Anders, Minkler & Diehl - služby a klíčoví vedoucí pracovníci

Anders, Minkler & Diehl, označovaný jednoduše také jako Anders, je CPA a poradenská firma, která slouží soukromým společnostem. Soukromě vlastněná společnost. ve formě akciových akcií obchodovaných na veřejné burze cenných papírů. a jednotlivci s vysokým čistým jměním. Společnost Anders, která byla založena v roce 1965, je považována za jednu z předních účetních společností. Účetní firmy v USA Účetní firmy v USA zaznamenaly během pěti let od roku 2013 do roku 2018 silný růst, k čemuž přispěl rostoucí akciový trh, rostoucí počet podniků a celkově hospodářský růst. Výnosy z účetních služeb v USA - včetně účetnictví, přípravy daní a mzdových služeb - vzrostly o více než 50%. na Středozápadě. Společnost je držitelem několika prestižních ocenění, včetně Nejlepší účetní firmy pro ženy 2017 od Accounting Today, Top 200 Firmy 2017 od Inside Public Accounting a 2015 Innovation Awards od St. Louis Business Journal.

Anders, Minkler & Diehl

Anders nabízí různé služby, včetně daňového plánování a dodržování předpisů, auditu a poradenství Účetnictví Účetnictví je pojem, který popisuje proces konsolidace finančních informací tak, aby byly jasné a srozumitelné pro všechny, outsourcing účetnictví, plánování ukončení, státní a místní daně, soudní a soudní spory služby, plánování rodinného majetku a nemovitostí, technologie a plány zaměstnaneckých výhod Plán vlastnictví zaměstnanců (ESOP) Plán vlastnictví akcií zaměstnanců (ESOP) odkazuje na plán zaměstnaneckých výhod, který dává zaměstnancům vlastnický podíl ve společnosti. Zaměstnavatel alokuje procento akcií společnosti každému způsobilému zaměstnanci bez jakýchkoli poplatků předem. Rozdělení akcií může vycházet z platové stupnice zaměstnance, podmínek.

Historie společnosti Anders, Minkler & Diehl

Anders and Minkler založili v roce 1965 James J. Anders a Robert J. Minkler. Partneři založili svou první kancelář v budově železniční burzy. Společnost v té době původně zaměstnávala čtyři zaměstnance na plný a jeden částečný úvazek. Třetí partner, Jerry Diehl, se později připojil k Andersovi a Minklerovi v roce 1969. Společnost se v roce 1969 změnila z Anders and Minkler na Anders, Minkler & Diehl LLP (AMD).

V roce 2013 se Anders, Minkler & Diehl spojily s Huber, Ring, Helm a Co. LLP. Nová firma přijala legální název Anders Minkler Huber & Helm LLP a je uváděna na trh jako Anders. Obě společnosti byly dvě z nejvýznamnějších účetních firem v St. Louis a fúze umožnila společnosti obsluhovat vyšší počet soukromých společností a jednotlivců. Spojená firma uvádí více než 160 partnerů a zaměstnanců a výnosy přesahují 26 milionů USD.

Služby, které nabízejí Anders, Minkler & Diehl

Anders nabízí řadu služeb soukromým společnostem i jednotlivcům. Mezi služby patří:

Daňové plánování a dodržování předpisů

Anders pomáhá svým klientům při tvorbě dlouhodobých daňových strategií, které jim pomáhají zvládat daňové zatížení. Soukromé společnosti podléhají různým daňovým zákonům, místním i státním, které musí dodržovat, aby mohly nadále působit v jurisdikcích. Rovněž osoby s vysokým čistým jměním s investicemi do několika průmyslových odvětví pravděpodobně udělají chyby při správě svých daňových záležitostí, což může vést k daňovým problémům. Daňové plánování a dodržování předpisů pomáhá jednotlivcům i podnikům efektivně spravovat jejich daňové záležitosti a najít legitimní způsoby úspory daní, aniž by porušovali daňové zákony.

Rodinné bohatství a plánování majetku

Plánování rodinného bohatství a plánování majetku zajistí, že rodinné bohatství zůstane zachováno z jedné generace na druhou a že bude zajištěna adekvátní kontrola majetku, dokud nebude předáno podle plánu příbuzným. Bez řádného plánování by existovala nejistota, jak se má s rodinným majetkem a majetkem hospodařit ve stáří nebo kdy je hlava rodiny zesnulá. Některé ze služeb nabízených Andersem v rámci plánování rodinného bohatství a plánování majetku zahrnují plánování odchodu do důchodu, plánování vzdělávání, charitativní dárcovství, služby péče o starší lidi a plánování majetku, darů a důvěry.

Audit a poradenství

Anders nabízí nezávislé a objektivní audity finančních výkazů a hodnocení systémů vnitřní kontroly organizace. Nezávislý audit pomáhá posílit důvěru klíčových zúčastněných stran, jako jsou investoři, věřitelé, zaměstnanci a klienti, ve společnost. Některé ze služeb, které Anders poskytuje v rámci auditorských a poradenských služeb, zahrnují due diligence, hodnocení vnitřní kontroly, finanční prognózy a projekce, služby vzájemného hodnocení, úpadkové služby, likvidační pomoc a audit účetních závěrek.

