TD Ameritrade - přehled, obchodní platformy a poskytované služby

TD Ameritrade je veřejně obchodovatelná online makléřská společnost, která poskytuje služby jednotlivcům i institucím, které investují online. Společnost hostí přes 11 milionů zákaznických účtů z celého světa. Investoři využívají elektronické obchodní platformy společnosti k nákupu a prodeji cenných papírů, jako jsou akcie. FAANG Akcie FAANG akcie jsou veřejně obchodovatelné akcie amerických technologických gigantů Facebook, Amazon, Apple, Netflix a Google (mateřskou společností Google je Alphabet). Patří mezi nejznámější a nejvýkonnější technologické společnosti. ETF, podílové fondy Podílové fondy Podílový fond je skupina peněz shromážděných od mnoha investorů za účelem investování do akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Podílové fondy jsou vlastněny skupinou investorů a spravovány profesionály. Zjistěte více o různých typech fondů, o tom, jak fungují, o výhodách a kompromisech investování do nich, opce, futures Futures a forwardy Futures a forwardové kontrakty (běžně označované jako futures a forwardy) jsou kontrakty, které používají podniky a investoři k zajištění proti rizikům nebo spekulaci. Futures a forwardy jsou příklady derivátových aktiv, která odvozují své hodnoty od podkladových aktiv. , devizové investice a investice s pevným výnosem. Zákazníci mohou s těmito finančními cennými papíry obchodovat na svém počítači nebo prostřednictvím aplikací pro mobilní telefony.

TD Ameritrade

TD Ameritrade se sídlem v Omaha, Nebraska, a provozuje hlavní obchodní centrum v St. Louis, Missouri. Iniciály „TD“ jsou odvozeny od názvu Toronto-Dominion Bank, která je největším akcionářem společnosti.

Historie TD Ameritrade

TD Ameritrade byla založena v roce 1975, kdy americká Komise pro cenné papíry zakázala praxi provizí za zprostředkování. Založil ji Joe Ricketts spolu se třemi dalšími partnery. V roce 1983 založili zakladatelé společnost Ameritrade Clearing Inc., která poskytovala služby zúčtování korespondentů jak pro makléře, tak pro investiční poradce. V roce 1983 byla jednou z prvních společností nabízejících obchodování telefonů s dotykovým tónem, díky nimž bylo investování mnohem jednodušší a rychlejší.

Se zavedením online obchodování koupila TD Ameritrade v roce 1995 K. Aufhauser & Co. .

TD Ameritrade uspořádala svou počáteční veřejnou nabídku Počáteční veřejná nabídka (IPO) Počáteční veřejná nabídka (IPO) je první prodej akcií vydaných společností veřejnosti. Před IPO je společnost považována za soukromou společnost, obvykle s malým počtem investorů (zakladatelé, přátelé, rodinní a obchodní investoři, jako jsou investoři rizikového kapitálu nebo andělští investoři). Zjistěte, co je to IPO v roce 1997, po kterém následovalo sloučení všech makléřských jednotek společnosti do jednoho velkého makléřského dealera Ameritrade Inc. Společnost byla uvedena pod symbolem AMTD. V roce 1999 se Ameritrade stala první společností nabízející obchodování prostřednictvím mobilního zařízení.

Fúze a akvizice společnosti TD Ameritrade

V průběhu let společnost dokončila různé fúze a akvizice jako způsob rozšíření svého dosahu na trhu. Transakce fúzí a akvizic zahrnují:

2001: Akvizice společnosti National Discount Brokers Corporation za 154 milionů dolarů.

2002: Akvizice společnosti Datek Online Holdings Corporate. Nákup pomohl Ameritrade stát se největším makléřským dealerem v počtu denních obchodů.

2006: Akvizice TD Waterhouse od finanční skupiny Toronto Dominion Bank. Po uzavření dohody byla společnost Ameritrade Inc. přejmenována na TD Ameritrade.

2009: Akvizice společnosti Thinkorswin Group Inc. v hotovosti a akciích v hodnotě přibližně 606 milionů USD.

2017: Akvizice společnosti Scottrade, která přinesla aktiva kombinované společnosti na aktiva v hodnotě 1,1 bilionu dolarů.

