National Association of Investors Corporation (NAIC) - přehled, historie

National Association of Investors Corporation (NAIC) byla poprvé založena v roce 1951 jako National Association of Investment Clubs. Dnes NAIC podniká jako BetterInvesting.

NAIC funguje jako druh školy / tenké nádrže. Nabízí široké investiční poradenství Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Financí pro investice pro začátečníky vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat., Vzdělávací informace a podpora, která pomáhá jednotlivcům stát se dobře informovanými a úspěšnými investory.

National Association of Investors Corporation (NAIC)

souhrn

  • NAIC pracuje na poskytování širokého investičního poradenství, vzdělávacích informací a podpory, která umožňuje jednotlivcům stát se úspěšnými investory.
  • Základní prvky toho, co se stalo NAIC, začaly v roce 1940; přes desetiletí tvrdé práce a sebepropagace se jako členové připojily investiční kluby a jednotlivci.
  • NAIC dnes nadále podporuje investiční vzdělávání. Dodržuje své základní přesvědčení, že všichni jednotlivci jsou schopni investovat rozumné investice, pokud dostanou správné nástroje, funguje jako nezisková organizace Neziskové organizace Nezisková organizace je organizace zaměřená na konkrétní sociální a všechny vydělané nebo darované peníze se používají při realizaci jejich známého jako BetterInvesting.

Historie NAIC

Základní prvky NAIC začaly v roce 1940. Fred Russell a několik přátel založili Klub vzájemných investic v Detroitu, aby prozkoumali investice do akcií. George Nicholson - analytik se vzděláním na Harvardu - pracoval s Russellem a jeho přáteli na porozumění investičním strategiím Investiční strategie akcií Investiční strategie akcií se týkají různých typů investování akcií. Těmito strategiemi jsou zejména hodnota, růst a indexové investování. Strategie, kterou si investor zvolí, je ovlivněna řadou faktorů, jako je finanční situace investora, investiční cíle a tolerance rizik. a osvědčené postupy předávající základní přesvědčení organizace, že kdokoli může úspěšně investovat, pokud dostane správné nástroje a informace.

Po deseti letech úspěšného investování se Russellův klub a další dva v oblasti Detroitu spojili a vytvořili NAIC. Jeho posláním na začátku bylo vzdělávat Američany v umění a vědě investování, učit základní principy zdravého rozumu. Po dvou letech zasvěceného působení NAIC zařadila mezi členy více než 100 investičních klubů, které zahrnovaly celkem přibližně 1 500 lidí.

Jako prostředek k oslovení investorů po celém světě Nicholson a NAIC pracovali na vytvoření Světové federace investičních klubů (WFIC), organizace, která v globálním měřítku nese stejnou pochodeň pro investiční vzdělávání jako NAIC.

Co dnes NAIC dělá

NAIC nadále propaguje investiční informace a podporu. Dodržuje své přísné přesvědčení, že všichni jednotlivci jsou schopni rozumně investovat, pokud dostanou správné nástroje, funguje jako nezisková organizace známá jako BetterInvesting.

Organizace vyrábí a provozuje vlastní místní a národní vzdělávací akce a členové hovoří na investičních konferencích po celé zemi. Rovněž propůjčuje svůj hlas mediálním serverům, pořádá výroční konferenci, provozuje web BetterInvesting a vydává časopis BetterInvesting.

NAIC pracuje také jménem jednotlivých investorů. Představenstvo organizace spolupracuje s komisí pro cenné papíry (SEC) Komise pro cenné papíry (SEC) Americká komise pro cenné papíry nebo burzu (SEC) je nezávislá agentura federální vlády USA, která je odpovědná za provádění federálních zákonů o cenných papírech a navrhování pravidel pro cenné papíry. Je také odpovědný za údržbu odvětví cenných papírů a burz cenných papírů a opcí a dalších vládních agentur v reakci na požadavky týkající se:

  • Regulační návrhy se připravují
  • Předkládání návrhů agenturám
  • Dopad, který by potenciální regulace mohla mít na investiční agentury a jednotlivé investory

Od svého založení NAIC pracuje na tom, aby pomohl každodenním jednotlivcům získat znalosti a podporu, které potřebují, aby se stali úspěšnými investory. Jednotlivci zase udržují základní investiční principy, na kterých NAIC postavila svůj úspěch.

Další zdroje

Doufáme, že vás bavilo číst finanční vysvětlení organizace National Association of Investors Corporation (také známé jako BetterInvesting). Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně.

K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Národní asociace realitních kanceláří (NAR) Národní asociace realitních kanceláří (NAR) Národní asociace realitních kanceláří (NAR) je největší obchodní sdružení v USA s více než milionem členů. Členové NAR jsou realitní kanceláře
  • Průvodce růstovým investováním Investování do akcií: Průvodce růstovým investováním Investoři mohou využít výhod nových strategií investování do růstu, aby mohli přesněji vylepšit akcie nebo jiné investice nabízející nadprůměrný růstový potenciál.
  • Národní asociace obchodníků s cennými papíry (NASD) Národní asociace obchodníků s cennými papíry (NASD) Národní asociace obchodníků s cennými papíry (NASD) byla regulačním orgánem odpovědným za dohled nad průmyslem cenných papírů. Měl za úkol oba
  • Průvodce hodnotovým investováním Investování do akcií: Průvodce hodnotovým investováním Od vydání „Inteligentního investora“ od Bena Grahama se běžně známá „hodnotová investice“ stala jednou z nejuznávanějších a nejsledovanějších metod sběru akcií.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found