Průvodce síťovými událostmi - přehled, důležitost a pokyny

Sítě přicházejí v různých formách. Jedním z nejpopulárnějších je síťová událost. Může to být konference, na které se můžete spojit s účastníky a dokonce i s hlavními řečníky. Může to být také událost profesního sdružení, kterou pořádá průmyslová organizace Americký institut CPA (AICPA) Americký institut CPA (AICPA) je nezisková organizace certifikovaných veřejných účetních ve Spojených státech. Byla založena v roce 1887 a jejím úkolem je vytvářet a hodnotit zkoušky Certified Public Accountant (CPA). Jednotlivci, kteří chtějí vykonávat praxi účetních ve Spojených státech, musí absolvovat.

Profesionální síťová událost pokrývá konkrétní trh a umožňuje vám navazovat kontakty s dalšími lidmi v oboru. Své dovednosti v oblasti networkingu můžete také zdokonalit během komunitní akce, kterou může být letní veletrh nebo fundraisingová aktivita.

Průvodce událostmi v síti

Důležitost sítí

Pokud se věnujete prodeji nebo rozvoji podnikání, měla by být jednou z vašich silných stránek síťování. Ale i když vaše práce nevyžaduje, abyste generovali potenciální zákazníky nebo získali nové klienty, vytváření sítí může hrát obrovskou roli ve vašem úspěchu profesionála. Profesionál Termín profesionál označuje každého, kdo si vydělává na živobytí vykonáváním činnosti, která vyžaduje určitou úroveň vzdělání, dovednosti nebo školení. . Díky práci v síti získáte přístup k informacím a zdrojům, které budete při kariérním postupu potřebovat.

Pokud jste zaměstnavatel a hledáte poskytovatele služeb, můžete požádat svou síť o doporučení. Můžete také procházet seznam kontaktů a vyhledat kandidáty na kariérní příležitosti. Jako zaměstnanec, který hledá novou práci, můžete zkontrolovat svou síť a zjistit, zda máte náboráře nebo bývalé kolegy, kteří pro vás znají nějaké volné pozice.

Níže uvádíme několik pokynů, na které je třeba pamatovat před, během a po události v síti:

Před událostí v síti

Byli jste pozváni na konferenci 26. března 2018 - Finance sponzoruje konferenci ACIIC, diskusi u kulatého stolu nebo akci profesního sdružení? Zde je několik tipů, které vám pomohou rozšířit síť:

# 1 Stanovte si konkrétní cíl

Být v místnosti plné profesionálů, které neznáte, může být zastrašující, ale neexistuje způsob, jak byste mohli poznat nové lidi, pokud neopustíte své místo a nebudete s nimi mluvit. Chcete-li vás motivovat při setkání s lidmi, stanovte si konkrétní cíl, jako je setkání alespoň se dvěma řečníky z akce nebo shromáždění deseti vizitek. S ohledem na cíl bude snazší vstát a jednat.

# 2 Pečlivě si vyberte svůj outfit

Udělejte dobrý první dojem tím, že budete nosit oblečení, díky kterému budete vypadat úhledně a profesionálně. Měli byste se také cítit pohodlně se svým oblečením, abyste se cítili sebevědomě v novém prostředí, které může být nepříjemné.

# 3 Přineste více vizitek, než potřebujete

Jedním ze základních prvků vytváření sítí je dát lidem něco, čím vás mohou kontaktovat, a to obvykle přichází ve formě vizitek. Uchovávejte hromádku v pouzdře na karty. Vypadá to, že místo vyhledávání v tašce vypadá karta profesionálnější.

Během události v síti

Otestujte své dovednosti v oblasti sítí. Zde je několik tipů, které je třeba zvážit:

# 1 Seznamte se s novými lidmi

Události v síti jsou skvělými cestami pro setkání s novými lidmi nebo pro opětovné spojení se starými kolegy a šéfy. Neztrácejte příležitost seděním a hraním se svým telefonem během celé akce. Pozdravte lidi a začněte malými rozhovory. Ve většině případů vám na komunikaci s někým a případnou výměnu vizitek stačí pár minut. Jakmile se připojíte, uveďte důvod, proč byste měli po události pokračovat.

# 2 Věnujte pozornost

I když je vaším cílem potkat alespoň 10 nových lidí, vytváření sítí vyžaduje váš čas a pozornost. Nedělejte z toho závod jen proto, abyste dosáhli svého cíle. Věnujte pozornost každému novému člověku, kterého potkáte, a povede smysluplný rozhovor. Kdo ví? Tato osoba vám může později pomoci v kariéře. Samozřejmě nabídněte svou pomoc. Koneckonců, vybudování nového vztahu vyžaduje dva.

# 3 Pamatujte si důležité detaily

Účelem vytváření sítí je budování připojení, takže si nezapomeňte pamatovat relevantní informace o každé konverzaci během události. Na vizitkách si můžete dělat poznámky, abyste si snadněji zapamatovali, o čem mluvit, když se po akci znovu připojíte.

Po události v síti

Sítě nekončí na událostech a konferencích. Po skončení akce nezapomeňte poslat e-mail všem, které jste potkali, a doručit, co jste slíbili. Pokud řeknete, že je pozvete na LinkedIn a odtud se dotknete základny, udělejte to co nejdříve.

Závěrečná slova

Účast na událostech v síti může být ohromující, ale není to nutné. Připravte se a buďte otevřeni poznávání nových lidí. Budování rozsáhlé sítě pomůže vaší kariéře v určitém okamžiku. Na oplátku jim také budete moci nějakým způsobem pomoci. Navazujte zdravé vztahy a než se nadějete, vaše síť vám otevře mnoho příležitostí.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce finančními událostmi v oblasti sítí. Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, jejichž cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika. Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další zdroje uvedené níže:

  • Emoční inteligence Emoční inteligence Emoční inteligence, známá také jako emoční kvocient (EQ), je schopnost zvládat své emoce a emoce ostatních. Pro vedoucí firmy je vysoké EQ nezbytné pro úspěch. Tato příručka se zabývá pěti prvky emoční inteligence a jejich významem pro charakterizaci úspěšného vůdce. EQ vs IQ
  • Mezilidské dovednosti Mezilidské dovednosti Mezilidské dovednosti jsou dovednosti potřebné k efektivní komunikaci, interakci a práci s jednotlivci a skupinami. Lidé s dobrými mezilidskými dovednostmi jsou silnými verbálními i neverbálními komunikátory a jsou často považováni za „dobré s lidmi“.
  • Poslechové dovednosti Poslechové dovednosti Efektivní poslechové dovednosti znamenají schopnost projevit zájem o diskutované téma a porozumět poskytnutým informacím. V dnešní společnosti je schopnost efektivně komunikovat stále důležitější.
  • Osobní značka Osobní značka Naše osobní značka je to, co lidé považují za naši identitu, za koho nás vidí a jaké vlastnosti a věci si s námi spojují. Odhaluje, kdo jsme, co nabízíme a co si vážíme. Když pracujeme ve společnosti, naši kolegové o nás vytvářejí vnímání na základě toho, jak se jim prezentujeme.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found