Snadné kredity CPE - přehled, kde a jak získat

Získání licence CPA nestačí. Jak vždy říkají, učení je nikdy nekončící proces. Musíte podstoupit školení nebo absolvovat kurzy, abyste se dozvěděli, co je nového v oboru, což vám nakonec pomůže ve vaší kariéře. Jako CPA se od vás vyžaduje získání dalšího odborného vzdělávání. Další odborné vzdělávání (CPE) je dalším požadavkem pro certifikované veřejné účetní (CPA), který je navržen tak, aby pomáhal udržovat jejich kompetence a dovednosti jako poskytovatelé profesionální služby. V rámci trvalých požadavků na udržení kreditů za označení CPA. Program CPE vás vybaví sadou znalostí a dovedností, které budete potřebovat k poskytování vynikajících služeb klientům. Je také nezbytné uchovat si licenci, abyste mohli pokračovat ve své účetní praxi.

Snadné kredity CPE

Jak můžete podstoupit CPE? Musíte získat snadné kredity CPE. Pro některé účetní mohou být hodinami profesionálního rozvoje. Pamatujte, že počet kreditů CPE se bude lišit v závislosti na státní účetní radě. Jako vodítko se jeden kredit CPE rovná 50 minutám tréninku. Kredity můžete získat účastí na průmyslových konferencích a workshopech. Můžete také absolvovat kurzy v prostředí učebny. Pokud však hledáte snadnost a pohodlí, zvažte získání kreditů CPE online.

Jak získat snadné kredity CPE?

Absolvování kurzů CPE online znamená snadné kredity CPE, protože je můžete získat podle svého preferovaného harmonogramu, kdekoli chcete. Klíčem je najít renomovanou společnost nebo instituci, která je způsobilá poskytovat kurzy CPE. Tady jsou některé z nich:

1. Corporate Finance Institute®

Finance je společnost se sídlem v Kanadě, která poskytuje širokou škálu online kurzů a školení pro různé finanční oblasti, jako je finanční modelování, oceňování a podnikové finance. Je členem Národního registru sponzorů CPE a nabízí bezplatné online kurzy schválené Národní asociací státních účetních rad (NASBA). NASBA NASBA je zkratka pro Národní asociace státních účetních rad. Společnost NASBA, založená v roce 1908, je sdružení založené za účelem podpory, dohledu a zvyšování účinnosti 50 státních účetních rad ve Spojených státech. NASBA udržuje platformu, kde jsou v účetním průmyslu. CPA mohou absolvovat tyto kurzy, například Excel Crash Course, Funded Income Fundamentals a Introduction to Corporate Finance.

2. PricewaterhouseCoopers

PricewaterhouseCoopers je globální síť společností, které poskytují daňové, poradenské a ověřovací služby. Je také jednou z účetních společností velké čtyřky. Pro snadné zápočty CPE nabízí PwC knihovnu různých zdrojů o různých daňových a účetních tématech. Jednoduše navštivte webové stránky firmy a vyhledejte kategorii CFOdirect, kde najdete programy CPE a webové vysílání založené na videu.

3. Výuka LinkedIn

Další možností, jak snadno získat kredity CPE, je LinkedIn Learning. Síťová platforma pro profesionály certifikovaná NASBA poskytuje více než 160 kurzů schválených CPE, včetně nadací Business Development Foundations, Big Data: Techniques and Concepts a QuickBooks: Seting a Company File In Depth.

Závěrečné slovo

Pole daní a účetnictví se nikdy nepřestávají vyvíjet. Společnosti vyžadují pokročilé dovednosti a technologický pokrok nevykazuje žádné známky zastavení. Pro certifikované veřejné účetní je zásadní zůstat relevantní a zajistit, aby měli znalosti o nejnovějších v oboru a také o nejmodernějších online nástrojích, které mohou používat k efektivnějšímu plnění svých úkolů. Ujistěte se, že jste získali požadovaný počet kreditů CPE, abyste mohli ve své praxi pokračovat nejšikovnějším způsobem.

Další zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Kredity CPE online Kredity CPE online Kredity CPE lze také získat online prostřednictvím webinářů nebo videonávodů. Díky online školení CPE je pro CPA pohodlnější získávat kredity kdykoli
  • Zdarma CPE kredity pro CPA Zdarma CPE kredity pro CPA I když existují placené kurzy schválené CPE, existují také způsoby, jak získat zdarma CPE kredity pro CPA. Od webinářů a webcastů po kurzy na vyžádání, budete
  • Kurzy finančního modelování
  • Nejlepší finanční certifikace Nejlepší finanční certifikace Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found