Školení ABA - příprava na kariéru v komerčním bankovnictví

ABA je Americká bankovní asociace. ABA Training poskytuje školení v oblasti obchodního bankovnictví a komerčních půjček prostřednictvím online kurzů. Nabízejí kombinaci samochodných a podporovaných kurzů.

Mezi hlavní témata kurzu, na které se vztahuje školení ABA pro profesionály v oblasti komerčního bankovnictví - a na která se vztahuje Finance - patří analýza finančních výkazů, obecné účetnictví a několik kurzů zaměřených na konkrétní půjčky.

Zahájení kurzů podnikového financování financí

Téma kurzů komerčního bankovnictví ABA

Kurzy finanční analýzy financí

Porovnejte školení ABA s financemi, kde nabízíme širokou škálu profesionálních školicích kurzů na Wall Street, které pokrývají stejná témata a mnoho dalšího.

Náš kurz Základy účetnictví a Kurz čtení účetních výkazů jsou velmi srovnatelné se školením ABA o obecném účetnictví.

Další na řadě je kurz finanční analýzy financí, kde pokrýváme všechny nejdůležitější poměry a metriky pro analýzu finančního zdraví firmy.

Bankovní certifikace

Školení ABA nabízí certifikace v komerčním bankovnictví, zatímco Finance se zaměřují více na finanční modelování a oceňování podniků.

Zobrazit všechny certifikační kurzy Finance Certifikační programy Podívejte se na naše Certifikační programy, kde najdete ty nejpraktičtější, praktické a odborně relevantní dovednosti a školení. A 100% online! a rozhodněte se, které z nich jsou pro vás to pravé.

Cesty finanční kariéry

Ve společnosti Finance jsme velmi institucí zaměřenou na kariéru a poskytujeme širokou škálu kurzů, které vám pomohou získat práci v komerčním bankovnictví nebo půjčování.

Podívejte se na naši profesní dráhu komerčního bankovnictví Profesní profil komerčního bankovnictví Kariérní cesta komerčního bankovnictví poskytuje klientům úvěrové produkty, jako jsou termínované půjčky, revolvingové úvěrové linky, syndikované nástroje, služby správy hotovosti a další produkty s pevným výnosem. Jako analytik úvěru nebo správce účtu poskytujete finanční poradenství, abyste se dozvěděli více o tom, co je třeba k úspěchu jako bankéř (z hlediska osobnosti a technických dovedností). Můžete také zjistit, kolik můžete v práci vydělat a jak vypadá typický kariérní postup.

Více školení a rozvoje

Pokud jste se rozhodli raději absolvovat kurzy financí než školení ABA, odkazy níže vám pomohou při plánování vašeho dalšího kroku. Podívejte se na tyto užitečné finanční zdroje, abyste mohli pokročit v kariéře komerčního bankovnictví:

  • Kariéra v bankovnictví Kariéra v bankovnictví (Sell-Side) Banky, známé také jako Dealers nebo souhrnně jako Sell-Side, nabízejí širokou škálu rolí, jako je investiční bankovnictví, průzkum kapitálu, prodej a obchodování
  • Kariérní mapa
  • Všechny finanční kurzy
  • Finanční kurzy
  • Kurzy účetnictví
  • Školení pro investiční bankovnictví Školení pro investiční bankovnictví - Kurzy finančního finančního modelování a oceňování pro školení nových analytiků a spolupracovníků v divizi investičního bankovnictví (IBD). Tréninkové programy obvykle začínají v létě a trvají přibližně 6 týdnů. Analytici dostávají příležitost rozvíjet své technické dovednosti v aplikacích Excel, finance,

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found