Nezakryté zabezpečení - přehled, základy nákladů, předpisy

Termín nekryté zabezpečení odkazuje na právní definici cenných papírů, jejíž podrobnosti nemusí být nutně sděleny Internal Revenue Service (IRS). Příslušným orgánem, který tato označení pro účely daňového hlášení v USA činí, je Komise pro cenné papíry (SEC) Komise pro cenné papíry (SEC) Americká komise pro cenné papíry nebo burzu (SEC) je nezávislá agentura federální vlády USA, která odpovídá za implementaci federálních zákonů o cenných papírech a za navrhování pravidel pro cenné papíry. Je také odpovědný za údržbu odvětví cenných papírů a burz cenných papírů a opcí.

Nezakryté zabezpečení

Toto označení znamená, že pokud je cenný papír malý a má omezený rozsah, není makléřská společnost nucena hlásit IRS svůj nákladový základ. Upravenou nákladovou základnu těchto cenných papírů musí zprostředkovatelské společnosti hlásit pouze daňovým poplatníkům nebo hodnotiteli.

souhrn

  • Termín nekryté zabezpečení odkazuje na právní definici cenných papírů, jejíž podrobnosti nemusí být nutně zveřejněny IRS (Internal Revenue Service).
  • Cenová základna znamená, že původní náklady na jakékoli aktivum musí být každoročně revidovány podle amortizace v případě dlouhodobého majetku a musí být zvýšeny v případě kapitálových výdajů, zhodnocení tržní hodnoty atd.
  • Legislativa přijatá v roce 2008 znamená, že upravený nákladový základ jakéhokoli cenného papíru zakoupeného v průběhu daňového roku 2011 nebo po tomto datu musí být nahlášen IRS.

Co je krytá bezpečnost?

Podle SEC je kryté zabezpečení takové, které je považováno za dostatečně velké, aby mohlo být hlášeno IRS. To znamená, že makléřská společnost Brokerage A brokerage poskytuje zprostředkovatelské služby v různých oblastech, např. Investování, získání půjčky nebo nákup nemovitostí. Makléř je zprostředkovatel, který je ze zákona pověřen zveřejňovat a hlásit základny nákladů a veškeré informace o prodeji týkající se tohoto zabezpečení IRS.

Firma je rovněž odpovědná za zasílání informací o transakcích s krytými cennými papíry nové makléřské společnosti, pokud by daňový poplatník převedl svůj účet na jinou makléřskou společnost.

Co je to Cost Basis?

V roce 2008 americký Kongres přijal legislativu, podle které jsou makléři povinni pro účely daňového výkaznictví používat spíše upravené náklady než nákupní cenu cenných papírů.

To znamená, že původní cena jakéhokoli aktiva musí být každoročně revidována. Musí být snížena podle odpisů v případě dlouhodobého majetku. Dlouhodobý majetek Dlouhodobým majetkem se rozumí dlouhodobý hmotný majetek, který se používá při provozu podniku. Tento typ aktiv poskytuje dlouhodobý finanční zisk, má životnost více než jeden rok a v rozvaze je klasifikován jako pozemky, budovy a zařízení (PP&E). a musí se zvýšit v případě kapitálových výdajů, zhodnocení tržní hodnoty atd. Provádí se to za účelem výpočtu příjmu z kapitálových výnosů pod hrubým příjmem daňového poplatníka.

Kapitálové zisky mohou být zdanitelné, i když ještě nebyly realizovány, protože úřady jej mohou potřebovat ke stanovení daňové sazby platné pro daňového poplatníka.

Předpisy

Legislativa vstoupila v platnost počátkem hodnotícího roku 2011. To znamená, že upravená nákladová základna jakéhokoli cenného papíru zakoupeného v průběhu daňového roku 2011 nebo po tomto datu musí být nahlášena Internal Revenue Service.

Mezi příklady krytých cenných papírů patří následující, z nichž všechny musí být získány 1. ledna 2011 nebo později:

1. Jakýkoli základní kapitál (ve společnosti): Zakoupeno 1. ledna 2011 nebo později

2. Jakékoli podílové fondy a akcie nebo americké depozitní certifikáty, které jsou získány prostřednictvím plánu reinvestice dividend: Zakoupeno 1. ledna 2012 nebo později

3. Jakékoli deriváty, opce a méně složité dluhopisy: Zakoupeno 1. ledna 2014 nebo později

4. Jakékoli deriváty, opce a složitější dluhopisy: Zakoupeno 1. ledna 2016 nebo později

Jakékoli investice zakoupené před výše uvedenými daty účinnosti jsou klasifikovány jako nekryté cenné papíry podle zákonů USA. To znamená, že upravená nákladová základna těchto aktiv nemusí být vykazována IRS.

Je to však pouze v případech, kdy kapitálové zisky nejsou realizovány. To znamená, že v případech, kdy dojde k prodeji výše zmíněných cenných papírů, by se realizovaná částka považovala za kapitálový zisk, který by pak byl zdanitelný podle příslušné sazby daně z kapitálových výnosů platné pro daňového poplatníka. Částkou může být odkupní hodnota hrubého výnosu z prodeje.

Za nezabezpečené se navíc považují veškeré cenné papíry získané prostřednictvím podnikové činnosti, tj. Rozhodnutí představenstva společnosti. Například rozdělení akcií Rozdělení akcií Veřejně obchodované společnosti mají ve své společnosti daný počet nesplacených akcií nebo akcií v akciích, které byly zakoupeny a vydány investorům. Rozdělení akcií je rozhodnutí společnosti zvýšit počet akcií v oběhu o specifikovaný násobek. nebo akciová dividenda může mít obvykle za následek další cenné podíly pro investora. Pokud byla hodnota generována prostřednictvím nekrytých akcií, nejsou zdanitelné.

Zvažte například, že by investor v roce 2009 koupil 200 akcií společnosti X. V roce 2011 společnost šla na emisi dílčích akcií a sledovala systém jeden za jeden. To znamená, že investor získal v roce 2011 dalších 200 akcií společnosti X. Přestože jsou získány po datu uzávěrky, tj. 1. ledna 2011, budou považovány za nezabezpečené.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom vám pomohli stát se finančním analytikem světové úrovně a posunout svou kariéru na maximum, budou vám tyto další zdroje velmi užitečné:

  • Daň z kapitálových výnosů Daň z kapitálových výnosů Daň z kapitálových výnosů je daň uvalená na kapitálové zisky nebo zisky, které jednotlivec dosahuje prodejem aktiv. Daň se ukládá až poté, co je aktivum převedeno na hotovost, a ne, když je stále v rukou investora.
  • Metody odpisování Metody odpisování Mezi nejběžnější typy metod odpisování patří lineární, dvojitě klesající zůstatek, jednotky výroby a součet let číslic. Existují různé vzorce pro výpočet odpisů aktiva. Odpisy se používají v účetnictví k alokaci nákladů na hmotný majetek po dobu jeho životnosti.
  • Plán reinvestice dividend (DRIP) Plán reinvestice dividend (DRIP) Plán reinvestice dividend (DRIP nebo DRP) je plán nabízený společností akcionářům, který jim umožňuje automaticky reinvestovat své hotovostní dividendy do dalších akcií společnosti při výplatě dividendy datum. Dividendové reinvestiční plány jsou obvykle bez provize a nabízejí slevu z aktuální ceny akcií.
  • Veřejné cenné papíry Veřejné cenné papíry Veřejné cenné papíry nebo obchodovatelné cenné papíry jsou investice, které jsou otevřeně nebo snadno obchodovatelné na trhu. Cenné papíry jsou buď kapitálové, nebo dluhové.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found