Pre MBA Courses - What Courses to Take before your MBA Starts

Gratulujeme, obdrželi jste a přijali nabídku MBA! Co teď? Podívejme se na nejdůležitější před MBA kurzy.

Programy MBA mohou být velmi náročné, zvláště pokud jste už několik let nechodili ze školy a snažíte se vzpomenout si zpět na své účetnictví 101 dní. Nebo jste možná na bakalářském studiu vůbec nestudovali účetnictví nebo finance, a to bude všechno nový materiál.

V každém případě je velmi důležité být připraven absolvováním kurzů před MBA. V tomto článku jsme nastínili kurzy, které se nejčastěji považují za užitečné absolvovat, než se vrátíme zpět do učebny. Kurzy spadají do tří kategorií (jak je znázorněno níže), které zahrnují (1) účetnictví, (2) finance a (3) finanční modelování.

Před MBA kurzy

Pre MBA kurzy - účetnictví

Účetnictví je obvykle jedním z nejméně intuitivních a nejvíce frustrujících kurzů pro studenty MBA. Abychom usnadnili přechod, Finance navrhlo několik 100% bezplatných kurzů účetnictví Kurzy účetnictví Kurzy účetnictví Finance vás naučí nejdůležitější účetní koncepty online: čtení finančních výkazů, účetní zásady a finanční analýzy. Tyto kurzy bezplatného účetnictví vás naučí, jak sestavit výkaz zisku a ztráty, rozvahu a výkaz peněžních toků a jak analyzovat, abyste byli připraveni na třídu! Kurzy pre MBA, které konkrétně doporučujeme absolvovat všem příchozím studentům MBA, jsou:

  1. Jak číst účetní závěrku
  2. Účetní základy

Pre MBA Courses - finance

Pro mnoho lidí není finance nutně o nic jednodušší než účetnictví, ai když v ní máte nějaké znalosti, možná budete chtít rychle zopakovat důležité pojmy. Finance vyvinuly řadu online kurzů, aby se ujistily, že jste připraveni. Než začnete maturovat, nezapomeňte absolvovat některé nebo všechny tyto důležité kurzy:

  1. Matematika pro podnikové finance
  2. Finanční analýza

Kurzy Pre MBA - finanční modelování

Pokud se cítíte ambicióznější a chcete zvážit, že ve své třídě opravdu vyniknete, možná budete chtít zvážit několik kurzů finančního modelování před MBA. Pokud máte znalosti v oblasti investičního bankovnictví nebo soukromého kapitálu, pak tyto třídy nebudou nutné, ale pokud plánujete pracovat v těchto oborech po ukončení MBA, měli byste určitě absolvovat kurzy finančního modelování před nebo během studia. Mezi nejoblíbenější kurzy modelování v oblasti financí patří:

  1. Zdarma kurz Crash
  2. Jak sestavit finanční model
  3. Analýza citlivosti

Více finančních a účetních zdrojů

Doufáme, že jste nadšení, že se vrátíte do školy a přijmete svého vnitřního studenta. Jsme přesvědčeni, že pokud se zúčastníte našeho kurzu předem, budete ve skvělé kondici (i když nemůžeme mluvit za vaše třídy marketingového a organizačního chování!).

Pokud byste se chtěli připravovat na MBA s více před MBA kurzy, měly by mít tyto bezplatné finanční zdroje velkou hodnotu:

  • Interaktivní mapa kariéry
  • Jak být skvělým finančním analytikem Průvodce analytikem Trifecta® Konečný průvodce tím, jak být prvotřídním finančním analytikem. Chcete být prvotřídním finančním analytikem? Hledáte nejlepší osvědčené postupy v oboru a vyčníváte z davu? Náš proces s názvem The Analyst Trifecta® se skládá z analytiky, prezentace a měkkých dovedností
  • Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky a odpovědi k finančnímu rozhovoru. Tento seznam obsahuje nejčastější a nejčastější otázky a odpovědi na pohovory týkající se financí a zaměstnání. Existují dvě hlavní kategorie: behaviorální a technická
  • Finance popisy pracovních míst Hledání kariéry Knihovna zdrojů kariéry pro finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found