Realitní společnost (REOC) - přehled, jak funguje

Realitní společnost (REOC) je společnost, která vlastní a provozuje nemovitosti a její akcie obchodují na veřejných burzových trzích, jako je New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) The New York Stock Exchange (NYSE) je největší burzou cenných papírů na světě, která hostí 82% S&P 500 a 70 největších korporací na světě. Jedná se o veřejně obchodovanou společnost, která poskytuje platformu pro nákup a prodej a NASDAQ. Na rozdíl od trustů na investice do nemovitostí (REITs) mohou REOCs reinvestovat většinu svých příjmů do nových a stávajících projektů.

Realitní společnost

Na druhé straně se od společností REIT požaduje, aby distribuovaly větší část svých výnosů zpět investorům. REOC fungují jako ziskové společnosti, které podléhají standardním podnikovým daním stejně jako jiné společnosti.

Jak funguje REOC

Společnost provozující nemovitosti vlastní a provozuje různé typy projektů komerčních nemovitostí. Financují také realitní projekty, které prodávají jako domy, kanceláře, hotely a obchodní domy. Organizace REOC si mohou také ponechat právo tyto vlastnosti provozovat a spravovat.

Například po prodeji jednotlivých jednotek podnikové budovy jako kanceláře si může společnost ponechat právo spravovat společné prostory, jako je halová služba, parkovací místo, chodby, elektřina atd. Společnost REOC může také nakupovat zavedené budovy s cílem zlepšit jejich design, aby zvýšili jejich hodnotu a později je prodali za vyšší cenu. V zásadě jsou REOC flexibilnější, pokud jde o investice, které mohou provádět, ve srovnání s REIT Real Trust Investment Trust (REIT). Realitní investiční trust (REIT) je investiční fond nebo cenný papír, který investuje do nemovitostí vytvářejících příjmy. Fond provozuje a vlastní společnost akcionářů, kteří přispívají penězi na investice do komerčních nemovitostí, jako jsou kancelářské a bytové domy, sklady, nemocnice, nákupní centra, bydlení studentů, hotely, protože nejsou omezeni v typu investic, které mohou udělat.

REOC navíc čelí mírnějším regulačním omezením, což jim dává větší flexibilitu, pokud jde o to, jak investují své příjmy a jaké projekty mohou provádět. Mírný regulační rámec také znamená, že nemají prospěch z nižších sazeb daně z příjmu právnických osob, které mají jiné realitní společnosti, jako jsou REITs. Rovněž nejsou osvobozeni od federálních daňových zákonů na úrovni účetní jednotky.

Trust pro investice do nemovitostí vs. společnost provozující nemovitosti

Ačkoli REIT i REOC působí v realitním průmyslu, liší se ve svých rutinních funkcích a operacích. Rozdíly mezi těmito dvěma typy společností jsou následující:

1. Druhy investic

REIT jsou většinou v realitním sektoru a představují asi 85% všech veřejně vlastněných realitních společností. Hlavní operační strategií REIT je generování peněžních toků pro akcionáře formou leasingu a pronájmu nemovitostí pod jejich správou. Některé z nemovitostí, do kterých REIT investují, zahrnují nákupní centra, byty, sklady, kancelářské budovy a hotely.

Společnost REIT je povinna vyplatit většinu svých čistých výnosů (alespoň 90%) svým akcionářům jako dividendy. Dividenda Dividenda je podíl na zisku a nerozděleném zisku, který společnost vyplácí svým akcionářům. Když společnost vytvoří zisk a akumuluje nerozdělený zisk, mohou být tyto příjmy buď reinvestovány do podnikání, nebo vyplaceny akcionářům jako dividenda. , zatímco zbývající část může být znovu investována do nemovitostí. Investiční model REIT jim umožňuje dosáhnout obrovských výnosů během krátké doby.

REOCs na druhé straně sledují jiný investiční styl, který jim umožňuje dlouhodobě investovat. Jedním ze způsobů, jak REOC vydělávají peníze, je financování nových realitních staveb a jejich prodej investorům se ziskem. REOC také nakupují zavedené nemovitosti s cílem renovovat je pomocí nejnovějších stavebních standardů a prodat je se ziskem.

Kromě nákupu a financování staveb mohou být REOCs také jmenováni jako správci nemovitostí, kteří budou dohlížet na řetězec nemovitostí a vydělávat měsíční poplatek za správu podle dohody s vlastníky nemovitostí. Získané výnosy jsou většinou reinvestovány do současných a nových projektů, které jim umožňují rychle rozšířit portfolio nemovitostí.

2. Očekávání investorů

Při investování svých peněz do realitních společností se investoři řídí různými cíli a očekáváními. Investoři do REIT často hledají konzistentní pasivní peněžní toky na konci každého měsíce, čtvrtletí nebo finančního roku Fiskální rok (FY) Fiskální rok (FY) je období 12 měsíců nebo 52 týdnů používané vládami a podniky pro účetní účely formulovat výroční finanční zprávy. Fiskální rok (FY) nemusí nutně následovat po kalendářním roce. Může se jednat o období jako 1. října 2009 - 30. září 2010., v závislosti na typu jejich investic. Investoři, kteří hledají konzistentní návratnost svých investic, jsou více přitahováni k REITs než REOCs, protože první jsou podle zákona povinni rozdělit většinu svých výnosů akcionářům.

Investoři, kteří se rozhodnou investovat do REOC, se více zajímají o kapitálové zisky, kde získají vyšší výnos z aktiva, než za něj původně zaplatili. To znamená, že investoři se budou více zajímat o získání příznivého ocenění svých nemovitostí, vyšší návratnost vlastního kapitálu nebo vyšší návratnost své počáteční investice do společnosti. Investoři, kteří do společnosti vkládají likvidní kapitál, se více zajímají o typ investic, do kterých společnost investuje, a návratnost, kterou očekávají v budoucnu.

Daňové zákony

REIT mají podle daňových zákonů USA zvláštní daňový status, který je osvobozuje od federálních daní, pokud splňují určité zákonné požadavky. Jedním z požadavků je omezení jejich investic do konkrétních komerčních nemovitostí, které jsou méně riskantní a chrání investory.

Dalším požadavkem je, že musí souhlasit s rozdělením velké části svých čistých výnosů jako dividend akcionářům. REOCs, na druhé straně, nemají žádný zvláštní daňový status, a platí pravidelné daně z příjmů právnických osob, jako jiné společnosti působící ve Spojených státech.

Další zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • NASDAQ Composite NASDAQ Composite NASDAQ Composite je index více než 3 000 běžných akcií kótovaných na akciovém trhu NASDAQ. Index je jedním z nejvíce sledovaných indexů v
  • Soukromé REIT vs. veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT. Investiční fondy do nemovitostí (REIT) lze rozdělit na soukromé nebo veřejné, obchodované nebo neobchodované. REIT konkrétně investují do realitního sektoru a pronajímají a shromažďují výnosy z pronájmu investovaných nemovitostí
  • Maloobchodní REIT Maloobchodní REIT Maloobchodní REIT jsou typem REIT, který vlastní a spravuje maloobchodní nemovitosti v centrálních obchodních čtvrtích a nadstandardních oblastech. Pronajímá maloobchodní prostor
  • Investice: Průvodce pro začátečníky Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Finance's Investing for Beginners vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found