Digitální východy - služby, portfolio, vrcholový management

Digital Exits je soukromě vlastněná společnost Soukromě vlastněná společnost Soukromě vlastněná společnost je společnost, jejíž akcie vlastní jednotlivci nebo korporace a která nenabízí kapitálové podíly investorům ve formě akciových akcií obchodovaných na veřejné burze cenných papírů. která byla založena v roce 2013 v Los Angeles v Kalifornii. Předchůdce společnosti Digital Exits, Broker Corp, zahájil svoji činnost v roce 2011, poté, co v roce 2013 přijal svůj současný název. Společnost je zprostředkovatelským webem, který spojuje online podnikatele, kteří chtějí prodávat své online podniky. Úvod do elektronického obchodování E-commerce označuje komerční transakce zboží nebo služeb prováděné přes internet. V posledních několika letech se elektronický obchod rychle vyvinul a stal se kombinací online a offline maloobchodu, který je vertikálně integrován. Společnosti elektronického obchodování prodávají různé produkty a služby. Úvodní průvodce potenciálním kupujícím.

Digitální východy

Digital Exits také nabízí poradenství na straně prodávajícího, poradenství na straně nákupu a plánování ukončení. Společnost Digital Exits působí ve Spojených státech a je oprávněna k podnikání ve všech 50 státech. Jock Purtle, výkonný ředitel a generální ředitel společnosti Digital Exits, se zaměřuje na rozvoj společnosti, aby se stala lídrem v oblasti zprostředkování online obchodu pro rychle rostoucí online podniky.

Jock Purtle - zakladatel digitálních východů

Jock Purtle je zakladatel a generální ředitel společnosti Digital Exits. Pro svou odbornost v oblasti prodeje online obchodů byl uveden v populárních publikacích, jako jsou Forbes, CNBC, Business Insider, Wired, CBS News a dalších. Purtle má zkušenosti s oceňováním online podnikání, zprostředkováním webových stránek a online obchodním poradenstvím. Když mu bylo 9 let, začal pracovat ve své rodinné společnosti pro oceňování a zprostředkování obchodu v Austrálii. Purtle koupil svou první společnost v 19 letech a poté pokračoval v nákupu dalších společností, z nichž některé později prodal za šest čísel. V roce 2016 prodal jedno ze svých online podniků společnosti XL Media PLC, britské veřejně obchodovatelné společnosti.

Purtle je původem z Sydney v Austrálii, kde vyrůstal a navštěvoval univerzitu. Na univerzitě získal druhé místo v australském ocenění Global Student Entrepreneurship Awards. Tento úspěch mu spolu s jeho ranými zkušenostmi s oceňováním, nákupem a prodejem online podniků pomohl dostat se do zprostředkování online obchodu ve Spojených státech. Purtle se nyní může pochlubit více než desetiletou zkušeností v oblasti poradenství a plánování ukončení v různých průmyslových odvětvích. Digital Exits se zaměřuje na akcie s malou kapitalizací a malou kapitalizací Akcie s malou kapitalizací jsou akcie veřejně obchodovatelné společnosti, jejíž tržní kapitalizace se pohybuje od 300 do přibližně 2 miliard dolarů. Klasifikace mezi malými, středními a velkými společnostmi je subjektivní a může se lišit mezi makléřskými společnostmi a analytiky trhu. digitální fúze a akvizice a pracuje s klienty na straně prodeje a nákupu s oceněním 5 milionů USD a více.

Jak prodejní proces funguje

Majitelé online podniků, kteří plánují prodat své podniky, musí nejprve odeslat žádost o ocenění na webu Digital Exits. Zde majitelé firem uvádějí roční výnosy z podnikání, čisté příjmy, finanční výkazy, URL webových stránek a kontaktní informace. Pracovníci společnosti Digital Exits poté provedou své ocenění na základě metodiky oceňování vícenásobných výnosů Metody oceňování Při oceňování společnosti jako aktivního podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, spekulativních výkupech a financích k určení hodnoty podniku.

Společnost spoléhá na různé faktory, jako je čistý zisk, růstové trendy, návštěvnost webových stránek, profil odkazů, mezera, konkurence, obchodní model a věk podnikání. Faktory pomáhají určovat míru rizika a návratnosti. Digital Exit poté kontaktuje vlastníky firem s jejich oceněním. Pokud jsou vlastníci spokojeni s poskytnutým oceněním, makléři společnosti pokračují a inzerují firmu, aby přilákali potenciální kupce.

Digitální východy - proces prodeje

Portfolio firem prodaných digitálními odchody

Obchod s elektronickým obchodem s předplatným alkoholu

Společnost s předplatným alkoholu začala v roce 2013 s cílem poskytnout členům exkluzivní a vzdělávací zkušenosti s nejlépe chutnajícími a těžko dostupnými whisky na trhu. Prostřednictvím klubu alkohol z měsíce se členové dozvěděli o původu každé láhve whisky a charakteristických rysech, díky nimž je jedinečná. Kromě whisky společnost rozšířila svoji působnost o další druhy lihovin, které jsou na trhu oblíbené.

