Jak přidat certifikát CFI ® na LinkedIn - kroky s obrázky

Zde je podrobný průvodce s obrázky, jak přidat svůj certifikát Finance® na LinkedIn. Není nutné říkat, že byste nejprve měli absolvovat kurz Corporate Finance Institute (Finance) ®! Naše certifikáty jsou online a mají blockchainové zabezpečení. Zde je příklad jednoho z našich online certifikátů. Je opravdu jednoduché přidat je do svého profilu na LinkedIn. Viz níže uvedené kroky:

Krok 1 - Přejít na Můj panel

Přejít na Můj panel. Toto najdete na domovské stránce našeho webu, jak je znázorněno:

Krok 2 - Přejít na Moje certifikáty> Moje pověření (Studentský přepis)

Kliknutím na Moje pověření (Studentský přepis) zobrazíte všechny své získané certifikáty. Poté klikněte na možnost zobrazení certifikátu kurzu, který chcete přidat do svého profilu LinkedIn. Otevře se nová karta, která zobrazí váš certifikát:

Krok 3 - Přidejte certifikát do profilu LinkedIn

Na stránce certifikátu klikněte na Více a vyberte Přidat do profilu LinkedIn.

Krok 4 - Gratulujeme! Jsi hotový!

Gratulujeme, měl by se váš certifikát zobrazit v části Licence a certifikace. Klikněte na „Zobrazit pověření“ a ujistěte se, že je správně propojen.

Pokud máte nějaké problémy, pošlete e-mail na adresu [chráněno e-mailem] Rádi vám dále pomůžeme s umístěním vydělaného finančního certifikátu do vašeho profilu LinkedIn nebo s jakýmkoli dalším dotazem, který máte.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli vysvětlení Finance o tom, jak přidat finanční certifikát na LinkedIn. Zde je několik dalších zdrojů, o kterých si myslíme, že by vás mohly zajímat:

  • Pokyny k profilu LinkedIn Pokyny k profilu LinkedIn Ujistěte se, že dodržujete osvědčené pokyny k profilu LinkedIn, abyste se mohli prezentovat online profesionální komunitě. Pokud to s dosažením úspěchu ve své kariéře myslíte vážně, vytvořte si online prezentaci prostřednictvím LinkedIn. Jedná se o sociální síť pro podnikové profesionály
  • Certifikát FMVA ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari
  • Mapa kariéry
  • Průvodce analytikem Trifecta - bezplatná elektronická kniha Průvodce analytikem Trifecta® Konečný průvodce tím, jak být prvotřídním finančním analytikem. Chcete být prvotřídním finančním analytikem? Hledáte nejlepší osvědčené postupy v oboru a vyčníváte z davu? Náš proces s názvem The Analyst Trifecta® se skládá z analytiky, prezentace a měkkých dovedností

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found