Obchodní platformy TD Ameritrade

TD Ameritrade poskytuje tři obchodní platformy. Obsahují:

1. Webová platforma

Web TD Ameritrade poskytuje investorům veškeré informace, které potřebují k nákupu a prodeji finančních cenných papírů. Web může pro první uživatele vypadat složitě, ale webová platforma obsahuje funkci chatbotu „Ask Ted“, díky níž je platforma uživatelsky přívětivá.

Další užitečnou funkcí platformy je nástroj Portfolio Planner, který uživatelům umožňuje vytvořit cílový plán alokace aktiv vytvořením vyváženého portfolia finančních cenných papírů včetně akcií, ETF a podílových fondů. Obchodní platforma také poskytuje uživatelům přístup k výzkumným a vzdělávacím materiálům na místě. Investoři mohou také dohnat nejnovější finanční zprávy od společnosti Yahoo! Finance.

2. Thinkorswim

Obchodní platforma Thinkorswim je platforma na profesionální úrovni pro vážné obchodníky, kteří chtějí přístup k prémiovým nástrojům pro provádění strategií analýzy a testování. Dodává se s přizpůsobitelnými třídiči, možnostmi zpětného testování, procvičováním obchodování s falešným účtem označovaným jako „paperMoney“ a pokročilými možnostmi obchodování s akciemi, ETF, futures a opcemi.

Thinkorswim umožňuje uživatelům generovat nápady a sledovat na trhu potenciální rizika a odměny. Začátečníci také těží z „thinkManual“ a výukových programů pro platformy, které poskytují pokyny pro používání platformy.

3. Mobilní obchodování

Mobilní obchodní platforma je určena pro investory na cestách, kteří chtějí spravovat své investice, využívat příležitosti a přijímat upozornění a streamovat tržní komentáře ze svých mobilních zařízení vybavených webem.

Společnost nabízí dvě aplikace, mobilní aplikaci TD Ameritrade, která si půjčuje od webové platformy, a mobilní obchodníka TD Ameritrade pro obchodníky Thinkorswim. Uživatelé si mohou vybrat jednu nebo nainstalovat obě pro přístup k celé řadě služeb.

Provozní náklady na účty TD Ameritrade

Pro nové obchodníky, kteří chtějí začít obchodovat s TD Ameritrade, neexistuje žádné minimum účtu pro makléřské a IRA účty. Společnost účtuje paušální provizi ve výši 6,95 USD za akcie a ETF a podobnou provizi plus 0,75 USD za smlouvu za obchodování s opcemi. Futures jsou účtovány 2,25 $ za kontrakt.

Paušální provize společnosti znamená, že sazba zůstane stejná, i když obchodujete s velkým počtem akcií. TD Ameritrade také nabízí stovky ETFS bez provize a stovky vzájemných fondů bez poplatků za transakce. Obchodníkům na Forexu je účtováno 0,10 USD za 1 000 jednotek s minimálním poplatkem 1,00 USD.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Dlouhé a krátké pozice Dlouhé a krátké pozice V investování představují dlouhé a krátké pozice směrové sázky investorů, že cenný papír buď stoupne (pokud je dlouhý), nebo dolů (pokud je krátký). Při obchodování s aktivy může investor zaujmout dva typy pozic: dlouhou a krátkou. Investor může buď koupit aktivum (v dlouhodobém horizontu), nebo jej prodat (v krátkodobém horizontu).
  • Šest základních dovedností mistrů obchodníků Šest základních dovedností mistrů obchodníků Obchodníkem se může stát téměř každý, ale být jedním z mistrů obchodníků vyžaduje víc než investiční kapitál a třídílný oblek. Mějte na paměti: existuje moře jednotlivců, kteří se chtějí připojit k řadám mistrů obchodníků a přivést si domů peníze, které k tomuto titulu patří.
  • Obchodní mechanismy Obchodní mechanismy Obchodní mechanismy odkazují na různé metody obchodování aktiv. Dva hlavní typy obchodních mechanismů jsou obchodní mechanismy založené na nabídkách a objednávkách
  • Druhy trhů - Dealers, Brokers, Burzy Druhy trhů - Dealers, Brokers, Burzy Trhy zahrnují makléře, dealery a burzovní trhy. Každý trh funguje podle různých obchodních mechanismů, které ovlivňují likviditu a kontrolu. Různé typy trhů umožňují různé obchodní charakteristiky uvedené v této příručce

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found