CFI vs Wall Street Prep (WSP) | Kurzy finančního modelování

Aniž je dotčeno, pro každého, kdo uvažuje o kariéře v investičním bankovnictví Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je rozdělení banky nebo finanční instituce, která slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním poradenských služeb v oblasti upisování (získávání kapitálu) a fúzí a akvizic (M&A). Investiční banky fungují jako zprostředkovatelé, kapitálový výzkum Analytik akciového výzkumu Analytik akciového výzkumu poskytuje výzkumné pokrytí veřejných společností a distribuuje tento průzkum klientům. Pokrýváme plat analytika, popis práce, vstupní body odvětví a možné kariérní cesty. , FP&A Analytik FP&A Staňte se analytikem FP&A ve společnosti. Načrtneme plat, dovednosti, osobnost a školení, které potřebujete pro FP&A pracovní místa a úspěšnou finanční kariéru. Analytici, manažeři a ředitelé FP&A jsou zodpovědní za poskytování výkonných manažerů potřebným analýzám a informacím, účetnictví nebo financí. Kurzy Finance jsou běžným způsobem, jak proniknout nebo postoupit. V této příručce porovnáváme Finance s Wall Street Prep (WSP).

Finanční kurzy byly vytvořeny přední školící společností Wall Street známou jako MDA Training a byly použity k trénování tisíců nových zaměstnanců v globálních bankách Bulge Bracket Investment Banks Investiční banky Bulge Bracket jsou nejlepší světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a za posledních dvacet let.

Mnoho našich studentů se nás před registrací zeptá, v čem se lišíme od Wall Street Prep, a proto jsme níže zveřejnili užitečné srovnání.

Proč absolvovat finanční kurzy přes Wall Street Prep?

Jednoduše řečeno, naše kurzy mají nejdelší zkušenosti s výcvikem odborníků na podnikové finance. Naši učitelé začali před více než 20 lety navrhovat kurzy, aby vyškolili nové zaměstnance v globálních bankách v Londýně, New Yorku, Hongkongu, Torontu a dalších významných finančních centrech.

Jsme hrdí na vývoj poutavého obsahu. Věříme, že naše video kurzy mají ve srovnání s naší konkurencí nejlepší kombinaci nebo mediální design, grafické ilustrace a krásné šablony aplikace Excel. Používáme profesionální hlasové herce a manažery kurikula, kteří se specializují na pokročilé odborné vzdělávání.

Naše ceny jsou konkurenceschopnější a získáte mnohem větší hodnotu.

Níže je srovnání našeho balíčku Full Access Bundle a balíčku Premium WSP.

FinanceWall Street Prep

ProduktBalíček s plným přístupemPrémiový balíček

# samozřejmě24 kurzů6 kurzů

Cena$497$499

Podpěra, podporaE-mail a telefonE-mailem

Co je v ceněVidea a šablonyVidea a šablony

CertifikátyAnoAno
Profesionální mediální designAnoNe

Roky rozvíjející kurzy20+13+

Níže uvedená tabulka je k 24. září 2017.

Porovnání provozu na webu

Níže uvedená tabulka hodnotí přenosy nejlepších tréninkových webů zaměřených na finanční modelování. Data pocházejí z webu SimilarWeb.com, který poskytuje údaje o statistikách provozu webových stránek a informacích o trhu.

Jméno společnostiMěsíční provoz stránek
Corporate Finance Institute® (Finance)4,000,000
Wall Street Oasis (WSO)2,370,000

Institut CFA®1,740,000
Wall Street Mojo2,290,000
Fúze a inkvizice (M&I)522,380
Wall Street Prep (WSP)514,900
Breaking Into Wall Street (BIWS)231,230
Institut investičního bankovnictví (IBI)N / A
Institut FM (FMI)N / A
Training The Street (TTS)N / A

Zdroj: SimilarWeb Estimates, tabulka se aktualizuje měsíčně

Porovnejte všechny společnosti poskytující školení v oblasti finančního modelování.

Další zdroje z financí

Pro kohokoli, kdo chce rozvíjet svou kariéru v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví a finančního modelování, jsme sestavili obrovskou databázi bezplatných průvodců, nástrojů a šablon, pomocí kterých své dovednosti posunete na další úroveň. Níže je snímek obrazovky jednoho z našich kurzů finančního modelování.

cf vs wall street prep (WSP)

Naše interaktivní mapa kariéry je skvělý způsob, jak zjistit, která cesta je pro vás ta pravá, a začít plánovat a rozvíjet dovednosti, které potřebujete.

Pro další čtení důrazně doporučujeme tyto příručky:

  • Průvodce finančním modelováním DCF Bezplatný průvodce výcvikem modelu DCF Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou neuvolněného volného peněžního toku společnosti
  • Techniky oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a předchozí transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích
  • Advanced Financial Modeler Advanced Financial Modeling (AFM) Naučte se techniky Advanced Financial Modeling (AFM), které by finanční modelář měl používat k provádění špičkových finančních analýz. Kurzy, certifikáty
  • Pokročilé Excel Pokročilé vzorce Excel, které musíte znát Tyto pokročilé vzorce Excel jsou důležité, abyste je věděli, a posune vaše dovednosti v oblasti finanční analýzy na další úroveň. Pokročilé funkce aplikace Excel, které musíte znát. Naučte se 10 nejlepších vzorců aplikace Excel, které každý finanční analytik světové úrovně pravidelně používá. Tyto dovednosti zlepší vaši tabulkovou práci v jakékoli kariéře

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found