Šablona pro očekávané vrácení - Stáhněte si šablonu aplikace Excel zdarma

Tato šablona očekávaného výnosu předvede výpočet očekávaného výnosu pro jednu investici a pro portfolio.

Níže je snímek obrazovky s očekávanou návratovou šablonou:

Screenshot očekávané šablony pro vrácení

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Očekávaný výnos investice je očekávaná hodnota rozdělení pravděpodobnosti možných výnosů, které může poskytnout investorům. Návratnost investice je neznámá proměnná, která má různé hodnoty spojené s různými pravděpodobnostmi. Očekávaný výnos se vypočítá vynásobením potenciálních výsledků (výnosů) šancí na výskyt každého výsledku a následným výpočtem součtu těchto výsledků.

Účelem výpočtu očekávaného výnosu z investice je poskytnout investorovi představu o pravděpodobném výnosu z investice, která s sebou nese určitou úroveň rizika, jako je akciový nebo podílový fond. To dává investorovi základ pro srovnání s bezrizikovou mírou návratnosti a také s případným skutečným výnosem, který investor získá. Úroková sazba 3měsíčních pokladničních poukázek USA Treasury Bills (T-Bills) Treasury Bills (or T-Bills for short) are a short-term financial instrument that is emited the US Treasury with splatties range from few days up do 52 týdnů (jeden rok). Jsou považovány za nejbezpečnější investice, protože jsou podpořeny plnou vírou a důvěrou vlády Spojených států. se často používá k vyjádření bezrizikové míry návratnosti.

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found