xl Tutorial - bezplatný Excel tréninkový kurz online od CFI

Pokud hledáte bezplatný kurz, kde se dozvíte vše o aplikaci Excel Excel pro začátečníky Tato příručka pro Excel pro začátečníky vás naučí vše, co potřebujete vědět o tabulkách a vzorcích aplikace Excel pro provádění finanční analýzy. Podívejte se na video a dozvíte se vše, co začátečník potřebuje vědět z toho, co je Excel, proč používáme a jaké jsou nejdůležitější klávesové zkratky, funkce a vzorce, pak je pro vás nejlepší bezplatný kurz xl. Shromáždili jsme spoustu informací a lekcí do stručného a snadno sledovatelného kurzu se všemi nejdůležitějšími xl funkcemi a vzorci.

Zaregistrujte se prosím nyní do našeho bezplatného xl tutoriálu!

Výukový program XL zdarma

Co zahrnuje xl tutorial?

Níže je uveden přehled toho, co bezplatný výukový program XL zahrnuje. Kurz je rozdělen do několika sekcí:

  1. Úvod
  2. Rozložení aplikace Excel
  3. Nastavení aplikace Excel
  4. Základní nastavení šablony
  5. Pokročilé nastavení šablony
  6. Funkce a vzorce

Na konci programu budete důkladně rozumět nejdůležitějšímu nastavení, funkce aplikace Excel Cheat Sheet pro vzorce Excel Cheat Sheet pro vzorce aplikace Excel vám poskytne všechny nejdůležitější vzorce pro provádění finanční analýzy a modelování v tabulkách aplikace Excel. Pokud se chcete stát mistrem finanční analýzy v Excelu a odborníkem na vytváření finančních modelů, jste na správném místě. a vzorce.

Screenshoty tutoriálu xl

Zde je několik příkladů lekcí, které se v tomto kurzu naučíte. Screenshoty níže jsou převzaty z různých kapitol a témat, se kterými však budete pracovat.

xl návod

Excel školení

xl tutorial description

Naučte se nejdůležitější osvědčené postupy pro finanční a účetní profese. Tento kurz je založen na školení investičního bankovnictví v reálném světě Školení investičního bankovnictví Školení investičního bankovnictví - kurzy finančního finančního modelování a oceňování pro školení nových analytiků a spolupracovníků v divizi investičního bankovnictví (IBD). Tréninkové programy obvykle začínají v létě a trvají přibližně 6 týdnů. Analytici dostávají příležitost rozvíjet své technické dovednosti v Excelu, financích, programech a odrážejí úroveň vzdělání, které byste získali jako nový analytik nebo spolupracovník v globální bance Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket Investment Banks jsou přední světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a.

Tento bezplatný výukový program pro tabulkové procesory začíná základy xl a rychle přechází na pokročilejší úrovně, takže i pokročilí uživatelé se naučí některé nové věci. Je důležité začít s pevným základem, proto před vývojem pokročilejších tabulek XL prozkoumáme všechny požadované úvodní dovednosti.

V tomto kurzu se naučíte vyhýbat se používání myši a soustředit se pouze na klávesové zkratky Excel Shortcuts PC Mac Excel Shortcuts - Seznam nejdůležitějších a nejběžnějších zkratek MS Excel pro uživatele PC a Mac, finance, účetní profese. Klávesové zkratky zrychlují vaše dovednosti v oblasti modelování a šetří čas. Naučte se úpravy, formátování, navigaci, pás karet, speciální vkládání, manipulaci s daty, úpravy vzorců a buněk a další zkratky, které vám významně zlepší dovednosti modelování tabulek. Naučíte se také používat funkce a vzorce aplikace Excel Cheat Sheet vzorce Excel Cheat Sheet aplikace Excel vzorce cheat sheet vám poskytne všechny nejdůležitější vzorce pro provádění finanční analýzy a modelování v tabulkách aplikace Excel. Pokud se chcete stát mistrem finanční analýzy v Excelu a odborníkem na vytváření finančních modelů, jste na správném místě. od začátečníků po pokročilé. Později v tomto tutoriálu se zaměříme na vzorce specifické pro finance, které jsou zásadní pro učení, jak být skvělým finančním analytikem Průvodce analytikem Trifecta® Konečný průvodce tím, jak být světovým finančním analytikem. Chcete být prvotřídním finančním analytikem? Hledáte nejlepší osvědčené postupy v oboru a vyčníváte z davu? Náš proces s názvem The Analyst Trifecta® se skládá z analytiky, prezentace a měkkých dovedností.

Více xl tréninku

Poté, co jste se zúčastnili našeho bezplatného kurzu Excel, si budete chtít prohlédnout naši rozsáhlou databázi zdrojů XL, včetně:

  • Kurz Excel pro pokročilé
  • Seznam vzorců aplikace Excel uvádí výpis IF mezi dvěma čísly Stáhněte si tuto bezplatnou šablonu pro výpis IF mezi dvěma čísly v aplikaci Excel. V tomto tutoriálu vám ukážeme, jak vypočítat IF pomocí příkazu AND. Naučte se, jak vytvořit příkaz IF, který otestuje, zda buňka obsahuje hodnotu mezi dvěma čísly, a poté vygeneruje požadovaný výsledek, pokud je tato podmínka splněna
  • Vytvoření řídicího panelu v aplikaci Excel Vytvoření řídicího panelu v aplikaci Excel Tato příručka k vytváření řídicího panelu v aplikaci Excel vás naučí, jak vytvořit krásný řídicí panel v aplikaci Excel pomocí technik vizualizace dat od profesionálů. v
  • Porovnávání indexů v aplikaci Excel Vzorec porovnávání indexů Kombinace funkcí INDEX a MATCH je výkonnější vyhledávací vzorec než VLOOKUP. Naučte se používat INDEX MATCH v tomto výukovém programu Excel. Index vrací hodnotu buňky v tabulce na základě čísla sloupce a řádku a funkce Match vrací pozici buňky v řádku nebo sloupci. Naučte se, jak na ně v této příručce
  • Excel pro figuríny Excel pro začátečníky Tato příručka pro Excel pro začátečníky vás naučí vše, co potřebujete vědět o tabulkách a vzorcích aplikace Excel pro provádění finanční analýzy. Podívejte se na video a dozvíte se vše, co začátečník potřebuje vědět z toho, co je Excel, proč používáme a jaké jsou nejdůležitější klávesové zkratky, funkce a vzorce
  • Všechny zdroje pro Excel Zdroje pro Excel Naučte se Excel online se stovkami bezplatných výukových programů, zdrojů, průvodců a podvodných listů pro Excel! Zdroje financí jsou nejlepší způsob, jak se naučit Excel podle vašich vlastních podmínek.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found