Šestimístný plat - Jak vydělat 100 000 USD nebo více

V podnikovém světě existuje něco jako šestimístný plat. Znamená to získat plat ve výši nejméně 100 000 $. Jednotlivci, kteří vydělávají méně než to, ale alespoň 10 000 $, mají pětimístný plat. Pokud vyděláváte milion dolarů, máte sedmimístný plat (a samozřejmě skvělou práci).

Podívejte se na mapu kariéry Finance a podívejte se na různé cesty kariéry.

Šestimístný plat

Kdo by nechtěl vydělat spoustu peněz, konkrétně získat šestimístný plat? Jedním z rozhodujících faktorů při podávání žádosti o zaměstnání je plat. Většina, ne-li všichni, profesionálové, vždy hledají zaměstnání, která přicházejí s finanční odměnou a odměnami. Odměna Odměna je jakýkoli druh kompenzace nebo platby, které jednotlivec nebo zaměstnanec obdrží jako platbu za své služby nebo práci, za kterou dělají organizace nebo společnost. Zahrnuje jakýkoli základní plat, který zaměstnanec obdrží, spolu s dalšími typy plateb, které se hromadí v průběhu jejich práce, které.

Jak vydělat šestimístný plat?

Chcete každý rok vydělat šestimístný plat? Prvním krokem je brát své vzdělání vážně. Mít pevný základ vám významně pomůže vybrat si kariéru, která vás povede k finančnímu úspěchu. Podle příručky Occupational Outlook Handbook of the Bureau of Labor Statistics pouze 55 z 818 uvedených pracovních míst nabízí průměrné platy nejméně 100 000 $ každý rok. Z 55 pracovních míst vyžaduje 53 alespoň bakalářský titul.

Několik průmyslových odvětví platí dobře a nabízí více příležitostí k postupu, takže je zásadní pečlivě si vybrat svou kariérní cestu. Pokud chcete mít kariéru, která nabízí šestimístný plat, je nejlepším řešením pokračovat ve vzdělávání. Pro představu, zde je několik pracovních míst, které byste měli zvážit, pokud si chcete vydělat šestimístný plat:

1. Pojistný matematik

Pojišťovny zaměstnávají pojistné matematiky, kteří hodnotí rizika a snižují náklady pomocí statistik a matematiky. Od roku 2018 vydělávají v průměru 100 610 USD. Pojistní matematici Pojistný matematik Pojistný matematik v podstatě funguje jako páteř finančního zabezpečení pro pojišťovací a zajišťovací společnosti, nadnárodní korporace a finanční plánovače. Primárním úkolem pojistného matematika je analyzovat riziko a náklady spojené s riziky a nejistotou. obvykle má bakalářský titul z matematiky, statistiky nebo pojistněmatematické vědy. Mnozí také absolvují kurzy databází a programovacích jazyků.

2. Finanční manažer

Banky Nejlepší banky v USA Podle americké Federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů existovalo v USA k únoru 2014 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC. Centrální bankou v zemi je Federální rezervní banka, která vznikla po průchodu Federální rezervní zákon z roku 1913, pojišťovací společnosti a další organizace zaměstnávají finanční manažery, kteří jsou zodpovědní za vývoj strategií, aby byla společnost finančně stabilní a stabilní. Střední roční šestimístný plat finančního manažera je 121 750 $. Máte zájem stát se finančním manažerem? Musíte získat bakalářský titul z financí, účetnictví nebo souvisejícího oboru. Pamatujte, že někteří zaměstnavatelé upřednostňují uchazeče o zaměstnání s MBA.

3. Internista / interní lékař

Údaje z Bureau of Labor Statistics ukazují, že lékaři obvykle vydělávají šestimístný plat ročně. Například internisté dostávají střední plat 182 370 $ ročně. Každý ví, že odborníci v oboru medicíny tráví mnoho let ve škole. Lékaři by měli mít bakalářský titul a být absolventy lékařské fakulty. Také procházejí stážemi a pobytem po dobu tří až sedmi let.

4. Ropný inženýr

Ropní inženýři mají na starosti vytváření způsobů těžby ropy a zemního plynu ze Země. Každý rok dostávají střední šestimístný plat ve výši 128 230 $. Chcete-li pracovat v ropné společnosti jako ropný inženýr, musíte mít bakalářský titul v oboru ropného, ​​civilního, chemického nebo strojního inženýrství.

5. Vývojář softwaru

Ti, kteří se zabývají vývojem softwaru, jsou v dnešní době, kdy vše jde digitálně, vždy žádaní. Vývojáři aplikací vydělávají průměrný šestimístný plat ve výši 102 280 $ ročně. Obvykle jsou držiteli bakalářského titulu v oboru počítačových věd. Mnoho profesionálů však v této oblasti najde úspěch i bez titulu.

Klíčové jídlo

Určitou cestou k získání vysoce placeného zaměstnání je získání pokročilého vzdělání, ale to neznamená, že je to jediný způsob. Stejně jako ve vývoji softwaru, kde někteří zaměstnavatelé najímají uchazeče o zaměstnání i bez titulu, je další jasnou cestou k šestimístnému platu získání dovedností na vyžádání. Rozvoj vyhledávaných dovedností může více než vyrovnat nedostatek formálního vzdělání. Se správnou sadou dovedností a zkušeností můžete stále vydělávat šestimístný plat - nebo dokonce více.

Více zdrojů

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce šestimístným platem. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Roční příjem Roční příjem Roční příjem je celková hodnota příjmu dosaženého během fiskálního roku. Hrubý roční příjem se vztahuje na všechny výdělky před provedením jakýchkoli odpočtů a čistý roční příjem se vztahuje na částku, která zbývá po provedení všech odpočtů. Koncept se vztahuje na jednotlivce i podniky
  • Plán vlastnictví akcií zaměstnanců (ESOP) Plán vlastnictví akcií zaměstnanců (ESOP) Plán vlastnictví akcií zaměstnanců (ESOP) odkazuje na plán zaměstnaneckých výhod, který dává zaměstnancům vlastnický podíl ve společnosti. Zaměstnavatel alokuje procento akcií společnosti každému způsobilému zaměstnanci bez jakýchkoli poplatků předem. Rozdělení akcií může vycházet z platové stupnice zaměstnance, podmínek
  • Kalkulačka platů Kalkulačka platů Tato kalkulačka platů může být použita k odhadu vašeho ročního ekvivalentu platu na základě mzdy nebo sazby, kterou dostáváte za hodinu. Postupujte podle pokynů níže, abyste převedli hodinový na roční příjem a stanovili svůj plat na ročním základě. Jednoduše zadejte své informace a tento formulář se každou hodinu změní na plat
  • Průvodci platy pro finance a obchodní kompenzace Kompenzace a průvodci platy za pracovní místa v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA,

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found