Tmavomodrý oblek - hnědé boty nebo černé boty? Wall Street šaty

Mám nosit černé nebo hnědé boty s tmavomodrým oblekem? Tato otázka se objevuje překvapivě často. Pokud se chystáte na pohovor nebo začínáte svůj první den v novém zaměstnání v oblasti podnikových financí, Přehled podnikových financí Podnikové finance se zabývají kapitálovou strukturou společnosti, včetně jejího financování a opatření, která vedení podnikne ke zvýšení hodnoty chcete vypadat co nejlépe! Ať se vám to líbí nebo ne, způsob, jakým se oblékáte, hraje roli v celkovém dojmu vašich kolegů z vás. Níže rozebráme debatu o: „tmavomodrém obleku - hnědé boty nebo černé boty?“ s obdobou rizika a výnosu Riziko a návratnost V investování jsou riziko a výnos vysoce korelované. Zvýšená potenciální návratnost investic obvykle jde ruku v ruce se zvýšeným rizikem. Mezi různé typy rizik patří riziko specifické pro projekt, riziko specifické pro dané odvětví, riziko konkurence, mezinárodní riziko a tržní riziko. .

modrý oblek hnědé boty

Nízké riziko / nízká návratnost -> tmavě modrý oblek s černými botami

Černé boty jsou nejkonzervativnější a nejtradičnější, a proto nejbezpečnější možností. Máte-li averzi k riziku Definice averze k riziku Někdo, kdo má averzi k riziku, má tu vlastnost nebo vlastnost, že dává přednost vyhnout se ztrátě před ziskem. Tato vlastnost je obvykle spojena s investory nebo účastníky trhu, kteří upřednostňují investice s nižšími výnosy a relativně známými riziky před investicemi s potenciálně vyššími výnosy, ale také s vyšší nejistotou a vyšším rizikem. , oblékněte si k tmavomodrému obleku černé boty, abyste výrazně snížili pravděpodobnost, že budete vystupovat způsobem, kterému se dostává negativní pozornosti (tj. lidé v kanceláři, kteří komentují, že váš smysl pro módu je vypnutý)

Spolu s nižším rizikem přichází menší odměna v tom smyslu, že je také méně pravděpodobné, že někoho ohromíte svým smyslem pro módu.

Vyšší riziko / vysoká návratnost -> tmavě modrý oblek s hnědými botami

Modrý oblek, hnědé boty, na druhé straně, znamená o něco větší riziko. Pokud se nacházíte v superkonzervativním pracovním prostředí, může váš pokus vypadat negativně vypadat negativně.

Pokud to ale funguje, modrý oblek s hnědými botami vás může posunout do vyšších úrovní módního stavu v kanceláři!

Přizpůsobení pásu

Je důležité si uvědomit, že ať už si vyberete modrý oblek, hnědé boty nebo modrý oblek, černé boty, musíte barvu opasku sladit s botami. Tento bod je kritický.

Pokud nosíte hnědé boty s černým opaskem, pak vaše vysoce riziková strategie pravděpodobně selže a budete kritizováni za špatný pokus. Naopak, nedělejte opak a noste hnědý opasek (nebo jakoukoli jinou barvu kromě černé) s černými botami.

Je třeba poznamenat: existuje super pokročilá technika úmyslného nesouladu pásu a obuvi, která vytváří „řízenou disharmonii“, ale to je jen pro velmi odvážnou módu, střelbu pro ultra chic.

Chcete-li si o tomto tématu přečíst více, podívejte se, co Wall Street Journal říká o sladění opasků a bot pro muže.

Móda napříč profesními dráhami podnikového financování

Velká část odpovědi na tuto otázku zní: „Záleží na tom, ve které oblasti financí jste a ve které firmě pracujete.“ Chcete-li se dozvědět více o konkurenceschopnosti, osobnosti a kariérním postupu v různých oblastech financí, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu níže.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce po „modrém obleku, hnědé boty“. Doufáme, že to byl zábavný a užitečný průvodce k sladění vašeho tmavomodrého obleku s příslušnými hnědými nebo černými botami (a opaskem!). Chcete-li pokračovat v kariéře mimo módu, prozkoumejte tyto další zdroje:

  • Proč pracovat v investičním bankovnictví? Proč investiční bankovnictví? Téměř každý tazatel v oblasti investičního bankovnictví si položí otázku: proč investiční bankovnictví? Chci pracovat v investičním bankovnictví, protože je to nejrychlejší způsob, jak se naučit finanční modelování, oceňování, Excel a pochopit podstatu velkých podnikových transakcí. Jsem si vědom, že práce má přísnou hierarchii, velmi dlouhé hodiny
  • Platy investičních bankéřů Platy investičních bankéřů Plat investičních bankéřů patří k nejvyšším na světě. Je jim vyplácen základní plat a bonus za jejich odškodnění. Zjistěte, kolik vydělávají. Analytik přímo z univerzity může očekávat, že vydělá více než 100 000 USD, ale za hodinu to může být při práci 100 hodin týdně až 20–35 USD
  • Kariéra v oblasti soukromého kapitálu Profil kariéry v soukromém kapitálu Analytici a spolupracovníci v oblasti soukromého kapitálu vykonávají podobnou práci jako v investičním bankovnictví. Práce zahrnuje finanční modelování, oceňování, dlouhé hodiny a vysoké platy. Private equity (PE) je běžný kariérní postup pro investiční bankéře (IB). Analytici v IB často sní o „promoci“ na stranu nákupu,
  • Role vztahů s investory Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, kapitálový výzkum, treasury, FP&A, podnikové finance, účetnictví a další finanční oblasti. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found