Šablona kohortní analýzy - Stáhněte si šablonu aplikace Excel zdarma

Tato kohortová analýza Kohortová analýza Kohortová analýza je forma behaviorální analýzy, která bere data z dané podmnožiny a seskupuje je do souvisejících skupin, nikoli do jedné jednotky. template je užitečný nástroj pro analýzu chování zákazníků s využitím velké datové sady.

Níže je snímek obrazovky šablony kohortní analýzy:

Screenshot šablony kohortové analýzy

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře nebo klikněte na tento odkaz a stáhněte si bezplatnou šablonu kohorty hned teď!

Kohortová analýza je forma behaviorální analýzy, která bere data z dané podmnožiny, jako je SaaS obchodní finanční modelování SaaS, hra nebo platforma elektronického obchodování, a seskupuje je do souvisejících skupin, místo aby se na data dívala jako na jednu jednotku. Seskupení se označují jako kohorty a sdílejí podobné vlastnosti, jako je čas a velikost.

Společnosti používají kohortovou analýzu k analýze chování zákazníků v průběhu životního cyklu Obchodní životní cyklus Obchodní životní cyklus je postup podnikání v několika fázích v průběhu času a je nejčastěji rozdělen do pěti fází: zahájení, růst, vytržení, splatnost a pokles. každého zákazníka. Při absenci kohortové analýzy mohou podniky narazit na potíže s porozuměním životního cyklu, kterým každý zákazník prochází v daném časovém rámci. Podniky používají kohortní analýzu k pochopení trendů a vzorců zákazníků v průběhu času a přizpůsobení svých nabídek produktů a služeb identifikovaným kohortám.

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a dokumenty Word.

  • Šablony finanční analýzy
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony formulářů HR
  • Procházet všechny šablony obchod

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found