Kalkulačka hrubého zisku - stáhněte si zdarma šablonu aplikace Excel CFI

Tato kalkulačka hrubého zisku vám pomůže vizualizovat, jak dosáhnout hrubého zisku Hrubý zisk Hrubý zisk je přímý zbývající zisk po odečtení nákladů na prodané zboží nebo „nákladů na prodej“ z výnosů z prodeje. Používá se k výpočtu hrubé ziskové marže a je to počáteční hodnota zisku uvedená ve výkazu zisku a ztráty společnosti. Hrubý zisk se počítá před provozním ziskem nebo čistým ziskem. hodnota ve výkazu zisku a ztráty Výkaz zisku a ztráty Výkaz zisku a ztráty je jednou ze základních finančních výkazů společnosti, která ukazuje jejich zisk a ztrátu za určité časové období. Zisk nebo ztráta se určuje odečtením všech výnosů a odečtením všech nákladů z provozních i neprovozních činností. Toto prohlášení je jedním ze tří výkazů používaných jak v podnikových financích (včetně finančního modelování), tak v účetnictví. . Hrubý zisk se dosáhne odečtením nákladů na prodané zboží (COGS Náklady na prodané zboží (COGS) Náklady na prodané zboží (COGS) měří „přímé náklady“ vynaložené na výrobu jakéhokoli zboží nebo služeb. Zahrnuje materiálové náklady, přímé mzdové náklady , a přímé režijní náklady továrny a jsou přímo úměrné příjmům. S růstem příjmů je k výrobě zboží nebo služby zapotřebí více zdrojů. COGS je často) z výnosů z prodeje Výnosy z prodeje jsou příjmy, které společnost získává z prodeje zboží. nebo poskytování služeb. V účetnictví mohou být výrazy „prodej“ a „výnos“ zaměňovány a často se používají zaměnitelně, což znamená totéž. Výnosy nemusí nutně znamenat přijatou hotovost. .

Šablona vypadá takto:

Kalkulačka hrubého zisku

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.
  • Zdarma eKnihy

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found