Vice fond - přehled, filozofie, výkon a výhled

Vice fond spravovaný společností USA Mutuals je vzájemný fond Podílové fondy Podílový fond je skupina peněz shromážděných od mnoha investorů za účelem investování do akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Podílové fondy jsou vlastněny skupinou investorů a spravovány profesionály. Dozvíte se o různých typech fondů, o tom, jak fungují, o výhodách a kompromisech investic do nich, které investují do alkoholických nápojů, tabáku, hazardu a obranného průmyslu. Slovo neřest znamená nemorální a zlomyslné chování, což naznačuje poněkud spornou investiční strategii, kterou přijal Vice fond.

Vice fond

Počátky a filozofie Vice fondu

V roce 2001 byl vytvořen Vice fond s cílem poskytovat investorům dlouhodobé výnosy očištěné o riziko. Fond se zaměřil na alkoholické nápoje, tabák, hazardní hry a obranný průmysl kvůli předvídatelnějšímu chování spotřebitelů a překážkám vstupu do těchto odvětví. Vzhledem k podstatným překážkám vstupu Překážky vstupu Překážky vstupu představují překážky nebo překážky, které novým společnostem ztěžují vstup na daný trh. Mezi ně mohou patřit technologické výzvy, vládní předpisy, patenty, počáteční náklady nebo požadavky na vzdělání a licence. , Vice fond byl také známý jako bariérový fond.

Kromě toho má technologie tendenci mít malý nebo žádný vliv na průmyslová odvětví. Je nepravděpodobné, že by technologický pokrok způsobil revoluci v celém odvětví alkoholu nebo tabáku než v jiných tradičních průmyslových odvětvích, jako je potravinářský a oděvní průmysl.

Díky charakteristikám těchto odvětví je Vice Vice fond relativně bezpečnějším investičním rozhodnutím.

Výkonnost fondu

Vice fond - výkonZdroj

Navzdory kontroverznosti si Vice fond vedl dobře od svého založení v roce 2002. Fond funguje lépe než S&P 500 nejen v dobrých časech, ale také během recese. Recese Recese je termín používaný k označení zpomalení obecné ekonomické aktivity. . V makroekonomii jsou recese oficiálně uznány po dvou po sobě jdoucích čtvrtletích negativních temp růstu HDP. . Tyto informace naznačují, že investice do svěráku nabízí ziskovost a stálý růst.

Na základě výkonu je Vice fond považován některými investory nebo správci podílových fondů za alternativu stálé investiční možnosti.

Výhled fondu

Vice fond byl založen s cílem sladit nejlepší zájem investorů. Investoři však hledají pro návratnost více než peněžní zisky. Mnoho studií naznačuje, že akcionáři upřednostňují také sociální a environmentální chování.

Výsledkem je, že se někteří eticky uvědomělí investoři rozhodnou investovat do Virtue Fund, což je fond zaměřený na společensky odpovědné a etické podnikání. Etika podnikání Abychom to zjednodušili, etika podnikání jsou morálními principy, které slouží jako vodítka pro způsob podnikání provádí sebe a své transakce. V . Někteří lidé tvrdí, že Virtue Fund nepřichází s náklady a platí minimálně tolik jako Vice Vice Fund.

Sociální, environmentální a etické změny mohou zásadním způsobem změnit způsob, jakým lidé konzumují různé produkty. Vice průmyslová odvětví se mohou změnit, protože společnost dlouhodobě směřuje k etičtějšímu ekonomickému rozvoji. Odpovídajícím způsobem bude muset Vice fond přijmout svoji investiční filozofii a strategii.

Je nepochybné, že mezi Vice fondem, Virtue Fund a mnoha dalšími fondy existuje obrovská šedá oblast. Neexistuje univerzální shoda při určování morálních nebo nemorálních obchodních aktivit a investičních rozhodnutí. Samotní investoři mají výhradní právo zvolit si akce a investice, které nejlépe odpovídají jejich zájmům.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další zdroje uvedené níže:

  • ESG (Environmentální, sociální a vládní) ESG (Environmentální, sociální a vládní) Environmentální, sociální a vládní (ESG) jsou kritéria, která dohromady tvoří rámec pro hodnocení dopadu udržitelnosti a
  • Udržitelné investice Udržitelné investice Udržitelné investice jsou investiční postupy nebo metody, které se zaměřují na společensky odpovědné a etické strategie, aby zajistily, že společnosti, které jsou
  • Hrozba nových účastníků Hrozba nových účastníků Hrozba nových účastníků odkazuje na hrozbu, kterou noví konkurenti představují pro současné hráče v oboru. Je to jedna ze sil, které formují
  • Otevřené vs uzavřené fondy Otevřené vs uzavřené podílové fondy Mnoho investorů považuje otevřené a uzavřené podílové fondy za podobné, protože oba podílové fondy jim umožňují nízkonákladový způsob sdružování kapitálu a

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found