Peněžní plán nákupu peněz - přehled, limit příspěvku a způsobilost

Peněžní plán na nákup peněz je druh penzijního plánu, kde jsou zaměstnavatelé povinni každoročně přispívat na účty svých zaměstnanců. Poskytuje zaručený příjem po odchodu do důchodu. Zaměstnanci mohou buď vybrat paušální částku při odchodu do důchodu, nebo si koupit anuitu. Anuita Anuita je finanční produkt, který poskytuje určité peněžní toky ve stejných časových intervalech. Anuity vytvářejí finanční instituce, zejména životní pojišťovny, aby klientovi poskytovaly pravidelný příjem. s celkovou částkou.

Peněžní plán nákupu peněz

Peněžní plán nákupu peněz funguje jako schéma sdílení zisku. Vyžaduje však, aby zaměstnavatelé poskytovali pevné roční příspěvky, na rozdíl od plánů sdílení zisku, kde lze roční příspěvky upravit podle ziskovosti podniku. Zaměstnanci tedy dostávají fixní procentní příspěvek bez ohledu na zisky.

K maximalizaci ročních povolených úrovní příspěvků lze společně použít penzijní plán nákupu peněz a plán sdílení zisku. Zaměstnavatelé obvykle nastavují plán rozhodování. Rozhodnutí o rozhodování je proces, při kterém zaměstnanec získá ve své společnosti „rozhodný zájem“ nebo opci na akcie, obvykle se nabízí, když zaměstnanec rozhoduje o tom, kdy zaměstnanci mohou získat plné vlastnictví plánu a požadovat prostředky z toho.

souhrn

  • Někteří zaměstnavatelé nabízejí penzijní plán nákupu peněz jako penzijní plán, kde zaměstnavatelé každoročně platí pevné příspěvky.
  • Roční příspěvky zaměstnavatelů jsou odloženy z daní. Až do výběru jsou akumulované prostředky rovněž odloženy daní.
  • Zaměstnavatelé nemají možnost přidávat příspěvky na své účty. Důchodové úspory z penzijního plánu nákupu peněz tedy nemusí stačit.

Limit příspěvku na nákup penzijních plánů

Při nastavování penzijního plánu nákupu peněz musí zaměstnavatelé v dokumentu uvést procento příspěvku.

Výše příspěvků závisí na platu zaměstnanců. Zaměstnavatelé mohou přispět maximálně 100% z platu každého zúčastněného zaměstnance nebo maximálně 25% z celkové roční kompenzace všech zaměstnanců, kteří mají prospěch z plánu, nebo 57 000 USD (v roce 2020), podle toho, která z nich je nižší.

Způsobilost penzijního plánu nákupu peněz

Plán důchodu s nákupem peněz může nabídnout jakákoli společnost bez ohledu na velikost. Společnosti jej mohou nabízet ve spojení s dalšími penzijními plány s cílem maximalizovat přípustné roční příspěvky.

Struktura penzijního plánu nákupu peněz může být jednoduchá nebo složitá v závislosti na potřebách společnosti. Zaměstnavatel je povinen každoročně podávat formulář 5500 u Internal Revenue Service. Tento formulář představuje roční výnos nebo zprávu o plánu zaměstnaneckých výhod.

Malé společnosti mohou převzít předem připravené plány od autorizovaných dodavatelů penzijního plánu. V takových případech poskytovatel plánu spravuje penzijní plán nákupu peněz jménem společnosti.

Výhody penzijního plánu nákupu peněz

  • Roční příspěvky zaměstnavatelů jsou odloženy z daní, dokud částky nepřekročí určitou hranici. Příspěvky nahromaděné ve fondech zaměstnanců jsou rovněž odloženy z daní, pokud není částka vybrána.
  • Zaručuje zúčastněným zaměstnancům odchod do důchodu a umožňuje jim akumulovat spořící účet Spořicí účet Spořicí účet je typický účet v bance nebo družstevní záložně, který umožňuje jednotlivci v případě potřeby vložit, zajistit nebo vybrat peníze. Spořicí účet obvykle platí určité úroky z vkladů, i když sazba je poměrně nízká. do důchodu.
  • Společnosti, které nabízejí penzijní plány s nákupem peněz, získají výhodu, zatímco soutěží o talentovaný lidský kapitál.
  • Pokud zaměstnanec s plným vlastnictvím plánu dosáhl věku 59 ½, nevzniká žádná daňová pokuta.
  • Existují určité kvalifikační události, kdy si zaměstnanci mladší 59 let mohou půjčit prostředky ze svého penzijního plánu nákupu peněz. Tyto události jsou uvedeny v dokumentu plánu.

Nevýhody penzijního plánu nákupu peněz

  • Neumožňuje zaměstnancům přispívat na své účty. Úspory dosažené pouze prostřednictvím penzijního plánu nákupu peněz však nemusí být dostatečné.
  • Nedává zaměstnavatelům flexibilitu při úpravě ročních příspěvků podle zisků společnosti. Zaměstnavatelé musí každoročně přispívat, i když podnik utrpěl ztráty.
  • Stanoví, že výběry jsou povinné, jakmile zaměstnanci dosáhnou věku 72 let. Tyto výběry jsou považovány za běžný příjem; držitelé účtu jsou tedy povinni platit daně.
  • Vznikají vyšší administrativní výdaje Administrativní výdaje Administrativní výdaje se vztahují k nákladům vzniklým společnosti nebo organizaci, které zahrnují mimo jiné platy a výhody jiných než definovaných důchodových systémů nabízených zaměstnavateli.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

Anuitizace Anuitizace Anuitizace je proces, kterým držitel / vlastník anuity dostává výplaty z ní. Příjem z anuity lze vyplácet buď na

Penzijní fond Penzijní fond Penzijní fond je fond, který akumuluje kapitál, který se vyplácí jako důchod pro zaměstnance, když odejdou do důchodu na konci své kariéry.

Příspěvek po zdanění Příspěvek po zdanění Příspěvek po zdanění se týká peněžního příspěvku do důchodových systémů po odečtení daní od zdanitelné daně jednotlivce nebo společnosti

Normální věk odchodu do důchodu (NRA) Normální věk odchodu do důchodu (NRA) Normální věk odchodu do důchodu (NRA) označuje věk, ve kterém jsou zaměstnanci způsobilí opustit pracovní sílu a začít pobírat plné důchodové dávky.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found