Off Cycle Hiring v bankách - získání zaměstnání v investičním bankovnictví

Jakékoli najímání, které se odehrává mimo běžný proces náboru, se nazývá vypůjčení cyklu. Investiční banky Společnosti Seznam hlavních hráčů v oblasti podnikového financování. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky a připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili. Najměte si většinu nových analytiků a spolupracovníků prostřednictvím pravidelného každoročního náborového plánu, ale občas je potřeba zaměstnávat mimo tento plán, což je místo, kde přijde cyklus najímání.

mimo cyklus najímání v investičních bankách

Pravidelný proces náboru investičního bankovnictví

Pravidelný proces přijímání nových analytiků nebo spolupracovníků je jeden z následujících:

  1. Stáž, která se promění v nabídku na plný úvazek
  2. Proces náboru kampusu

Možnost číslo jedna, což je stáž, která se promění v nabídku na plný úvazek, je nejrychlejší možností a má za následek nejmenší stres / nejistotu. Z tohoto důvodu je získání stáže v bance nebo instituci, ve které chcete pracovat na plný úvazek, tak velkou výhrou. Analytik nebo spolupracovník, který na letní stáži odvádí skvělou práci, může dostat nabídku ještě před koncem léta a zajistit si tak svoji pozici, aby se po ukončení školy vrátil na plný úvazek.

Možnost číslo dvě, proces náboru kampusu, se stane o něco později, po skončení stáží, ale ve velkém schématu věcí je stále poměrně brzy. V tomto případě může kandidát absolvovat stáž v jiné bance, instituci nebo udělat něco úplně jiného. Tento proces je podrobněji popsán v našich průvodcích náborem kampusu.

Co můžete udělat, pokud vám chybí obvyklý proces přijímání?

Pokud zmeškáte běžný proces, není vše ztraceno, protože banky zveřejňují pozice, aby najaly cyklus, když potřebují zaměstnance a nemohou čekat, až se přidá další várka absolventů.

Zde je několik nápadů, co dělat, pokud vám chybí obvyklý proces přijímání a jste v posledním ročníku školy:

# 1 Zaměřte se na menší / butikové firmy

Menší a butikové firmy Boutique Investment Banks Boutique Investment Banks jsou menší firmy, které obvykle nenabízejí investiční bankovnictví s úplnými službami, ale nabízejí alespoň jednu finanční službu investičního bankovnictví. Butikové banky mají často pouze místní nebo regionální zastoupení, i když některé fungují globálně. Seznam butikových investičních bank má větší pravděpodobnost nepravidelného náborového programu. Pokud o tom přemýšlíte, společnost potřebuje obrovskou stabilitu, aby lidé mohli nabídnout pracovní místa téměř celý rok, než chtějí, aby začali pracovat. Investiční banky s hromadným rozpětím Investiční banky s hromadným rozpětím Investiční banky s hromadným rozpětím jsou nejlepší světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a může to udělat, ale mnoho menších firem se nemůže rozšířit tak daleko do budoucnosti.

# 2 Síť tak tvrdá, jak jen můžete

Obecně je nástup do menších firem s náborem mimo cyklus často mnohem více závislý na vytváření sítí než na běžném procesu náboru. Vzhledem k tomu, že polohy mimo cyklus, které se otevírají, jsou často vyžadovány na vyžádání, mají kratší doby náboru, a proto je důležité již být na radarových obrazovkách lidí.

Efektivní strategií může být setkání s co největším počtem profesionálů, a jen je požádat, aby „měli na paměti“, pokud se v budoucnu objeví příležitosti. I když jejich paměť může být krátká, pokud máte ve své síti mnoho lidí, pak načasování doufejme vyjde alespoň u jednoho z nich.

# 3 Monitorujte nabídky práce

Pozice pro nábor zaměstnanců mimo cyklus se obvykle zveřejní na firemním webu, ale mohou být aktivní pouze na pár týdnů. Abyste zvýšili své šance, budete muset sledovat co nejvíce firem.

Jedním tipem je nastavit upozornění Google na některá velmi specifická kritéria, která spustí upozornění, když společnost zveřejní pracovní pozici analytika / přidruženého pracovníka.

Závěrečné úvahy o najímání v bankovnictví mimo cyklus

Zatímco většina lidí je najímána na stáže nebo prostřednictvím pravidelného cyklu náboru, stále existuje rozumná šance na nábor mimo cyklus, pokud děláte správné věci. Jak již bylo zmíněno výše, pokud cílíte na menší firmy, vytváříte sítě tak tvrdě, jak jen můžete, a sledujete zveřejňování příspěvků (s výstrahami), vaše šance na získání zaměstnání se výrazně zlepší.

Více informací:

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce pro najímání zaměstnanců mimo cyklus. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet své kariérní vyhlídky, mohou pro vás mít hodnotu tyto další zdroje:

  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Obnovení investičního bankovnictví Šablona pro obnovení investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání
  • Průvodní dopis investičního bankovnictví Průvodní dopis investičního bankovnictví Šablona průvodního dopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat motivační dopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s naším bezplatným průvodcem a šablonou. Abychom vám pomohli projít procesem prověřování, vytvořili jsme tuto příručku pro psaní vašeho dopisu o pozici investičního bankovnictví.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found