Posuzovaná hodnota - přehled, důležitost a příklad

Posuzovaná hodnota je dolarová hodnota, která je přiřazena vlastnosti k měření příslušných daní.

Posuzovaná hodnota

U nemovitosti bude provedeno ohodnocené ocenění za účelem stanovení její hodnoty pro daňové účely. Posuzované ocenění bude brát v úvahu podobné prodeje a inspekce domů. Hodnota dolaru je stanovena vládou a je použita k výpočtu majetkových daní.

Typicky bude posuzovaná hodnota nižší než odhadovaná reálná tržní hodnota. Tržní hodnota Tržní hodnota se obvykle používá k popisu toho, jak velká je hodnota aktiva nebo společnosti na finančním trhu. Je vzájemně určováno účastníky trhu a. Poskytuje daňovým úřadům základ daně a další důležité informace týkající se nemovitosti.

souhrn

  • Posuzovaná hodnota je dolarová hodnota, která je přiřazena vlastnosti k měření příslušných daní.
  • Je důležité pochopit rozdíl mezi odhadovanou hodnotou a tržní hodnotou. Tržní hodnota je mnohem vyšší než posuzovaná hodnota.
  • Posuzovaná hodnota je důležitá ze tří hlavních důvodů - (1) hraje obrovskou roli v pojištění majetku, (2) vláda se spoléhá na odhadovanou hodnotu při vybírání odpovídající částky majetkových daní a (3) posuzovaná hodnota poskytne hrubý odhad odhad hodnoty domu.

Porozumění hodnocené hodnotě

Posuzovaná hodnota je odhad nemovitosti ve srovnání s podobnými vlastnostmi. Obce a kraje zaměstnávají hodnotitele k oceňování majetku, aby k němu mohly náležitě přiřadit majetkové daně. Odtamtud hodnotitel přijde s odhadovanou hodnotou a odečte případná osvobození od daně.

Přiřazená hodnota se vynásobí mírou hodnocení, jinak známou jako poměr hodnocení. Zahrnuje jednotné procento, které stanoví každá daňová jurisdikce. Procento je obvykle 80% - 90% a bude určovat zdanitelnou hodnotu nemovitosti. Čím vyšší je posuzovaná hodnota, tím více daní majitel nemovitosti zaplatí.

Tržní hodnota vs. odhadovaná hodnota

Korporace Corporation Korporace je právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. přiřazené k posouzení nemovitosti se podívá na rozložení, věk, stav, umístění a nedávné prodeje v dané oblasti. Zjištěná hodnota zůstane po dobu 12 měsíců při opětovném posouzení stejná.

Není pravděpodobné, že vylepšení interiéru provedená ve vašem domě, jako je modernizace koupelny nebo dokončení suterénního apartmá, přispějí k posuzované hodnotě vašeho domu, protože odhadci nebudou při hodnocení nemovitosti zkoumat interiéry.

Renovace však mohou ohromně zvýšit tržní hodnotu. Je to jeden z hlavních důvodů, proč je důležité porozumět rozdílu mezi posuzovanou hodnotou a tržní hodnotou. Tržní hodnota je mnohem vyšší než posuzovaná hodnota. Může se dokonce změnit týden co týden, v závislosti na tom, kolik je jednotlivec ochoten zaplatit.

Celkově je důležité, aby vlastníci nemovitostí nepředpokládali, že posuzovaná hodnota bude odrážet reálnou tržní hodnotu jejich nemovitosti. Posuzovaná hodnota je pouze odhadem hodnoty nemovitosti, a proto není důležitá při určování potenciální hodnoty dalšího prodeje nemovitosti.

Proč je hodnocená hodnota důležitá?

Posuzovaná hodnota je důležitá ze tří hlavních důvodů:

  1. Hraje obrovskou roli v pojištění nemovitostí, protože pomáhá vlastníkům nemovitostí určit, kolik krytí požadují. Jejich pojištění bude založeno na odhadované hodnotě, nikoli na tržní hodnotě.
  2. Vládní vláda Vláda má velmi vlivný ve všech aspektech finančního světa. Vládní nařízení a politiky ovlivňují celkovou ekonomiku a mají přímý dopad na činnost finančních institucí. Vládní zákony a předpisy ve skutečnosti ovlivňují finanční záležitosti podniků a jednotlivců. Spoléhá se na odhadce, aby posoudili nemovitosti a vybrali příslušnou částku majetkových daní. Pokud by to založily na tržní hodnotě, byly by majetkové daně mnohem dražší.
  3. Poskytuje hrubý odhad hodnoty domu. Pokud se majitelé nemovitostí rozhodnou prodat dále, znají minimální částku, kterou za prodej vydělají.

Příklad posuzované hodnoty

Váš dům prochází daňovým posouzením. Posuzovatel stanoví odhadovanou hodnotu 500 000 USD a místní daňová sazba daně je 80%. Proto je 500 000 x 80% = 400 000 $ zdanitelná hodnota v domácnosti.

Vláda poté použije toto číslo k výpočtu vašeho účtu daně z nemovitosti. Posuzovanou hodnotu nelze zaměňovat s tržní hodnotou vašeho majetku. Je možné, že v budoucnu můžete například prodat svůj dům za 600 000 USD.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Spravedlivá tržní hodnota Spravedlivá tržní hodnota Spravedlivá tržní hodnota (zboží nebo služby, která se vyměňuje) se vztahuje k ceně, za kterou obě strany, které provádějí transakci (kupující a prodávající tohoto zboží
  • Ocenění majetku Ocenění majetku Ocenění majetku se jednoduše týká hodnoty přiřazené ke konkrétní nemovitosti, včetně akcií, opcí, dluhopisů, budov, strojů nebo pozemků, která se provádí obvykle, když má být společnost nebo aktiva prodána, pojištěna nebo převzata . Aktiva lze rozdělit do hmotných a nehmotných aktiv
  • Přístup ke srovnání prodeje (Real Estate) Přístup ke srovnání prodeje (Real Estate) Přístup ke srovnání prodeje závisí na nedávném prodeji podobných nemovitostí, jako je odhadovaná nemovitost. Porovnávaná vlastnost by měla také
  • Správa majetku Správa majetku Správa majetku je proces vývoje, provozu, údržby a prodeje aktiv nákladově efektivním způsobem. Tento termín, který se nejčastěji používá ve financích, se používá ve vztahu k jednotlivcům nebo firmám, které spravují aktiva jménem jednotlivců nebo jiných subjektů.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found