DealSource Partners - přehled, tým služeb a managementu

DealSource Partners je společnost zabývající se investičním bankovnictvím, která slouží společnostem se středním trhem ve Spojených státech. Společnost poskytuje služby fúzí a akvizic, podnikové finance Corporate Finance Jobs Nejlepší pracovní pozice v oblasti podnikových financí ve velkých provozních společnostech - Z pohledu podnikových financí jsou nejlepší pracovní místa ta, která jsou nejblíže rozhodnutím souvisejícím s alokací kapitálu, investic a dlouhodobých plánování a vytváření hodnot. a strategické poradenské služby veřejným i soukromým společnostem.

DealSource partneři

DealSource je veden týmem pěti výkonných ředitelů, z nichž každý má více než dvě desetiletí zkušeností ve finančním odvětví. Poskytuje služby společnostem v různých průmyslových odvětvích, včetně nemovitostí, výroby, distribuce, zdravotnictví, služeb B2B, technologií a finančních služeb.

Služby nabízené u DealSource Partners

DealSource Partners poskytuje svým klientům následující služby:

1. Fúze a akvizice

Jako společnost zabývající se fúzí a akvizicemi, DealSource pomáhá podnikům expandovat na nové trhy určením a zavedením strategických cílů akvizice, které odpovídají jejich akvizičním kritériím. Jakmile je cíl identifikován, provede firma hodnocení, aby zjistila, zda představuje potřeby klienta.

DealSource také analyzuje kapitálovou strukturu nabyvatele, aby určil potenciální dopad akvizice na jeho kapitálovou strukturu. Provádí také due diligence Due Diligence Due diligence je proces ověřování, vyšetřování nebo auditu potenciální dohody nebo investiční příležitosti k potvrzení všech relevantních skutečností a finančních informací a k ověření všeho jiného, ​​co bylo vyvoláno během fúze nebo akvizice nebo investice proces. Před uzavřením obchodu je dokončena náležitá péče. akvizičního cíle získat všechny informace, které by nabyvatel mohl chtít vědět o cílové společnosti. Když nabyvatel není schopen financovat transakci ze svých nerozdělených výnosů, společnost organizuje dluhové financování Dluh vs financování vlastního kapitálu Dluh vs financování vlastního kapitálu - což je pro vaše podnikání nejlepší a proč? Jednoduchá odpověď je, že to záleží. Rozhodnutí o ekvitě versus dluh, abychom jmenovali alespoň některé, závisí na velkém počtu faktorů, jako je současné ekonomické klima, stávající kapitálová struktura podniku a fáze životního cyklu podniku. nebo umisťování kapitálu se svou sítí finančních poskytovatelů.

2. Růstový kapitál a umisťování dluhů

DealSource Partners slouží jako spojovací článek mezi společnostmi hledajícími růstový kapitál a finančními poskytovateli. Společnosti, které chtějí expandovat na nové trhy, často čelí problémům s přístupem k velkému množství kapitálu ze svých bank. Firma přichází s hodnocením kapitálových požadavků společnosti a doporučuje ideální kapitálovou strukturu, která upřednostňuje potřeby společnosti, ať už jde o financování nebo umisťování kapitálu.

Jakmile se obě strany dohodnou na vhodné struktuře financování, DealSource se obrátí na zainteresované investory / věřitele. Společnost předkládá finančnímu poskytovateli důvěrné informační memorandum, které vysvětluje požadavky na financování a to, co výměnou obdrží. Během jednání DealSource funguje jako komunikační spojení mezi právními zástupci klientské společnosti a finančními poskytovateli. Jakmile uzavře dohodu o financování, DealSource uzavře jednání a uzavře transakci poté, co klientská společnost získala financování.

3. Prodej a prodej služeb

Když společnost uvažuje o prodeji celého svého podnikání nebo části společnosti, přijde DealSource, aby dohlížel na transakci a zajistil, aby společnost získala nejvyšší ocenění. Toho dosahuje tím, že provádí nezávislé ocenění společnosti, aby poznala její aktuální tržní hodnotu, a radí klientovi, zda jsou tržní podmínky ideální k provedení transakce.

Jakmile se obě strany dohodnou na pokračování prodeje, DealSource připraví Memorandum o důvěrných informacích (CIM) - Memorandum o důvěrných informacích. Memorandum o důvěrných informacích (CIM) je dokument používaný v M&A k sdělování důležitých informací v procesu prodeje. Průvodce, příklady a šablony, které poskytují informace o společnosti potenciálním kupujícím. Memorandum poskytuje stručný přehled o společnosti a obsahuje informace o historii společnosti, službách, finanční výkonnosti a trendech tržeb v předchozích letech. Firma poté kontaktuje potenciální kupce, kteří projevili zájem o dokončení transakce.

DealSource řídí proces vyjednávání s cílem získat pro klientskou společnost nejlepší možné řešení. Provádí proces due diligence pro podnikání klienta, takže nový vlastník bude mít všechny potřebné informace, které o podnikání potřebuje vědět. Jakmile firma dosáhne dohody s potenciálním kupujícím, pomůže při strukturování daňově efektivního balíčku financování a uzavře transakci.

