Šablona Crossover Rate - Stáhněte si šablonu Excel zdarma

Tato šablona míry křížení prokáže, jak vypočítat NPV různých projektů a vykreslit profily NPV k identifikaci míry křížení.

Takto vypadá šablona crossover rate:

Screenshot šablony rychlosti křížení

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Crossover Rate je míra návratnosti (alternativně nazývaná vážená průměrná cena kapitálu WACC WACC je vážená průměrná cena kapitálu společnosti a představuje její smíšené náklady na kapitál včetně vlastního kapitálu a dluhu. Vzorec WACC je = (E / V x Re) + ((D / V x Rd) x (1-T)). Tato příručka poskytne přehled o tom, co to je, proč se používá, jak to vypočítat a také poskytuje kalkulačku WACC ke stažení), na které Net Present Hodnota DCF Analýza Infografika Jak skutečně funguje diskontovaný peněžní tok (DCF). Tato infografika analýzy DCF prochází různými kroky při vytváření modelu DCF v aplikaci Excel. (NPV) dvou projektů jsou stejné. Představuje míru návratnosti, při které profil čisté současné hodnoty jednoho projektu protíná profil čisté současné hodnoty jiného projektu.

V cvičeních analýzy kapitálového rozpočtování se míra přechodu používá k zobrazení, kdy se jeden investiční projekt stane nadřazeným nad druhým v důsledku změny míry návratnosti (nákladů na kapitál).

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found