Šablona nákladů na zboží - Stáhněte si šablonu Excel zdarma

Tato šablona nákladů na vyrobené zboží (COGS) stanoví rozvrh COGM s využitím množství přímých materiálů, přímé práce, výrobní režie a práce v inventáři procesu.

Zde je náhled šablony COGM:

Screenshot šablony rozvrhu nákladů na zboží

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Cena vyrobeného zboží (COGM) je termín používaný v manažerském účetnictví, který odkazuje na plán nebo výkaz, který ukazuje celkové výrobní náklady. Absorpční kalkulace Absorpční kalkulace je kalkulační systém, který se používá při oceňování zásob. Zahrnuje nejen náklady na materiál a práci, ale také variabilní a fixní výrobní režijní náklady. Absorpční kalkulace se také označuje jako plná kalkulace. Tato příručka vám ukáže, co je součástí, jak to vypočítat pro společnost během konkrétního časového období. COGM jsou celkové náklady vynaložené na výrobu produktů a jejich převod do zásob hotových výrobků. Inventář Inventář je běžný účet aktiv nalezený v rozvaze, sestávající ze všech surovin, nedokončené výroby a hotových výrobků, které společnost nashromáždila. Často je považován za nejlikvidnější ze všech oběžných aktiv - je tedy vyloučen z čitatele při výpočtu rychlého poměru. pro skutečný maloobchod.

Vzorec pro výpočet COGM je:

COGM = Přímé použité materiály + Použitá přímá práce + Výroba režijních nákladů + Zahájení práce v procesu (WIP) Inventář - Inventura ukončení práce v procesu (WIP)

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found