Nejlepší software pro osobní finance - vyberte si ten, který potřebujete

Vzhledem k nesčetnému množství možností, které jsou dnes na trhu k dispozici, může být obtížné vybrat nejlepší software pro osobní finance. Moderní technologie nám dala software pro osobní finance, který je navržen tak, aby nám pomohl lépe spravovat naše peníze a udržovat si přehled o našich financích. Osobní finance Osobní finance jsou proces plánování a správy osobních finančních aktivit, jako je vytváření příjmů, utrácení, spoření, investování, a ochrana. Proces správy osobních financí lze shrnout do rozpočtu nebo finančního plánu. .

Nejlepší software pro osobní finance

Dříve lidé čekali na výpisy z bankovních účtů nebo navštívili místní pobočku své banky, aby mohli spravovat své finance. V tomto digitálním věku se správa peněz a investice do budoucnosti stávají efektivnějšími díky technologickému pokroku. V dnešní době se velmi spoléháme na naše smartphony a notebooky, abychom zjistili, kam směřují naše peníze a kolik ušetříme do budoucna. Platby účtů lze provést také několika kliknutími.

Příklady softwaru pro osobní finance

Abyste se mohli rozhodnout, je zde seznam nejlepších softwarových řešení pro osobní finance, která vám mohou pomoci zvýšit vaše úspory a kontrolovat výdaje.

# 1 Quicken Premier

Lidé, kteří se zabývají osobním účetnictvím, by měli být obeznámeni s nástrojem pro stolní počítače s názvem Quicken. Jeho edice Premier je ideální pro správu nejen osobních financí, ale také investic a obchodních účtů. Umožňuje vám propojit transakce mezi vašimi účty, což znamená, že převod finančních prostředků z jednoho účtu na druhý je snadný. Tento software také nabízí nástroje pro rozpočtování, které vám pomohou rozumně utratit a současně ušetřit.

# 2 Osobní kapitál

Pokud chcete ke správě všech svých finančních účtů používat pouze jednu platformu, můžete zvážit osobní kapitál. Software můžete použít pro své bankovní účty Typy retailových bank Obecně lze říci, že existují tři hlavní typy retailových bank. Jsou to komerční banky, družstevní záložny a některé investiční fondy, které nabízejí služby retailového bankovnictví. Všichni tři pracují na poskytování podobných bankovních služeb. Patří mezi ně běžné účty, spořicí účty, hypotéky, debetní karty, kreditní karty a osobní půjčky. , hypotéky a kreditní karty, stejně jako vaše investiční účty. Umožňuje vám sledovat vaše aktiva a úspory. Rovněž nabízí rady založené na vašich cílech a aktuální finanční situaci.

# 3 YNAB

You Need A Budget nebo YNAB je program pro osobní finance, který vám umožňuje kontrolovat výdaje, dodržovat finanční plán a spravovat váš celkový měsíční rozpočet. Pomáhá zlepšit vaši finanční gramotnost a rozvíjet lepší návyky v oblasti spoření a utrácení. Poskytuje také návody k náročnějším finančním tématům.

# 4 Mvelopes

Pokud jste zvyklí vkládat peníze do obálek, abyste mohli spravovat svůj rozpočet, můžete s Mvelopes dělat totéž, pouze digitálním způsobem. Tento software pro osobní finance využívá stejný přístup k rozpočtování, kdy své finanční prostředky rozdělíte do různých digitálních obálek určených pro konkrétní účely, jako jsou úspory, účty za telefon, potraviny, hypotéka Hypotéka Hypotéka je půjčka - poskytovaná hypotečním věřitelem nebo bankou - který umožňuje jednotlivci koupit si dům. I když je možné si půjčit na pokrytí všech nákladů na bydlení, je častější zajistit si půjčku ve výši přibližně 80% hodnoty domu. atd. Pokud v obálce stále zbývají peníze, zůstanou tam, což vám dává svobodu utratit je za něco jiného nebo si je ponechat do dalšího výplatního období.

# 5 Mint

Dalším populárním nástrojem pro tvorbu rozpočtu je mincovna. Software pro osobní finance Mint analyzuje vaše výdajové návyky a identifikuje oblasti, kde můžete snížit náklady a zlepšit své finance. Mint také pomáhá platit účty včas, protože vám umožňuje nastavit upozornění na termíny splatnosti. Díky svým kategoriím rozpočtu poskytuje aplikace informace v reálném čase o tom, kolik můžete utratit za určité položky.

# 6 Peníze panel

Jedním z nejlepších dostupných softwarových řešení pro osobní finance je Money Dashboard. Poskytne vám jasnější obrázek o vašich výdajích prostřednictvím výsečového grafu, který ukazuje, kolik utratíte za dopravu, jídlo, služby atd. Nabízí také celkový přehled na první pohled, který vám sdělí množství peněz dostupných na všech vašich účtech . Budete jej moci porovnat s údaji z minulého měsíce, abyste viděli, jak dobře spravujete své finance.

# 7 FutureAdvisor

Pokud jste DIY investor a hledáte software pro osobní finance zaměřený na investování, zvažte FutureAdvisor. Poskytuje přizpůsobená doporučení, jak diverzifikovat své portfolio. Slyšeli jste někdy o robotickém poradci? Jedná se o automatizovaného investičního poradce, který vám pomůže spravovat vaše portfolio na základě algoritmů Algoritmy (Algos) Algoritmy (Algos) jsou sada pokynů, které jsou zavedeny k provedení úkolu. Algoritmy jsou zavedeny k automatizaci obchodování za účelem generování zisků na frekvenci, kterou nelze lidský obchodník. Pokud si to chcete vyzkoušet, FutureAdvisor přichází s placenou verzí robo-poradce pro komplexnější správu portfolia.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce nejlepším softwarem pro osobní finance. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále učit a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující finanční zdroje:

  • Budgeting Software Budgeting Software Budgeting software je jakýkoli počítačový program, který pomáhá jednotlivcům nebo podnikům navrhovat, spravovat, sledovat a měnit jejich rozpočet. Příklady softwaru sahají od Microsoft Excel na jednom konci po SAP na druhém konci. V tomto článku budeme zkoumat a porovnávat různé typy softwaru pro rozpočtové účely. Typy
  • Kohortová analýza Kohortová analýza Kohortová analýza je forma behaviorální analýzy, která bere data z dané podmnožiny a seskupuje je do souvisejících skupin spíše než do jedné jednotky.
  • Finanční modelování se SAS Finanční modelování se SAS
  • Nejlepší finanční kalkulačky Nejlepší 3 finanční kalkulačky Finanční kalkulačky jsou důležitou investicí pro každého, kdo potřebuje vykonávat konkrétní finanční funkce, které standardní kalkulačky nezvládnou. Pro

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found