Průvodce platem v investičním bankovnictví - přehled odměn

Tento průvodce platem v investičním bankovnictví pokrývá několik pracovních míst v sektoru investičního bankovnictví a jejich odpovídající rozmezí mezd pro rok 2018. V investiční bance jsou tři hlavní oblasti. Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě seřazený podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch : divize investičního bankovnictví, prodej a obchodování Prodej a obchodování Prodej a obchodování (S&T) je skupina v investiční bance, která se skládá z prodejců, kteří nazývají institucionální investory s nápady a příležitostmi, a obchodníky, kteří provádějí pokyny a radí klientům při vstupu a opuštění finančních pozic. Prodej a obchodování je mízou, která vytváří nebo rozbíjí společnost s cennými papíry, a správu aktiv. Investiční bankéři jsou odpovědní za poskytování strategického plánování poradit vedoucím pracovníkům společnosti, pokud jde o nejlepší dobu pro pořádání IPO Initial Public Offering (IPO) Initial Public Offering (IPO) je první prodej akcií vydaných společností veřejnosti. Před IPO je společnost považována za soukromou společnost, obvykle s malým počtem investorů (zakladatelé, přátelé, rodinní a obchodní investoři, jako jsou investoři rizikového kapitálu nebo andělští investoři). Zjistěte, co je to IPO, prodejte aktiva nebo získejte jiný podnik.

Téma platu investičního bankovnictví

Průvodce platem v investičním bankovnictví - Pracovní místa v USA

Zatímco skutečné pracovní pozice se mohou stát od státu lišit, hierarchie kariéry v investičním bankovnictví se řídí stejnými obecnými úrovněmi. Uchazeči s vysokoškolským vzděláním, kteří usilují o práci v investiční bance, často začínají jako analytici. Mohou se přihlásit přímo nebo se připojit na stáž v bance a po získání titulu získat nabídku práce na plný úvazek. Po několika letech práce ve finančním odvětví nebo získání titulu MBA mohou kandidáti pracovat v investičním bankovnictví jako spolupracovníci, kteří mají na starosti koordinaci práce analytiků, aby zajistili, že splní potřeby vedoucích pracovníků na nejvyšší úrovni. Analytici se třemi roky zkušeností s bankou mohou být také povýšeni na spolupracovníky.

Viceprezident nebo ředitel se zabývá manažerskými úkoly, spolupracuje s klienty a zajišťuje, aby práce analytiků a spolupracovníků splňovala očekávání vyšších členů. Výkonný ředitel (MD) je nejvyšší úroveň, jaké mohou kandidáti v investičním bankovnictví dosáhnout (aniž by byl CEO CEO. CEO, zkratka pro Chief Executive Officer, je nejvýše postaveným jednotlivcem ve společnosti nebo organizaci. Generální ředitel je zodpovědný za celkovou úspěch organizace a rozhodování na nejvyšší úrovni. Přečtěte si popis práce nebo finanční ředitel skupiny). Hlavní odpovědností MD je budování vztahů s klienty a získávání nových klientů.

Průvodce platbami investičního bankovnictví v USA pro rok 2018

Platy v sektoru investičního bankovnictví se liší v závislosti na typu práce, hodinách a letech praxe. Níže uvedená tabulka ukazuje průvodce platem v investičním bankovnictví pro kandidáty s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Rovněž označuje řadu bonusů nebo pobídek, které přicházejí s většinou pracovních míst v sektoru investičního bankovnictví.

Pracovní poziceZákladní mzdaBonus
Stážista / letní analytik$70,000$50,000 - $100,000
Analytik (rok 1)$84,000
Intern / Summer Associate$119,000
Analytik (rok 2)$92,000
Analytik (3 a více let)$95,000
Spolupracovník$144,000$80,000 - $130,000
Víceprezident$218,000$100,000 - $250,000
Ředitel / MD$246,000200 000 $ - 10 mil. USD +

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce platem v investičním bankovnictví Finance. Chcete-li se dozvědět více a pokračovat ve své kariéře investiční bankéře, budou užitečné následující zdroje:

  • Srovnatelná firemní analýza Srovnatelná firemní analýza Jak provést srovnatelnou firemní analýzu. Tato příručka vám krok za krokem ukáže, jak vytvořit srovnatelnou analýzu společnosti („Comps“), obsahuje bezplatnou šablonu a mnoho příkladů. Comps je relativní metodika oceňování, která zkoumá poměry podobných veřejných společností a používá je k odvození hodnoty jiného podniku
  • Akciový výzkum vs. investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví Akciový výzkum vs investiční bankovnictví. Při pohledu na kariéru na kapitálových trzích je důležité si uvědomit, zda jste vhodnější pro investiční bankovnictví nebo pro kapitálový výzkum. Oba nabízejí vynikající pracovní zkušenosti a skvělý plat. Volba jednoho nad druhým skutečně přijde na osobnost více než cokoli jiného.
  • Investiční bankéř v oblasti fúzí a akvizic na Sell-Side Investiční bankéř v oblasti fúzí a akvizic v rámci Sell-Side Investiční bankéř v oblasti fúzí a akvizic dělá dvě věci: jednou je prezentovat se potenciálním klientům a získávat z nich obchod zapojením do kupní nebo prodejní fúze a akvizice a další je provádění obchodů daných těmito klienty.
  • Úvahy a důsledky pro fúze a akvizice Úvahy a důsledky pro fúze a akvizice Při provádění fúzí a akvizic musí společnost uznat a přezkoumat všechny faktory a složitosti, které jdou do fúzí a akvizic. Tato příručka popisuje důležité

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found