Kalkulačka aktuálního poměru - stažení šablony aplikace Excel (CFI) zdarma

Tato kalkulačka aktuálního poměru vám pomůže vypočítat aktuální poměr vzhledem k součtu všech krátkodobých aktiv a krátkodobých závazků. Současný poměr je klíčovým ukazatelem likvidity, který měří schopnost společnosti krýt své krátkodobé závazky.

Zde je úryvek aktuální šablony kalkulačky poměru:

Kalkulačka aktuálního poměru

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Vzorec aktuálního poměru

Vzorec aktuálního poměru je:

Současný poměr = oběžná aktiva / krátkodobé závazky

Proč používat aktuální poměr?

Současný poměr hodnotí fungování společnosti a to, jak finančně solidní je společnost ve vztahu k jejímu nesplacenému dluhu. Znalost tohoto poměru může být zásadní pro rozhodování věřitelů, investorů a dodavatelů společnosti. Pokud jde o tyto zúčastněné strany, současný poměr je důležitým nástrojem, který jim pomáhá při jejich obchodním rozhodování.

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných modelů pro Excel, prezentací PowerPoint a šablon dokumentů Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.
  • Zdarma eKnihy

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found