIT zpět ve formě dividend.

Neobchodované REITs, i když nejsou veřejně kótované, musí být stále registrovány u SEC. Rovněž musí stále podávat regulační podání, včetně čtvrtletních a ročních finančních zpráv.

Většina neobchodovaných REIT je vytvořena s integrovaným datem konečné splatnosti, kde po dosažení splatnosti existují dvě možné alternativy.

  1. Neobchodovaný REIT musí být uveden na veřejné burze.
  2. Neobchodovaný REIT musí zlikvidovat.

Výhody neobchodovaných REIT

Výhody neobchodovaných REIT jsou následující:

  • K dispozici většině investorů bez velkých kapitálových požadavků
  • Regulováno SEC a je transparentní při poskytování finančních informací
  • Absence denních cenových výkyvů a volatility

Nevýhody neobchodovaných REIT

Některé nevýhody investování do neobchodovaných REIT jsou následující:

  • Obecně platí vyšší poplatky
  • Jsou nelikvidní - je obtížné vyplatit finanční prostředky

Dodatečné zdroje

Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Míra absorpce Míra absorpce Míra absorpce, což je termín běžně používaný v oblasti nemovitostí, je míra, za kterou se domy prodávají v dané oblasti za určité časové období. Míra absorpce větší než 20% je
  • Realitní provozní společnost (REOC) Realitní provozní společnost (REOC) Realitní provozní společnost (REOC) je společnost, která vlastní a provozuje nemovitosti a její akcie obchodují na trzích s veřejnou burzou, například
  • Rizikové faktory investování do REIT Rizikové faktory investování do REIT V tomto článku znáte různé rizikové faktory investování do REIT. Realitní investiční trusty (REIT) se vztahují na investiční akcie, které investoři
  • REIT vs. REOC REIT vs REOC Jako investor je důležité znát rozdíly mezi REIT vs REOC. Realitní investiční fond (REIT) a společnost provozující nemovitosti

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found