Společnost se pustila do podnikání, když elektronický obchod s předplatným na trhu s lihovinami byl do značné míry nedostatečně využíván a zakladatelé chtěli poskytnout milovníkům whisky jedinečný zážitek. Odhaduje se, že segment předplatného má hodnotu přibližně 3 miliard USD nebo 1% ze segmentu elektronického obchodování 340 miliard USD. Společnost dříve vykázala tržby 2 975 708 USD a příjem 769 993 USD. Digital Exits pomáhal majitelům firem, kteří prodávali společnost za 2,5 milionu dolarů.

USA Incorporation Services Business

Společnost byla zaměřena na poskytování registračních a registračních služeb mezinárodním podnikatelům. Mezi její nabídky služeb patří služby registrovaných agentů, zahraniční registrace, poštovní adresa v USA, dodatky a zrušení. Společnost v podstatě funguje jako spojovací článek mezi mezinárodními podnikateli, kteří hledají služby amerických agentur a poskytovatelů služeb ve Spojených státech.

Podnikání dokázalo vytvořit výhodu v poskytování služeb tím, že se zaměřilo na mezinárodní podnikatele, kteří by nebyli schopni vyhledat služby přímo od amerických agentur. V roce 2010 začala společnost zaznamenávat výnosy a v následujících letech se zvýšil počet čtvrtletních objednávek. Vlastní příznivé hodnocení na BBB a ResellerRatings.com. Společnost dříve vykázala tržby 826 499 USD a příjem 249 881 USD. Vyžadovaná cena pro společnost, když kontaktovala Digital Exits, byla 499 000 $.

Hlavní hypotéční web pro hypotéky na bydlení

Společnost je přední generační web, který poskytuje zdroje a informace rezidenčním a komerčním hypotečním dlužníkům po celých Spojených státech. Webové stránky se spíše shodují s dlužníky a věřiteli než s dlužníky, kteří se snaží oslovit desítky věřitelů, aby vysvětlili jejich situaci. Má velkou síť poskytovatelů úvěrů, se kterými společnost spolupracovala, aby zajistila, že jejich kupci budou snadno schváleni. Kupující zadají své podrobnosti na webových stránkách a společnost naváže s věřiteli, aby našla správnou shodu věřitelů k poskytnutí půjčky.

Web také nabízí kalkulačku půjček FHA, kterou mohou dlužníci použít k určení částky, kterou mohou získat, úrokových sazeb a délky splácení půjčky. Mezi další služby nabízené společností patří přístup HUD Homestore, půjčky VA, refinancování a půjčky Jumbo. Společnost vydělává poplatek 10–20 $ za každého potenciálního zákazníka generovaného prostřednictvím webových stránek. Předtím vykázala tržby ve výši 107 000 USD a čistý příjem ve výši 104 000 USD. Vyvolávací cena pro tuto společnost byla 265 000 USD.

Paleo elektronický obchod

Dalším klientem společnosti Digital Exits je internetový obchod, který se specializuje na paleo a prvotní potraviny. Jeho cílovým trhem je část populace, která se zajímá o zdraví a wellness, fitness, špičkový výkon a dietu. Potraviny společnosti jsou pečlivě vybírány, aby zákazníci dostali pouze zdravá a lahodná jídla, která splňují její přísné standardy. Rovněž vydává paleo dietní recepty a průvodce svou komunitou čtenářů. Společnost dosáhla tržeb ve výši 822 309 USD a příjmu 35 277 USD. Majitelé této společnosti žádali o prodej společnosti 115 000 $.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce Digital Exits. Pro více informací nabízí Finance širokou škálu kurzů, včetně certifikace FMVA (Financial Modeling & Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari. Chcete-li dále rozvíjet svou kariéru, podívejte se na další zdroje níže:

  • Obchodní modely elektronického obchodování Obchodní modely elektronického obchodu Existuje celá řada obchodních modelů elektronického obchodování. Trhy, maloobchodníci a značky soutěží o podnikání v eCommerce. Tento přehled nastiňuje
  • Metriky ocenění při spuštění (pro internetové společnosti) Metriky ocenění při spuštění (pro internetové společnosti) Metriky ocenění při spuštění pro internetové společnosti. Tato příručka popisuje 17 nejdůležitějších metrik oceňování elektronického obchodování pro internet, které se začínají oceňovat
  • Soukromý kapitál vs rizikový kapitál, Angel / Seed Investors Soukromý kapitál vs rizikový kapitál, Angel / Seed Investors Porovnejte soukromý kapitál vs rizikový kapitál proti Angel a seed investorům z hlediska rizika, fáze podnikání, velikosti a typu investice, metrik, řízení. Tato příručka poskytuje podrobné srovnání soukromých kapitálových vs rizikového kapitálu vs andělských a seed investorů. Je snadné zaměnit tři třídy investorů
  • Metody oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found