Empire Building - přehled, jak to funguje, základní stavební bloky

Obecně je budování říše proces, který se jednotlivec nebo entita zavazuje rozšířit rozsah svého vlivu a moci. V obchodním světě zahrnuje budování říše komplexní kroky a akce, které jednotlivec nebo společnost podnikají k rozšíření své síly a dosahu. Děje se to především ve snaze zvýšit zisky jednotlivce nebo společnosti a - v případě korporací Corporation je korporace právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. - zlepšit své šance na další růst, což nakonec posílí jejich spodní hranici.

Empire Building

Budování familiární říše

Jedním ze způsobů, jak se buduje říše, jsou rodinné vztahy. V USA je zhruba polovina ročního hrubého domácího produktu (HDP) hrubého domácího produktu (HDP) hrubým domácím produktem (HDP) standardním měřítkem ekonomického zdraví země a ukazatelem její životní úrovně. HDP lze také použít k porovnání úrovní produktivity mezi různými zeměmi. je přinesen rodinnými podniky, ačkoli jen něco málo přes 25% takových rodinných podniků je ve skutečnosti předáno druhé generaci. Podle Small Business Administration (SBA) je o něco více než 10% uvedených rodinných říší předáno třetí generaci.

Primárním problémem, kterému se říše stávají oběťmi, jsou finanční potíže, které lze snadno obejít smlouvou nebo dohodou o koupi a prodeji. Jinak známá jako dohoda o odkupu Odkupem Odkupem se rozumí investiční transakce, při níž jedna strana získá kontrolu nad společností, a to buď přímým nákupem, nebo získáním kontrolního podílu na kapitálu (alespoň 51% akcií společnosti s hlasovacím právem). Výkup obvykle zahrnuje také nákup nesplaceného dluhu cíle, smlouva o koupi a prodeji je smlouvou mezi spoluvlastníky firmy - v tomto případě členy stejné rodiny - která mimo jiné:

  • Diktujte, co se stane, když spoluvlastník zemře
  • Strukturujte pokračování podnikání, pokud je spoluvlastník z jakéhokoli důvodu požádán nebo musí ze společnosti odejít
  • Stanovte parametry toho, co spouští dohodu o výkupu
  • Stanovte cenu, za kterou lze akcie partnera / spoluvlastníka prodat / převést v případě, že jedinec zemře, musí odejít nebo je vytlačen

Jedním z nejběžnějších způsobů, jak je dohoda vyvolána, je smrt spoluvlastníka. Obecně platí, že smlouva o životním pojištění jednotlivce - která je nezbytná pro fungování dohody o koupi a prodeji - je to, co dohodu spouští a používá se k financování dohody.

Dohoda o koupi a prodeji umožňuje plynulý přechod aktiv a pomáhá rodině pokračovat ve své říši, když předchozí členové odcházejí nebo přecházejí.

Empire Empire na individuální úrovni

Empire building lze také použít k označení akcí, do kterých jedna osoba - nebo malá skupina lidí - vstupuje, aby si zajistila moc a vliv, konkrétně pokud se týká jejich postavení ve společnosti nebo organizaci.

Zaměstnanci nebo manažeři společnosti se mohou snažit založit vlastní impérium pomocí výkonu práce Klíčové ukazatele výkonu (KPI) Klíčové ukazatele výkonu (KPI) jsou metriky používané k pravidelnému sledování a hodnocení výkonnosti organizace směrem k dosažení konkrétních cílů. Používají se také k měření celkového výkonu společnosti, inter-office propagačních akcí a dokonce i podvodných prostředků k přesunu do vyšších mocenských pozic nebo do oblastí podnikání, kde jejich hlas a vliv mohou dosáhnout většího dopadu a vlivu.

Cíle mohou být něco tak neodmyslitelně ušlechtilého, jako je snaha zlepšit společnost - pomoci jí fungovat efektivněji. Ve většině případů se však zaměstnanec obvykle snaží ve společnosti posunout nahoru, dosáhnout vyššího platu a dosáhnout většího vlivu na řízení společnosti. Jedním z klíčových prvků pro jednotlivce, kteří chtějí vybudovat impérium, je hledání moci, bez ohledu na to, jak hodlají tuto moc využít.

Pět základních stavebních bloků říše

Každá říše je postavena ve vrstvách; existuje však pět základních bloků, které musí každá říše úspěšně využívat. Oni jsou:

  1. Branding - Pevná značka a široké uznání a respekt ke značce
  2. Sdělení - Rámec komunikace uvnitř společnosti a mezi společností a veřejností
  3. Síťování - Budování komunity zaměstnanců a spotřebitelů, kteří spolupracují na posílení společnosti
  4. Marketing - Reklamy a inzerenti ochotní spolupracovat se společností a zůstat věrní; základ silného marketingu je zásadní pro vytvoření značky impéria, posílení jeho poselství a upevnění sítě impéria
  5. Strategie příjmů - Každá říše musí diverzifikovat strategie generující příjmy, aby byly účinné a lukrativní

Každá říše je postavena na základech značky - včetně jednotlivce, který si musí „udělat jméno“. Nakonec by měla být cílem moc, kontrola a efektivní nabídka zboží a služeb spotřebitelům, aby impérium zůstalo silné.

Dodatečné zdroje

Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále učit a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující finanční zdroje:

  • Conglomerate Conglomerate Conglomerate je jedna velmi velká společnost nebo společnost složená z několika sloučených společností, která je tvořena buď převzetím, nebo fúzí. Ve většině případů konglomerát dodává různé zboží a služby, které nemusí nutně souviset.
  • Nadnárodní korporace Nadnárodní korporace Nadnárodní korporace je společnost, která působí ve své domovské zemi i v dalších zemích po celém světě. Udržuje centrální kancelář
  • Spin-off Spin-Off Firemní spin-off je operační strategie používaná společností k vytvoření nové obchodní dceřiné společnosti z její mateřské společnosti. K odštěpení dochází, když mateřská společnost odděluje část svého podnikání na druhou veřejně obchodovanou entitu a distribuuje akcie nové entity svým současným akcionářům.
  • Součet ocenění (SOTP) ocenění Součet ocenění (SOTP) ocenění Součet ocenění (SOTP) je přístup k oceňování firmy tím, že se samostatně hodnotí hodnota každého obchodního segmentu nebo dceřiné společnosti a přidává se

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found