Management Team ve společnosti DealSource Partners

Níže jsou uvedení vedoucí pracovníci DealSource Partners:

Larry Bear - výkonný ředitel

Bear je jedním z ředitelů DealSource a může se pochlubit více než 30 lety zkušeností s provozováním, růstem a získáváním společností na středním trhu. Předtím prodával společnosti a zastupoval kupující v různých průmyslových odvětvích, jako jsou obchodní služby, potraviny, zdravotnictví, výroba, technologie, poradenství a zemědělství.

Výkonný ředitel začal prodávat a získávat podniky na začátku 80. let. Pracoval v ženevské skupině v oblasti New Yorku, kde během tří let provedl více než 12 transakcí společností na středním trhu. Později, v polovině 90. let, se Bear stal nezávislým zprostředkovatelem a zastupoval soukromé kapitálové společnosti, které hledaly akvizice společností s tržbami v rozmezí 30 až 150 milionů dolarů.

V roce 2007 získal záznamník v New Yorku. Modernizoval společnost přechodem od fyzických operátorů ke vzdáleným operátorům, než se spojil s větší společností.

Ken Lacy - výkonný ředitel

Lacy je jednatelkou společnosti DealSource s více než 25 lety zkušeností s poskytováním poradenských služeb v oblasti fúzí a akvizic a financování podniků veřejným i soukromým společnostem na středním trhu. Svou odbornost zaměřil na stranu nákupu M&A transakcí, s více než 60 transakcemi, z nichž některé zahrnují zámořské společnosti, které chtějí získat americké společnosti.

V minulosti Lacy také prováděla transakce v různých průmyslových odvětvích, jako jsou maloobchodní a velkoobchodní distribuce, výroba, zdravotnictví, obchodní služby, doprava, technologie a nemovitosti.

Před nástupem do DealSource působila Lacy v různých organizacích jako finanční ředitel a marketingový ředitel. Na začátku své kariéry pracoval také jako chemik pro analytický výzkum. Lacy získal titul MBA na Wharton School of Business and Finance a je certifikovaným CFA.

Michael Chasse - výkonný ředitel

Chasse je jednatelem ve společnosti DealSource a poskytuje poradenské služby ohledně akvizic, prodeje a možností financování. Během posledních tří desetiletí uzavřel různé transakce v realitním průmyslu zahrnující zpětný leasing, pozemkové bankovnictví, výběr lokalit a rezidenční výstavbu a rozvoj.

Chasse také přednáší na různých profesních organizacích a seminářích o otázkách týkajících se realitních trendů a předpovědí. Poskytoval poradenské služby v oblasti upisování, segmentace produktů, analýzy trhu, strategického plánování a strategických akvizic. Chasse získal titul B.S. v oboru finance z Arizonské státní univerzity.

David Luvisa - výkonný ředitel

Luvisa je také výkonným ředitelem společnosti DealSource. Mezi jeho odborné oblasti patří fúze a akvizice, poradenské služby v oblasti podnikových financí a finanční poradenství. Předtím dokončil desítky transakcí se společnostmi na středním trhu, přičemž některé z transakcí se týkaly Asie, Evropy a Kanady. Během těchto zakázek získala společnost Luvisa významné zkušenosti v odvětvích technologií, výroby a stavebních materiálů.

Před příchodem do DealSource vedl Luvisa jednu z divizí Citigroup, která sloužila společnostem na středním trhu v USA. Přímo dohlížel na tým investičních bankéřů a podpůrného personálu přiděleného k divizi. Do té doby pracoval ve společnosti E.F.Hutton jako finanční konzultant.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce pro partnery DealSource. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Tržní kapitalizace Tržní kapitalizace Tržní kapitalizace (Market Cap) je nejnovější tržní hodnota vynikajících akcií společnosti. Market Cap se rovná aktuální ceně akcií vynásobené počtem akcií v oběhu. Investiční komunita často používá hodnotu tržní kapitalizace k hodnocení společností
  • Taktika vyjednávání Taktika vyjednávání Vyjednávání je dialog mezi dvěma nebo více lidmi s cílem dosáhnout konsensu ohledně problému nebo problémů, u nichž existuje konflikt. Dobrá vyjednávací taktika je pro vyjednávací strany důležitá, aby věděli, zda může jejich strana zvítězit, nebo vytvořit situaci, která je prospěšná pro obě strany.
  • Soukromá vs veřejná společnost Soukromá vs veřejná společnost Hlavní rozdíl mezi soukromou a veřejnou společností spočívá v tom, že s akciemi veřejné společnosti se obchoduje na burze cenných papírů, zatímco s akciemi soukromé společnosti nikoli.
  • Prodejní a kupní smlouva Prodejní a kupní smlouva Prodejní a kupní smlouva (SPA) představuje výsledek klíčových obchodních a cenových jednání. V podstatě stanoví dohodnuté prvky dohody, zahrnuje řadu důležitých ochranných opatření pro všechny zúčastněné strany a poskytuje právní rámec pro dokončení prodeje nemovitosti.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found