Coursera Financial Modeling - obchodní a finanční modelování

Existuje poměrně málo online zdrojů pro učení se finančnímu modelování a oceňování. Coursera je jedním z těchto zdrojů. Studenti se nás často ptají, co si myslíte o kurzech finančního modelování Coursera?

Coursera poskytuje kurzy na širokou škálu témat, a to i mimo podnikání, jako je vývoj softwaru a dolování dat. Ve specifickém duchu podnikových financí však Coursera uzavřela partnerství s Wharton School a nabídla online specializaci obchodního a finančního modelování. Specializace je vyučována kombinací profesorů a stojí přibližně 600 USD.

Kurzy finančního finančního modelování

Balíček Finance Full Access je naopak vyučován kombinací profesionálů z oboru a pedagogických profesionálů, což přináší silný výsledek. Tito odborníci mají průmyslové zkušenosti, které přímo přispívají k použitelnosti kurzů. 15+ kurzů v balíčku zahrnuje nejen finanční modelování, ale také oceňování, analýzu citlivosti a modely specifické pro dané odvětví.

Kurzy finančního modelování Finance vs Coursera

Výše uvedený obrázek pochází z kurzů finančního modelování Finance.

Finance navíc poskytuje dostatek bezplatných zdrojů k doplnění balíčku Finance Full Access Bundle. Tyto zdroje sahají od článků o finanční analýze, volbě povolání, účetních zásadách a investičních metodách až po šablony aplikace Excel pro širokou škálu finančních poměrů a vzorců. Ve skutečnosti mohou ctižádostiví profesionálové, kteří by chtěli vzorek kurzů Finance, získat přístup ke zdrojům zdarma a kdykoli pro sebe pohodlně. Jednoduše přejděte do sekce zdrojů a vyhledejte odkazy na příslušné články nebo šablony.

Praktické aplikace

Pro kohokoli, kdo chce proniknout do podnikových financí, investiční bankovnictví Průvodce kariérou investičního bankovnictví Průvodce kariérou v investičním bankovnictví - naplánujte si svoji kariéru IB. Dozvíte se o platech investičního bankovnictví, o tom, jak se najímat a co dělat po kariéře v IB. Divize investičního bankovnictví (IBD) pomáhá vládám, korporacím a institucím získávat kapitál a provádět fúze a akvizice (M&A). , kapitálový výzkum, FP&A Analytik FP&A Staňte se analytikem FP&A ve společnosti. Načrtneme plat, dovednosti, osobnost a školení, které potřebujete pro FP&A pracovní místa a úspěšnou finanční kariéru. Analytici, manažeři a ředitelé společnosti FP&A jsou zodpovědní za poskytování výkonných manažerů analýzám a informacím, které potřebují, nebo v jiných oblastech financí. Finance je nejlepší hodnota za vaše peníze. Kurzy jsou navrženy tak, aby mohly být přizpůsobeny nebo seskupeny tak, aby vyhovovaly konkrétním aspiracím na kariéru nebo požadavkům profesionálního rozvoje jednotlivce. Ale nedělejte si slovo, podívejte se na stovky recenzí Studentské recenze Denní recenze a zpětná vazba od tisíců studentů, kteří absolvují kurzy financí, aby se připravili na kariéru v investičním bankovnictví, FP&A, financích, účetnictví ... z našich tisíců studentů, kteří pokročili v kariéře absolvováním našich kurzů.

Finance také nabízejí finanční pomoc těm, kteří mají zájem o absolvování kurzů, ale jen se stydí se zdroji, které jsou k tomu potřebné. Chcete-li požádat o tuto finanční pomoc, navštivte stránku žádosti Finanční podpora Finanční finanční podpora zahrnuje finanční pomoc, univerzitní stipendia a charitativní dary. Prozkoumejte naši finanční podporu pro vaši kariéru a vyplňte požadované informace. Žadatelé by měli v krátké době obdržet odpověď obsahující další pokyny nebo výsledky.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli tuto příručku, která porovnává kurzy finančního modelování s Courserou v oblasti financí. Tyto bezplatné zdroje vám pomohou v kariérním postupu a pomohou vám:

  • Co je finanční modelování? Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model.
  • Průvodce modelováním DCF Bezplatný průvodce tréninkem modelu DCF Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou neuvolněného volného peněžního toku společnosti
  • Šablona zisku a ztráty Šablona zisku a ztráty Šablona zisku a ztráty zdarma (šablona zisku a ztráty) ke stažení. Vytvořte si vlastní výkaz příjmů s měsíční a roční verzí v poskytnutém souboru Excel. Tato šablona zisků a ztrát shrnuje příjmy a výdaje společnosti za určité období, aby se dospělo k jejímu čistému zisku za dané období.
  • Zkratky pro Excel Zkratky pro Excel PC Mac Zkratky pro Excel - Seznam nejdůležitějších a nejběžnějších zkratek pro MS Excel pro uživatele PC a Mac, finance, účetní profese. Klávesové zkratky zrychlují vaše dovednosti v oblasti modelování a šetří čas. Naučte se úpravy, formátování, navigaci, pás karet, vkládání speciálních, manipulaci s daty, úpravy vzorců a buněk a další zkratky

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found