Účetní firmy v Kanadě - přehled a seznam účetních firem

Výhled pro účetní firmy v Kanadě je velmi pozitivní, protože se očekává, že účetní odvětví v této zemi zaznamená v příštích letech silný růst. Rozšiřující se kanadská ekonomika, stejně jako rostoucí složitost jejích regulačních a daňových struktur, nadále vytváří obrovskou poptávku po profesionálních účetních službách. Účetní kurzy Finanční účetní kurzy vás naučí online nejdůležitější účetní koncepty: čtení finančních výkazů, účetní zásady, a finanční analýza. Tyto kurzy bezplatného účetnictví vás naučí, jak sestavit výkaz zisku a ztráty, rozvahu a výkaz peněžních toků a jak analyzovat v dané zemi. Ve skutečnosti se v příštích pěti letech očekává, že tržby v tomto odvětví výrazně vzrostou. Rostoucí počet kanadských a nadnárodních společností vstupujících na domácí trh poskytuje více příležitostí pro účetní a finanční služby.

nejlepší účetní firmy v Kanadě

Největší účetní firmy v Kanadě

Je obtížné poskytnout komplexní seznam top 10 účetních firem v Kanadě, protože účetní firmy v různých provinciích a městech vykazují různé silné a slabé stránky.

Přítomnost velké čtyřky v Kanadě

Podobně jako v jakékoli jiné zemi nebo lokalitě jsou poradenské firmy Big Four Big 4 Poradenské společnosti Big 4 jsou klíčovými hráči v odvětví veřejného účetnictví. Mezi velké 4 poradenské firmy patří KMPG, Deloitte, PwC a EY. Nabízejí širokou škálu služeb, jako je účetnictví, poradenství v oblasti řízení, daně, hodnocení rizik a audit. Dozvíte se více o službách velké čtyřky a jejich účetních firem drží většinový podíl na trhu. Je známo, že velká čtyřka audituje velké telekomunikační společnosti, banky, ropné a plynárenské společnosti a velké těžební podniky.

Velká čtyřka se skládá z KPMG, PwC, Deloitte a Ernst & Young.

Kromě auditorských postupů velká čtyřka také spravuje poradenské služby, poradenství a oddělení daně z příjmů právnických osob v USA pro americké i kanadské společnosti, které chtějí navzájem proniknout na trh. Poslání, hodnoty a strategie každé velké čtyřky jsou obecně globálně stejné.

Zvýrazněné butikové účetní firmy v Kanadě

MNP LLP

MNP sahá až do roku 1945, kdy společnost Laird, Sprague & Co se sídlem ve Winnipegu zahájila činnost v Brandonu v Manitobě. Ron Meyers získal plné vlastnictví společnosti v roce 1958 a v roce 1969 přejmenoval firmu Meyers Dickens Norris Penny & Co. (MDNP). V roce 1996 došlo k další fúzi, která firmu změnila na MNP. MNP se sídlem v Calgary v Albertě je jednou z největších účetních a obchodních poradenských společností v Kanadě s více než 4 000 zaměstnanci a kancelářemi po celé zemi.

Smythe LLP

Společnost Smythe LLP, která byla založena v roce 1980 šesti podnikateli, se zaměřuje na to, že je společensky odpovědná firma zaměřená na včasné poskytování příkladných účetních, ověřovacích, daňových a obchodních poradenských služeb. Smythe, členská společnost Allinial Global, je propojena s firmami po celém světě. Smythe slouží klientům všech velikostí, soukromých i veřejných, a může se pochlubit specializovanými znalostmi oboru v oblasti technologií, nemovitostí a stavebnictví, neziskových podniků a těžby.

Manning Elliott LLP

Společnost Manning Elliott, která byla založena v roce 1952, nyní tvoří více než 150 autorizovaných profesionálních účetních a obchodních poradců s několikaletými zkušenostmi s prací s malými a středními podniky. Manning Elliott je považován za jednu z nejrespektovanějších a progresivních středních účetních firem v Britské Kolumbii. Firma vysoce oceňuje úzce propojenou firemní kulturu, která klade důraz nejen na kvalitní práci, ale také na zábavu v pracovním prostředí.

Dale Matheson Carr-Hilton LaBonte (DMCL)

DMCL LLP je nezávislá členská firma společnosti Moore Stephens North America. S kancelářemi ve Vancouveru, Surrey a Port Coquitlam je DMCL jednou z největších nezávislých účetních společností v Kanadě. Ať už se jedná o pojišťovací, poradenské a účetní služby nebo daňové služby, společnost pracuje na základě přístupu zaměřeného na klienta, který pomáhá klientům dosáhnout jejich cílů.

Davidson & Company LLP

Poměrně nová, ale výrazně rostoucí firma, Davidson & Company poskytuje služby v oblasti auditu, cenných papírů a obchodního a osobního účetnictví. Motto firmy Thr zní: „Dost velké na to, abych věděl, a přesto dost malé na to, abych se o něj staral.“ Plně věří, že celá zkušenost začíná a končí u klientů a snaží se předložit jasný plán, který umožňuje otevřenou a čestnou komunikaci, kultivuje hluboké porozumění a slibuje trvalé zapojení.

Wolrige Mahon LLP

Alan Wolrige a Ken Mahon sdíleli vizi a vytvořili účetní firmu, která by poskytovala celou řadu služeb místním podnikům. Wolrige Mahon LLP je dnes nezávislým členem Baker Tilly International, sítě nezávislých účetních a obchodních poradenských společností po celém světě.

Heslo společnosti Wolrige Mahon zní: „Vytváříme si vlastní kurs, podle naší vlastní vize a vizí našich klientů.“ Je to jedna z největších účetních společností v oblasti metra Vancouver, poskytující služby v oblasti auditu a účetnictví, daní, oceňování podniků, podpory soudních sporů, podnikových financí, informačních technologií a restrukturalizací.

Související informace

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce účetními firmami v Kanadě. Další informace najdete v následujících zdrojích.

  • Poradenství pro velké čtyři - Firmy Poradenské firmy pro velké 4 Poradenské společnosti pro Velkou 4 jsou klíčovými hráči v odvětví veřejného účetnictví. Mezi velké 4 poradenské firmy patří KMPG, Deloitte, PwC a EY. Nabízejí širokou škálu služeb, jako je účetnictví, poradenství v oblasti řízení, daně, hodnocení rizik a audit. Zjistěte více o službách velké čtyřky a jejich službách
  • Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví vysvětluje „proč“ stojící za účetnictvím - důvody, proč jsou transakce vykazovány určitými způsoby. Tato příručka vám pomůže pochopit hlavní principy, které stojí za teorií finančního účetnictví
  • Názvy pracovních míst v oblasti finančního účetnictví Pracovní místa Procházejte popisy pracovních míst: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, státní pokladny, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších
  • Účtování daní z příjmů Účtování daní z příjmů Daně z příjmů a jejich účetnictví jsou klíčovou oblastí podnikových financí. Konceptuální porozumění účtování daní z příjmů umožňuje společnosti udržovat finanční flexibilitu. Daň je složité pole pro navigaci a často matou i ty nejzkušenější finanční analytiky.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found