Plat vedoucího úvěrového analytika - přehled, státy USA, hlavní zaměstnavatelé

Průměrný plat senior analytika ve Spojených státech je 66 393 $ ročně. Toto číslo závisí na několika faktorech, včetně zaměstnavatele, umístění, vzdělání a počtu let praxe.

Vyšší úvěroví analytici jsou zodpovědní za hodnocení úvěrových požadavků a vytváření doporučení na základě finančních informací jednotlivců nebo společností, které si půjčují peníze. Ve spolupráci s úvěrovými úředníky zpracovávají výsledky hodnocení rizik a diskutují o úvěrových politikách.

Plat vedoucího úvěrového analytika

Pokud se chcete stát senior úvěrovým analytikem, potřebujete alespoň bakalářský titul v oboru financí, účetnictví a účetnictví. Veřejné účetní firmy se skládají z účetních, jejichž úkolem je sloužit podnikům, jednotlivcům, vládám a neziskovým organizacím prostřednictvím přípravy finančních výkazů, daní nebo souvisejícího oboru. . Potřebujete také několikaletou pracovní zkušenost s hodnocením úvěru nebo půjčky. Jak získáte více zkušeností, můžete se posunout na podnikovém žebříčku jako vedoucí úvěru, správce úvěrů / inkas nebo správce portfolia Správce portfolia Správci portfolia spravují investiční portfolia pomocí procesu správy portfolia v šesti krocích. V této příručce se dozvíte přesně, co správce portfolia dělá. Manažeři portfolia jsou profesionálové, kteří spravují investiční portfolia s cílem dosáhnout investičních cílů svých klientů. .

Platy v městech USA

Město USAPlat
New York, NY$86,096
Los Angeles, CA.$83,000
Chicago, IL$73,336
Minneapolis, MN$70,119
Houston, TX$69,562
Seattle, WA$69,210
Atlanta, GA$64,081

Populární platy zaměstnavatelů pro starší kreditní analytiky

ZaměstnavatelPlat
Americká banka$88,000
Wells Fargo Bank$80,000
Bank of America Corp.$66,000
Cobank$70,000
Farm Credit$73,000
Expeditors International of Washington, Inc.$65,000
Umpqua banka$64,000
HSBC Holdings$86,000
J. Morgan$73,000
M&T Bank Corp.$76,000

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Analýza úvěrového rizika Analýza úvěrového rizika Analýzu úvěrového rizika lze považovat za rozšíření procesu přidělování úvěrů. Poté, co jednotlivec nebo podnik požádá banku nebo finanční instituci o půjčku, půjčující instituce analyzuje potenciální přínosy a náklady spojené s půjčkou.
  • Analýza půjčky Analýza půjčky Analýza půjčky je metoda hodnocení, která určuje, zda jsou půjčky poskytovány za reálných podmínek a zda potenciální dlužníci mohou a jsou ochotni půjčku splatit. Kontroluje způsobilost potenciálního dlužníka podle kritérií stanovených pro půjčování.
  • Řízení rizik Řízení rizik Řízení rizik zahrnuje identifikaci, analýzu a reakci na rizikové faktory, které tvoří součást života podniku. Obvykle se to dělá s
  • Top 10 účetních a finančních certifikací Top 10 účetních a finančních certifikací Top 10 nejlepších účetních a finančních certifikací, které zdůrazňují, že někdo vynaložil čas a úsilí na rozšíření svých znalostí a dovedností. Certifikace účetnictví a financí zdůrazňují, že někdo vynaložil čas a úsilí na rozšíření svých znalostí a dovedností.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found