Forenzní a soudní služby

Anders spolupracuje s právníky a klienty v oblastech, jako jsou obchodní spory, oceňování podniků, vyšetřování podvodů, obchodní škody, přerušení podnikání a záležitosti týkající se rodinného práva. Společnost zaměstnává interní tým profesionálů, kteří poskytují odborné znalosti a pomoc, která je za těchto okolností vyžadována. Anders zaměstnává tým forenzních a soudních sporů, který má zkušenosti s oceňovacími, podvodnými a forenzními službami, jakož i se soudními a sporovými službami. Slouží klientům, kteří čelí regulační kontrole, rozvodu, rodinným sporům, vyšetřování arbitráží a dodržování předpisů a sporům o vysoké částky.

Outsourcing účetnictví

Outsourcované účetnictví znamená dlouhodobé uzavírání smluv o účetnictví a účetnictví společnosti s externím poskytovatelem účetních služeb. Anders nabízí outsourcing účetnictví majitelům firem, rodinným kancelářím a společnostem, které chtějí spravovat své denní, týdenní a roční transakce. In-house tým společnosti Ander poskytuje společnostem přehledy v reálném čase, které klientům umožňují sledovat jejich příjmy a výdaje v reálném čase.

Státní a místní daň

Státní a místní daňové zákony mohou být někdy příliš složité na to, aby je vlastníci firem a jednotlivci mohli pochopit. Vzhledem k tomu, že se většina států snaží financovat své rozpočty, podniky se ocitly v koutě obrovských daňových účtů za daně, o kterých nikdy nevěděly, že dluží vládě. Pochopení daňových zákonů a změny, které se zavádějí každý den, mohou vlastníkům firem pomoci zůstat na správné straně s vládou. Tým Ander's State and Local Tax sleduje daňové změny, trendy, veřejné politiky, předpisy a další daňové oblasti a radí svým klientům, jak dodržovat tyto zákony a minimalizovat jejich daňové zatížení.

Anders, Minkler & Diehl

Klíčoví manažeři společnosti Anders, Minkler & Diehl

Robert J. Minkler, Sr., CPA

Robert J. Minkler je jedním ze zakladatelů společnosti Anders, Minkler & Diehl, a nadále ve společnosti působí jako emeritní partner. Působí ve společnosti Tax Services Group. Mezi specializace společnosti Minkler patří daňové plánování a dodržování předpisů, obchodní poradenství, akumulace majetku, výroba a distribuce, nemovitosti a stavebnictví. Předtím převzal aktivní vedoucí role v různých organizacích, jako je Americký institut certifikovaných veřejných účetních, Konference pro národní správu účetních postupů a Missouri Society of Certified Public Accountants.

Robert J. Minkler Jr.

Robert je synem zakládajícího partnera Roberta Minklera Sr a slouží jako řídící partner společnosti. Je držitelem titulu Bachelor of Science (Business) na Indiana University a je Certified Public Accountant (CPA) ve státě Missouri a Illinois. Mezi jeho specializace patří daňové plánování a poradenství, obchodní poradenství, plánování nástupnictví, zábava a sport, výroba a distribuce, nemovitosti, opce na akcie, rodinné podnikání, plánování nemovitostí a omezená rodinná partnerství.

Lorri A. Rippelmeyer

Lorri nastoupila do společnosti Ander v roce 1988 a je partnerkou ve skupině Tax Services Group. Je držitelkou BS Účetnictví z Webster University a M.S. Účetnictví z Southern Illinois University. Lorri je také certifikovanou veřejnou účetní ve státě Missouri. Mezi její specializace patří daňové plánování a poradenství, sport, umění a zábava, finanční správa, správa majetku, účetní systémy a pokročilý QuickBooks ProAdvisor.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Anderse, Minklera a Diehla. Finance je předním poskytovatelem kurzů finančních analytiků, včetně certifikace FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari. Chcete-li se dozvědět více a rozšířit svou kariéru, důrazně doporučujeme následující zdroje:

  • Due Diligence Due Diligence Due diligence je proces ověřování, vyšetřování nebo auditu potenciálního obchodu nebo investiční příležitosti k potvrzení všech relevantních skutečností a finančních informací a k ověření všeho, co bylo vzneseno během procesu fúzí a akvizic nebo investičního procesu. Před uzavřením obchodu je dokončena náležitá péče.
  • Průvodce forenzním auditem Průvodce forenzním auditem Forenzní audit je podrobný audit záznamů společnosti, který bude použit u soudu v soudním řízení. Zapojeni jsou všichni účetní, právníci a finanční profesionálové. Při takovém auditu budou hledat korupci, střet zájmů, úplatkářství, vydírání, zpronevěru majetku, finanční podvody
  • Správa soukromého majetku Správa soukromého majetku Správa soukromého majetku je investiční praxe, která zahrnuje finanční plánování, správu daní, ochranu aktiv a další finanční služby pro jednotlivce s vysokou čistou hodnotou (HNWI) nebo akreditované investory. Správci soukromého majetku vytvářejí úzké pracovní vztahy s bohatými klienty, aby pomohli vybudovat portfolio, které splňuje finanční cíle klienta.
  • Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky se odvolávají na společnosti Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG a Ernst & Young. Tyto firmy jsou čtyři největší společnosti poskytující profesionální služby na světě, které poskytují služby v oblasti auditu, transakčního poradenství, daní, poradenství, rizikového poradenství a pojistněmatematických služeb.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found