Master Limited Partnership - přehled, funkce, výhody

Hlavní komanditní společnost je veřejně obchodovatelný obchodní podnik, který kombinuje rysy korporace Korporace je právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. s partnerstvím a existuje jako veřejně obchodovaná komanditní společnost. Tyto obchodní podniky jsou osvobozeny od daně z příjmu právnických osob. Hlavní komanditní společnost sdružuje daňové výhody soukromého partnerství a likviditu veřejně obchodovaného podniku.

Master Limited Partnership

souhrn

  • Hlavní komanditní společnost je hybridní obchodní podnik, který kombinuje rysy korporace a komanditní společnosti.
  • Master komanditní společnosti nejsou povinni platit federální daň.
  • K získání daňových výhod musí získat alespoň 90% svých příjmů z kvalifikovaných zdrojů.

Vlastnosti Master Limited Partnership

  • Hlavní komanditní společnost se nepovažuje za samostatný právní subjekt jako společnost - spíše se s ní zachází jako s agregátem stávajících partnerů.
  • Tato partnerství místo akcií vydávají „jednotky“ podobné partnerství; s jednotkami však lze obchodovat na národní burze cenných papírů.
  • V takových obchodních podnicích existují dva typy partnerů - generální partneři a komanditní společnosti.
  • Generální partneři jsou odpovědní za každodenní činnosti podniku, zatímco komanditní partneři jsou ti, kteří do podnikání investují. Komanditisté se nazývají podílníci.
  • Komanditisté dostávají hotovostní výplaty, které se považují za návratnost kapitálu, zatímco komplementáři získávají kompenzace na základě výkonu podnikání.

Master Limited Partnership - struktura

Funkce osvobození od daně u hlavního komanditního partnerství

Hlavní komanditní společnost přijímá funkce daňových výhod komanditní společnosti, přičemž podniky jsou osvobozeny od placení daně z příjmu právnických osob. Podílníci však platí daň z části příjmů z jejich partnerství.

Proto tyto podniky nepodléhají dvojímu zdanění, protože korporace jsou - daň z příjmu právnických osob z podnikání a daň z příjmu fyzických osob z příjmu z podílů. To znamená, že hlavní komanditní společnost vyplácí vyšší výnosy než tradiční akcie, protože z důvodu osvobození od daně je k dispozici více peněz pro distribuci podílníkům.

Omezení

Jelikož hlavní komanditní společnosti neplatí federální daně, zavádí americká vláda určitá omezení, aby omezila ztrátu příjmů z daně z příjmů právnických osob. K získání daňových výhod by tedy hlavní komanditní společnost měla dostávat 90% nebo více svých příjmů z kvalifikovaných zdrojů.

Za kvalifikovaný příjem se považují příjmy z nemovitostí, průzkumu, přepravy přírodních zdrojů a zpracování zboží. Společnost proto může získat maximálně 10% příjmů ze zdrojů, jako jsou komodity. Komodity Komodity jsou další třídou aktiv, stejně jako akcie a dluhopisy. Liší se však v tom smyslu, že se jedná o produkty pocházející ze Země, mezi něž patří bavlna, ropa, plyn, kukuřice, pšenice, pomeranče, zlato a uran. Komodity jsou v zásadě suroviny a přírodní zdroje. Kritérium omezuje odvětví, v nichž mohou působit hlavní komanditní společnosti.

Výhody partnerství s ručením omezeným

  • Hlavní komanditní společnost poskytuje investorům konzistentní rozdělení. Investice jsou navíc nízkorizikové, z čehož vyplývá, že investoři dostávají během investičního období stabilní příjem.
  • Téměř 80% distribucí z těchto partnerství je odloženo na daň. To znamená, že investoři nejsou povinni platit daň, dokud nebude jejich část prodána. Nabízí také daňové výhody, protože když podílníci prodají svou část, platí daně sazbou kapitálových zisků namísto sazby daně z příjmu fyzických osob, která je obvykle vyšší.
  • Investoři dostávají větší výnosový výnos než u tradičních akcií - obvykle v rozmezí 6% - 7%.
  • Funkce osvobození od daně vede k většímu kapitálu, který lze použít v budoucích projektech.

Nevýhody

  • Jelikož hlavní komanditní partnerství jsou v odvětvích s pomalým růstem, jako je průzkum, dochází k pomalé návratnosti investic.
  • Daň z příjmů právnických osob se přenáší na investory, což může negativně ovlivnit jejich návratnost.
  • Proces podávání daní se může zkomplikovat, pokud komanditní společnosti vlastní jednotky v různých státech, kde partnerství funguje.
  • Pro hlavní komanditní společnosti existuje menší skupina investorů, protože institucionálním investorům vznikají daňové povinnosti při investování do jednotek.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. Chcete-li se dále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Firemní struktura Firemní struktura Firemní struktura označuje organizaci různých oddělení nebo obchodních jednotek v rámci společnosti. V závislosti na cílech společnosti a odvětví
  • Partnerství s ručením omezeným (LLP) Partnerství s ručením omezeným (LLP) Partnerství s ručením omezeným (LLP) jsou podniková obchodní struktura, která umožňuje podnikatelům, profesionálům a podnikům poskytovat služby prostřednictvím
  • Institucionální investor Institucionální investor Institucionální investor je právnická osoba, která shromažďuje finanční prostředky mnoha investorů (což mohou být soukromí investoři nebo jiné právnické osoby), aby
  • Profesionální korporace Profesionální korporace Profesionální korporace je korporace, která zahrnuje různé typy profesionálů, jako jsou lékaři, právníci nebo účetní. Ve většině států mohou profesionálové, kteří chtějí začlenit svou praxi, vytvořit společnost nebo společnost poskytující služby.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found