Rage Frameworks - Finance Careers ve společnosti AI Technology Company

RAGE Frameworks Inc., dceřiná společnost společnosti Genpact, poskytuje podnikům služby založené na znalostní automatizační technologii a umělé inteligenci (Corporation) Corporation Corporation je právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. . Společnost RAGE Frameworks, kterou v roce 2007 založil Dr. Venkat Srinivasan, má v současnosti sídlo v Dedhamu ve státě Massachusetts s operačními centry se sídlem v Indii (Pune a Belgaum).

Společnost nabízí produkty, jako je automatizace podnikání a řešení velkých dat. Specializuje se na správu majetku Private Wealth Management Správa soukromého majetku je investiční praxe, která zahrnuje finanční plánování, správu daní, ochranu aktiv a další finanční služby pro jednotlivce s vysokou čistou hodnotou (HNWI) nebo akreditované investory. Správci soukromého majetku vytvářejí úzké pracovní vztahy s bohatými klienty, aby pomohli vybudovat portfolio, které splňuje finanční cíle klienta. a obchodní bankovnictví Profesní profil komerčního bankovnictví Profesní dráha komerčního bankovnictví poskytuje klientům úvěrové produkty, jako jsou termínované půjčky, revolvingové úvěrové linky, syndikované nástroje, služby správy hotovosti a další produkty s pevným výnosem. Jako analytik úvěru nebo správce účtu poskytujete finanční poradenství prostřednictvím svých informačních produktů a řešení na míru. RAGE-AI ™ je patentovaná platforma bez kódu, kterou v současné době používají některé z největších bank Nejlepší banky v USA Podle americké federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů existovalo v USA k únoru 2014 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC Centrální bankou v zemi je Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o federálních rezervách v roce 1913, poradenské společnosti, high-tech firmy a logistické společnosti pro automatizaci procesů založených na znalostech.

Rage Frameworks

O společnosti Genpact

Genpact je globální společnost poskytující profesionální služby, která pomáhá podnikům v jejich fázi digitální transformace. Mezi její klienty patří stovky společností Global Fortune 500. Genpact nazývá svůj přístup k designovému myšlení, štíhlé principy a digitální technologie „Lean Digital“. V současné době zaměstnává více než 77 000 osob ve více než 20 zemích. V roce 2016 zaznamenala tržby 2,57 miliardy USD.

V březnu 2017 společnost Genpact podepsala definitivní dohodu o koupi Rage Frameworks, aby rozšířila svůj horizont nabídek investováním do umělé inteligence. Díky existující technologii Genpact a schopnostem Rage AI si Genpact klade za cíl poskytovat vlastní řešení komplexních problémů bezkonkurenční rychlostí.

Produkty a služby

Mezi hlavní produkty RAGE Frameworks patří RAGE LiveWealth, RAGE LiveCredit, RAGE LiveSpread, Capital Markets RTI, Supplied RTI a Credit RTI.

RAGE LiveWealth je služba správy majetku typu end-to-end, která pomáhá společnosti RAGE Wealth Management Firm rychle a ekonomicky vylepšovat zkušenosti klientů. Přes svou složitost služba správy majetku doplňuje stávající interní IT infrastrukturu.

RAGE LiveCredit pomáhá při vývoji řešení finančních produktů od vzniku až po servis. Je jednoduchý a dostatečně flexibilní, aby se dal použít při modernizaci komerčních úvěrových operací. Tato technologie se také rychle přizpůsobuje interním a externím změnám.

RAGE LiveSpread je rámec AI, který automaticky extrahuje důležitá data z finančních výkazů společnosti, bankovních výpisů a přiznání k dani z příjmů. Je přizpůsobitelný často se měnícím formátům zdrojových souborů. Tato technologie také pomáhá zkrátit čas ručního zpracování a pravděpodobnost lidských chyb. RAGE LiveSpread je velmi komplexní systém, který rozumí revolvingovým úvěrovým linkám, operativním leasingům a smluvním závazkům, poznámkám k účtům a názorům auditora.

Rage Frameworks Konkurenti

RAGE Frameworks čelí velké konkurenci Automated Intelligence, Arago a Symphony v oblasti finančních a logistických technologií. Podle odhadů je Rage na třetím místě v tomto odvětví s tržbami 11 milionů dolarů, vedle 13,4 milionů automatizované inteligence a 13 milionů Arago a těsně nad 10,3 miliony dolarů společnosti Symphony.

Další zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Rage Frameworks. Chcete-li dále rozšířit své finanční znalosti, podívejte se na následující finanční zdroje:

  • Investice: Průvodce pro začátečníky Investice: Průvodce pro začátečníky Průvodce Finance's Investing for Beginners vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.
  • Skupina finančních institucí Skupina finančních institucí (FIG) Skupina finančních institucí (FIG) je skupina profesionálů, kteří poskytují finančním institucím poradenské služby. Mezi služby, které FIG nabízí, patří fúze a akvizice, rekapitalizace, získávání kapitálu, finanční restrukturalizace, oceňování společností, odborné finanční posudky a další poradenské služby.
  • Privátní bankovnictví Privátní bankovnictví Privátní bankovnictví zahrnuje poskytování individuálních finančních a bankovních služeb individuálním klientům s vysokou čistou hodnotou. Banka přiděluje
  • Průvodce analytikem pro finanční modelování a oceňování Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found